Site icon Szallas.hu Blog

Balatonlellei téli regatták


Négy, immár múlttal rendelkező vitorlásverseny kerül megrendezésre az idei télen is Balatonlellén. Na, mit szóltok hozzá? Balatoni téli regatták!

Téved, aki azt hiszi, a vitorlázás és a nyár tartoznak össze. Szintén helytelen azt gondolni, hogy a tél nem szezonja a vitorlásversenyeknek. De még mennyire! És ha már vitorlázás, akkor Balaton! Hozzáteszem, ez sem szükségszerű párosítás, de mégis a legnagyobb tavunk, ahol a legtöbb ilyen rendezvényt találjátok. Vagy talán részt is vesztek rajta? Akárhogy is, a balatonlellei BL YachtClub csapata nagy erőkkel négy versenyt is szervez az idei télen. Apropó! „Idén is lesz Open kategória, akár saját hajóval is indulhatsz versenyeinken” – ígérik a szervezők.

Téli balatoni regatták, vitorlásversenyek

IV. Mikulás Regatta, Balatonlelle

Az idei Téli Regatta Vitorlás Versenysorozat első állomása a IV. Mikulás Regatta. December 7-én hasítják a habokat a vitorlások. Ahogy az időjárást elnézem, befagyni még nem fog a tó. Reméljük szél is lesz!

VII. Szilveszteri Regatta, Balatonlelle

A következő a sorban a szilveszteri verseny, december 31-én. „Nem csak a verseny látványa, de maga a téli Balaton is csodálatos” – igyekeznek kedvet csinálni a szervezők a versenyhez.

IV. Farsangi regatta, Balatonlelle 

Egészen 2020. február 8-ig kell várnotok a következő balatonlellei vitorlásversenyre és biztos, hogy ebben is lesz köszönet. Jó szelet!

IV. Tavaszi regatta, Balatonlelle 

A sorozat záróeseménye 2020. március 14-én jön el. Ha már korábban is tavaszias a tél, a Balaton ébredezését csodálhatjátok, ha pedig még a tél az úr, akkor annak örüljetek! Bizonyára nagy élmény lesz ez is!

Szállások Balatonlellén és környékén

Az első verseny időpontja, december 7. már nincs messze, ezért foglaljatok időben balatonlellei szállást! A téli regatták szervezői a verseny indulási helyszíneként a BL YachtClub & Apartments épületét jelölik, de ha mást szeretnétek, akkor íme néhány balatonlellei vagy közeli szálláshely!

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó

Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes

Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes

Mikita Apartman Balatonlelle

Mikita Apartman Balatonlelle

Még több balatoni szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version