Site icon Szallas.hu Blog

A kempingezés többé nem retró: modern és kényelmes balatoni nyaralás az Aranypart és a Mirabella Campingben!


Kijelenthetjük, elmúltak azok az idők, amikor a kempingezés egy retró hobbinak számított. A nyaralások egyik legszabadabb formája reneszánszát éli, és megérkezett a modern világba! Régebben a kempingezés együtt járt a sátor beázással, az éjszakai fagyoskodással, a kényelmetlen fekvőhelyekkel. A 21. századi kempingező azonban már a szállodák megszokott kényelme mellett élvezheti a kempinges életérzés minden előnyét és báját! A továbbiakban jöjjön a magyarországi megújult kempingezés két úttörője, ahol közvetlen vízparti házikóban is megszállhatsz!

Aranypart Camping

Amivel nem foghatsz mellé: modern kempingezés közvetlenül a Balaton partján

Ha modern köntösbe öltöztetett balatoni kempingezésről van szó, akkor irány a Zamárdiban található Mirabella, vagy a siófoki Aranypart Camping! Ez a két hely tökéletesen megtestesíti, hogyan is néz ki egy 21. századi kemping.

A két kemping nagyon hasonló egymáshoz, mindkettő tökéletes választás az idei nyárra. Óriási, 7 illetve 9 hektáros zöldterületen fekszenek, így nem fog gondot okozni a távolságtartás, ráadásul a természetközeli hangulat mellé ingyenes WiFi is párosul. Közvetlen Balaton-parti kempingekről van szó, így a drága strandbelépő miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Aranypart Camping

Amikor sétálgat az ember a sátrak, mobilházak és lakóautók között, olyan, mintha egy modern kis falu utcácskáit járná. A mobilházak teraszain családok pihennek, az éttermek teraszáról frissen sült fogások csábító illata árad. A medencében gyerekek vívnak hatalmas vízi csatát, a sportpályákon az imént verbuválódott csapatok játszanak jókedvű mérkőzést. Minden nap más szegletét fedezheted fel a kempingeknek, el sem kell hagynod a területet ahhoz, hogy mindened meglegyen, amire a nyaralás alatt szükséged van. Még bolt is található mindkét helyen, ahová bármikor beugorhatsz, ha épp kifogyott valami.

Mirabella Camping

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT AZ ARANYPART CAMPINGBEN>>>

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT A MIRABELLA CAMPINGBEN>>>

Tudtad? Mindkét kemping teljesen állatbarát, így ha számodra is csak négylábú kedvenceddel teljes a család, vidd el őt is a nyaralásra!

Aranypart Camping

Kényelem, vízparti hangulat és a közvetlen Balaton-parti házikó, amire mindig is vágytál

Ugyan sátor -és lakókocsihely is bérelhető, azonban ha tényleg szeretnéd a legkényelmesebb körülmények között élvezni a nyaralást, akkor a mobilházakat ajánljuk neked. Az önálló bejárattal rendelkező, jól felszerelt privát házikók mindegyike rendelkezik terasszal, ami nagy családi és baráti beszélgetések helyszíne lehet, háttérben a Balaton csillogó vizével. Minden eszközzel felszerelt konyha, szeparált hálószoba, fürdőszoba, légkondicionáló, és ingyenes WiFi kapcsolat felel a maximális kényelemért, mind a 4, mind a 6 fős mobilházakban. Ráadásul több kategória közül választhatod ki a számodra megfelelőt, a pénztárcabarát szállástól a teljes körűen felújítottig.

Mirabella Camping

A mi kedvencünk viszont egyértelműen a Star Mobilház. Ha a te bakancslistádon is szerepel egy házikó, aminek teraszáról közvetlenül a Balaton partjára léphetsz, remek hírünk van, itt megtalálod! Keresd a Mirabella Campingben található bájos, skandináv jellegű kuckót, ahonnan tényleg csak néhány lépés a vízpart! Ha strandolni támad kedved, elég egy törölközőt vinned, minden másért vissza tudsz lépni bármikor a házba. Ha pedig gyerekekkel érkezel, nyugodtan leengedheted őket a partra játszani, miközben a balatoni panorámás teraszról egy frissítő ital kíséretében tartod szemmel őket.

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT>>>

Mirabella Camping

Jó, ha tudod: Minden mobilház gyerekbarát is, így ha kéritek, minden gyerekfelszerelést megkaptok a helyszínen. Ráadásul a mobilház mellett 1 autó részére a parkolás is ingyenes!

Animáció és programok – minden egy helyen az élményekkel teli nyaraláshoz

Ahogy a nagyobb szállodákban, úgy most már a minőségi kempingekben is elhivatott animátorok felelnek a jó hangulatért. Július elejétől augusztus végéig az Aranypart és a Miarbella Campingben is megállás nélkül zajlanak az élvezetes családi programok. A gyerekeket ügyességi vetélkedők, kézműves programok, mini disco és sok egyéb szórakoztató program várja. Míg a felnőttek szaunaszeánszon, vízi tornán vagy akár SUP tanfolyamon vehetnek részt!

Aranypart Camping

Aktív kikapcsolódás az egész családnak – mindenki megtalálja kedvenc időtöltését

Bármelyiket is válaszd a két kemping közül, a programok mellett aktív kikapcsolódásra is lesz lehetőséged. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a kerékpárbérlés, mivel a könnyű déli parti terepen hosszabb családi túrákat is tehettek a kemping minőségi túrakerékpárjain. Azonban ha nyitott vagy a modernebb eszközök irányába is, a bérléskor válaszd az elektromos rollert, amivel nagyon könnyen közlekedhetsz a kempingen belül. Ajánljuk még a SUP bérlést is, mely garantáltan felejthetetlen élményt biztosít, legyél akár profi, akár kezdő benne.

Mirabella Camping

Miért tökéletes választás ez a két kemping, ha a legbiztonságosabb nyaralást keresed?

Az idei nyáron nagyon fontos lesz, hogy olyan környezetben pihenhess, ahol teljes biztonságban érzed magad. A kempingezés már természetéből fogva is biztonságos, ha mobilházban szállsz meg, akkor pedig főleg! Az Aranypart és a Mirabella Camping viszont nem elégedett meg ennyivel, bevezettek még egy sor extra biztonsági intézkedést is. 

Szinte teljesen érintésmentes a becsekkolás! Ha kitöltött online bejelentkező lappal érkezel, csak érkezéskor kell egy pillanatra beugranod a recepcióra. Extra fertőtlenítést végeznek minden közös helyiségben, így a közös konyha helyiségekben és a közös mosdókban is. Az érkezés előtti 100%-os takarítás pedig természetesen alapfelszereltség.

A biztonságot segíti továbbá a sorompós, kamerás beengedőrendszer és a 24 órás portaszolgálat is. Így neked tényleg csak a pihenésre és magadra kell koncentrálnod a nyaralás során!

Mirabella Camping

Tipp: Foglalj júniusra és garantáltan elkerülöd a tömeget! A fűtött medence akkor is kellemes, sőt a nyár első hónapjában már a Balaton vízében is zimankó nélkül csobbanhatsz!

Felejtsük el tehát, hogy a kempingezés divatjamúlt dolog! Az utazás egyik legszabadabb formája megérkezett a 21. századba és nagyobb élményt nyújt, mint valaha. Ha te is szeretnéd kipróbálni a modern köntösbe öltözött kempingezést és biztonságos nyaralásra vágysz idén, válaszd a közvetlen Balaton-parti Aranypart Campinget, vagy a Mirabella Campinget!



Exit mobile version