Site icon Szallas.hu Blog

Csak Csajok! Barátnős programok nyárra

Legjobb barátnős programok nyárra

Családi nyaralás lefoglalva, a romantikus utazás beidőzítve, de nem tudod, milyen barátnős programok legyenek betervezve a csajokkal? Ha csak 2-3 napra tudtok elszakadni a munkából, az sem probléma, hiszen Magyarországon is remek fitness és wellness események közül lehet válogatni. Válasszátok ki a legjobb programot, foglaljatok szállást és kezdődhet a barátnős nyaralás!

Barátnős programok a nyárra

Kangoo Tábor Siófokon

Európa egyedülálló Kangoo tábora, a Fitness Fiesta június 28-30. között vár mindenkit Siófokon, a Balaton Hotelben. Nemzetközi és magyar sztárfellépők színesítik a programot, a Kangoo mellett alakformáló, gymstick és egyéb meglepetés órákra is számíthatsz. Balaton, Kangoo, Barátok, Buli! Mi kell még egy tökéletes hétvégéhez?!

Foglalj szállást a siófoki Balaton Hotelben! >>

Gasztroshow és Pszicho estek Hévízen

Idén nyáron az ÉNIDŐ kerül a középpontba a hévízi Hotel Európa fit-ben, ahol a felnőtteket Gasztroshow és Pszicho estek várják. A Gasztroshow-n a vendégek elleshetik a főzés fortélyait, miközben ismert médiaszereplőkkel beszélgethetnek kultúráról, színházról. A pszicho est program keretében beszélgetnek gyermeknevelésről, családi nehézségekről, egészségről.

Ezen a nyáron számos ismert színész és szakember fordul meg a hévízi szállodában, találkozhatunk többek között Stohl Andrással, Szulák Andreával, Náray Erikával vagy Peller Annával. Az esti interaktív beszélgetések vendégei: Dr. Kádár Annamária, Dr. Magyar Lóránt, Dr. Gőbel Orsolya, Bereczki Enikő és más szakemberek, akik válaszolnak a szülők kérdéseire. 

Foglaljatok mielőbb szállást a Hotel Európa fit-ben! >>

Hotel Európa Fit Hévíz**** +superior

Vízisí és Wakeboard, Vonyarcvashegy

Ha igazán vagány nyári barátnős programra vágytok, irány a Balaton! A vonyarcvashegyi vízisí és wakeboard pálya Keszthelytől 5 km-re található. A 820 méter hosszú, öt oszlopos pályát bárki használhatja, aki tud úszni. Kezdők és haladók jelentkezését egyaránt várják! És ha elfáradtok, a stégen büfé és napozóágyak állnak rendelkezésre a kellemes kikapcsolódás érdekében.

Szállást kerestek Vonyarcvashegyen barátnős programok mellé? A Zenit Hotel Balaton****+superior-t ajánljuk >>

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

Alakreform torna Rubint Rékával

A nyár folyamán több helyszínen is tart Alakreform tornát Rubint Réka, júliusban többek között Tiszafüreden, Sátoraljaújhelyen, Tótkomlóson, augusztusban pedig Iváncsán találkozhattok vele. Garantáltan ez lesz a legjobb barátnős programok egyike!

„Az ALAKREFORM program 2010-ben indult útjára, akkor egy álom volt, ami a mai napra egy misszió lett. Amikor látom rajongói oldalamon a több, mint 950 000 felhasználói aktivitást, vagy a roadshowk, edzések alkalmával a közel 600 kéz lendül a magasba egy -egy Alakreform órán, mindig jóleső borzongás fog el.” (Rubint Réka – reka.fit) Legyetek Ti is részesei a hihetetlen hangulatú edzéseknek!

Fotó: Rubint Réka facebook oldal
Edzés a vízparton

Nyári időpontok:

Tiszafüredi szállásajánlatunk: Tisza Balneum Hotel ****

Tisza Balneum Hotel Tiszafüred****

SUP és tóparti kajak kölcsönzés, Gárdony

Mi a SUP? A SUP (ejtsd: szup) – Stand Up Paddle rövidítése, magyarul állószörföt vagy állva evezést jelent. Ezt a sportot bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhatja, hiszen rengeteg dologra használható. Kipróbálhatjátok vele a vízi túrázást, kardio edzést vagy akár jógázhattok is.

A gárdonyi kölcsönzőben a francia BICSPORT SA kényelmes és biztonságos sit-on-top kajakjait lehet akár több órára is kibérelni. A BIC SUP deszkák merev testűek, kitűnő stabilitással és menet tulajdonságokkal rendelkeznek. A vitorlázás szerelmesei pedig kipróbálhatják az egy személyes O’pen BIC vitorlást, mely 90 kg-os testsúlyig teszi lehetővé megfelelő tudás és szél esetén a siklás élményét.

Gárdonyi szállásajánlatunk barátnős programok mellé: Vital Hotel Nautis Gárdony ****+superior

Ha még több közös spa-élményre vágytok , nézzetek körül a magyarországi wellnesshotelek kínálatában! >>

(fotók: szallas.hu, shutetrstock)


Exit mobile version