Site icon Szallas.hu Blog

Balatonfüredi programok és szállások 2019 nyarán


Az idei nyár sem telhet el balatonfüredi programok nélkül! Az északi part fővárosában zenei és gasztrofesztiválok, Múzeumok éjszakája, divatbemutató és vitorlás versenyek közül válogathatunk egészen augusztus 20-ig. Lássuk, milyen balatonfüredi programok és események sorát érdemes beírni a naptárba! Továbbá annak is utána járunk, hol érdemes megszállni Balatonfüreden, ha apartmant, vendégházat vagy éppen hotelt keresünk!

Balatonfüredi programok 2019. jún. 1. és aug. 20. között

IdőpontEseményHelyszín
Június 14-16. Bor-Könyv-Jazz
Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyv napok
Bor utca (Blaha Lujza utca)
Kisfaludy Galéria
Június 17-19. XV. Nemzetközi Sirály Táncfesztivál  Kisfaludy Színpad,
Anna Grand Hotel
Június 8-10. Balatoni Hal és Bor ünnep Kisfaludy Színpad
Június 22-29. Gitárfesztivál Zeneiskola
Június 22. Múzeumok éjszakája Füredi múzeumok
Július 5-7. Balaton-Ifjúság-Művészet fesztivál Kisfaludy Színpad
Július 13. Fehér Szalag Vitorlásverseny Balaton
Július 18-20. KÉKSZALAG vitorlásverseny Balaton
Július 19. Horgas Eszter születésnapi koncert Anna Grand Hotel
Július 23-28. VI. Anna fesztivál Gyógy tér,
Kisfaludy Színpad
Július 27. 194. ANNA-BÁL Anna Grand Hotel
Július 29- aug. 4. Klassz a pARTon Kisfaludy Színpad,
Anna Grand Hotel
Aug. 9. – szept. 1. Borhetek Tagore sétány
Augusztus 15. Nagykoncert Gyógy tér
Augusztus 19. Katti Zoób divatbemutató Gyógy tér
Augusztus 20. Állami Ünnep Szent István tér

Balatonfüredi szállások minden pénztárcához

Ha sikerült kiválasztani a kedvenc balatonfüredi programot, nincs más hátra, mint szállást foglalni arra az időszakra. A füredi szálláshelyek rendkívül népszerűek az év ezen időszakában, ezért érdemes előre gondolkodni és időben kiválasztani a tökéletes apartmant vagy hotelt a család, illetve baráti társaság részére.

1. Négycsillagos hotelek

Aura Hotel Balatonfüred ****

Aura Hotel Balatonfüred****

Balatonfüred legújabb, négy csillagos felnőttbarát szállodája kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogad. A hotelben 40 modern berendezésű szoba található, mindegyik szobában king size méretű franciaágy, esőerdő zuhany, organikus fürdőszobai bekészítések és ingyenes aquabár áll a vendégek rendelkezésére. Az Aura Hotelben akkor is jól érezheted magad, ha a Balatonban épp nem lehet strandolni. A Pure Spa részlegben finn szauna, stollen szauna, infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, élménymedence, ivókút, jégkút és a kültéri medence (szezonálisan) biztosítja a tökéletes feltöltődést.

Tovább a szálloda oldalára >>

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred ****

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred****

Balatonfüred szívében, a reformkori belvárosban várja vendégeit a Boutique Hotel Annuska, alig 300 méterre a festői szépségű Balaton parttól. Az 1894-ben épült villa minden szeglete a boldog békeidők hangulatát idézi. Élvezd a hotel pezsgős büféreggelijét a szálloda napsütötte teraszán, töltődj fel a wellness részlegen (finn szauna, infraszauna, gőzkabin), vedd igénybe a szálloda saját kerékpár kínálatát, vagy próbáld ki a délutáni snack falatkákat!

Még több fotó a hangulatos szállodáról >>

Akadémia Hotel Balatonfüred ****

Akadémia Hotel Balatonfüred****

Egész évben várja vendégeit a négycsillagos Akadémia Hotel, amely közvetlen összeköttetésben áll az uszodával és annak wellness részlegével (gőzfürdő, jakuzzi, infra és finn szauna). Vendégértékelés a szallas.hu oldalán: „Kellemes, nyugodt környezet, a személyzet szolgálatkész, kedves volt! A reggeli igazán bőséges és ízletes volt! Legközelebb is az Akadémia Hotelben fogunk megszállni, ha a Balcsi közelében vagyunk!

Kattints a további részletekért >>

2. Háromcsillagos hotelek

Astoria Hotel Balatonfüred ***

Astoria Hotel Balatonfüred***

A műemlék jellegű szálloda épületét a Dőry család építette – romantikus stílusban – 1868-ban nyaralónak. A frekventált környezetben lévő hotel kiváló pihenést nyújt olyan vendégek részére, akik szeretik a természetet, a Balaton-part közelségét, valamint a központi fekvést. A város történelmi múltjával kapcsolatos látnivalók (Jókai és Helytörténeti Múzeum, Vaszary Villa, Kisfaludy Galéria, Kerektemplom, Tagore sétány…stb.) akár pár perces sétával elérhetők a szállodától.

Tovább a hotel oldalára >>

Hotel Annabella Balatonfüred ***+superior

Hotel Annabella Balatonfüred ***+superior

A Tagore sétány elején, 384 szobával várja vendégeit a retró hangulatú Annabella Hotel. A szálloda saját Balaton-parti strandja, fedett és szabadtéri medencéje felfrissülést nyújt a nyári melegben. Szauna és masszázs igénybevételére is van lehetőség.

Kattints a további részletekért >>

Hotel Marina Balatonfüred ***+superior

Hotel Marina Balatonfüred***+superior

A Balaton partján fekvő szálloda saját stranddal, hatalmas kerttel és napozóágyakkal várja a vendégeket. A gyermekek a sekély vizű lagúnában élvezhetik a pancsolást, a szálloda kertjében a kisebbeket játszótér, a nagyobbakat röplabdapálya várja. A szállodához fedett medence és szauna is tartozik, valamint különféle sportolási lehetőségek – tekepálya, asztalitenisz, tollaslabda igénybevételére is van lehetőség.

ÚJDONSÁG! 2019. nyarától birtokba vehetik a gyerekek a szálloda vadonatúj élménymedencéjét, ami 568 m2-en kínál számtalan vízi élményt. A sárkányos vízköpőtől, a mérleghintán át, a különböző méretű csúszdákig számtalan vidám, vizes játék várja a gyerekeket az örömteli lubickolásra hangolt medencében. 

Még több fotó a szállodáról >>

3. Apartmanok és vendégházak 15.000 Ft/fő/éj alatt

Borbolya Vendégház Balatonfüred

Borbolya Vendégház Balatonfüred

Egy, a szallas.hu oldalán található vendégértékelés szerint „A szállásadó kedves és segítőkész! A hely kiválóan alkalmas kisgyerekes családnak is, mert az udvaron nyugodtan tudnak játszani, és nem zavarnak senkit (nem szólnak rájuk)!” A kerttel rendelkező nyaralóban egy franciaágyas, illetve egy emeletes ágyas szoba, valamint jól felszerelt konyha – étkező, nappali, fürdőszoba található. Kialakítása révén családoknak kényelmes, a nappaliban található kanapén is egy ember kényelmesen elfér. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Zozo Apartmanok Balatonfüred

Zozo apartmanok Balatonfüred

Egy földszinti és két tetőtéri apartmannal várja vendégeit a Zozo apartmanok szálláshely, amely 600 m2-es kerttel, zárt parkolóval, szőlőlugassal és grillezési lehetőséggel teszi teljessé az ide érkezők pihenését.

Kattints a további részletekért >>

Füred Vendégház Balatonfüred

Füred Vendégház Balatonfüred

A Füred vendégház Balatonfüred központjában, egy felújított, nagy parkkal rendelkező 100 éves kúriaszerű épületben található, alig 800 méterre a Tagore sétánytól és Molótól. A 6 db szobához zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az épületben teljesen felszerelt konyha, a kertben grillezés, bográcsozás igénybevétele lehetséges. 

Tovább a vendégház oldalára >>

Szallas.hu TIPP:

Balatonfüred területén 75 db kedvezménykupon jár ajándékba a foglalásod mellé! Foglalj szállást és gyűjts élményeket a balatonfüredi programok alatt! Légy okos, mint Darabos!

Még több füredi szálláshelyért nézz körül oldalunkon! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version