Site icon Szallas.hu Blog

Belföldi hotelek színes farsangi programokkal – Itt űzd el a telet fergeteges hangulatban


Február a téltemetés, a farsang időszaka, amit a nagykabátba burkolózó hideg napokon annyira várunk. Ha kedved támadt egy fergeteges télűző hétvégéhez, nézd meg válogatásunkat olyan szuper szállodákról, ahol nemcsak pihenhetsz, de fantasztikus farsangi forgatag is vár. 

1. Hotel Vécsecity Hernádvécse****

Február 17-19. között már kilencedik alkalommal rendeznek farsangi mulatságot a Hotel Vécsecity-ben, melynek fénypontja a farsangi bál lesz február 18-án. A buli a 70-es évek jegyében pörög majd; korlátlan italfogyasztással, svédasztalos vacsorával, party snack-kel,  DJ-vel és kaszinó programmal várják a vendégeket. A hernádvécsei szálloda egyszerre klasszikus és modern, így akár családdal, akár párosan készülsz hozzájuk, megtalálod a stílusodnak megfelelő szobát.

2. Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi****

Február második hétvégéjén szórakoztató programokkal várja vendégeit a balatonalmádi Hotel BÁL Resort. Jelmezes mókázáson és farsangi maszkkészítésen is részt vehettek, a vacsorát pedig habkönnyű, ropogós csörögefánk koronázza meg. Hangulatos, a környezettel harmonizáló atmoszférája vonzó célponttá teszi ezt a modern balatoni wellness szállodát, amely nagyon közel fekszik a vízparthoz

3. Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók****

Február 17-19. között változatos farsangi programokkal készülnek az egerszalóki Saliris Resortban is, melynek jelképévé vált a látványos sódomb, az Európában egyedülálló természeti képződmény.

De nemcsak emiatt érdemes felkeresni ezt a szállodát. Termálforrása a gyógyvizek kategóriájában a legmagasabb minősítést kapta, óriási wellness részlegén az egész család számtalan feltöltődési lehetőséget talál. 

4. Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula****

Igazi sztárfellépő érkezik február 18-án a gyulai Hotel Erkelbe a farsangolás keretében: Bebe a Back II Black énekese! Ha szereted a hangját és a zenéjét, már foglald is le szállásodat, annál is inkább, mert a farsangi programok mellett az egész családot fantasztikus gasztronómiai és wellness élmények várják. A hotel közvetlen átjárást biztosít ugyanis a Várfürdőbe, ahol szórakozásra és gyógyulásra egyaránt lehetőséged lesz.

Programok, éttermek és látnivalók a történelmi fürdővárosban >>

5. Hunguest Hotel Freya Zalakaros***

A zalakarosi Hotel Freya-ban sem múlik el a február farsangi programok nélkül. Február 25-én este élőzenés farsangi bálon táncolhatod szét a cipődet, ahol a Freya Band felel a hangulatért, a sztárfellépő pedig Csordás Tibi, a Fiesta frontembere lesz. A szálloda ekkor is vár gazdag ételkínálattal, közvetlen átjárással és belépővel a Zalakarosi Gyógyfürdőbe, amelyet naponta többször is felhasználhatsz.

6. Hotel Visegrád****

Igazi történelmi utazásban lesz részed, ha a farsangot a nagystílű Hotel Visegrádban töltöd. Február 18-án élőzenés farsangi bált rendeznek, sőt, még egy királyi lakomán is részt vehetsz. Megtekintheted még a Mesterségek Udvarát, és lovagi torna – bemutatóra is számíthatsz. Ha egyszerűen csak lazítani szeretnél, a pazar wellness részlegen ezt is megteheted.

7. Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes***

Színpompás farsangi forgatag vár február 24-26. között a Balaton északi partján, a Wellness Hotel Szindbádban is, melynek családias hangulatú épületeiben párosan, családoddal vagy nagy társasággal is remekül érzed majd magad.

A farsangi hétvégét korlátlan wellness használat, gyermekanimáció, tábortűz forralt borozással, fánk és pogácsa, és persze hajnalig tartó zenés álarcos mulatság gazdagítja. 

8. MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros****+superior

A zalakarosi MenDan Hotelben sem kell nélkülöznöd a farsangi programokat február végén, ahol két estét is végigbulizhatsz a Giovi Family, valamint Krisz Rudi és Peter Sramek társaságában. A szálloda kényeztető wellness szolgáltatásait, a hatalmas játéktermet és az elegáns szobákat mindenki imádni fogja.  

9. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****

Ha az egész család számára keresel hotelt szuper farsangi programokkal, az esztergomi Portobello Hotel kínálata tetszeni fog. Február 17-19. között búcsúztathatod náluk a telet, ahol lesz farsangi készülődés animátorral, jelmezverseny kicsiknek és nagyoknak, sőt, Minidisco a Szalmaszál gyermekzenekarral! Természetesen az isteni fánkok sem fognak hiányozni. A családbarát wellness szálloda az Aquasziget Élményfürdő mellett áll, így a vizes élményeket sem kell nélkülöznötök.

Kihagyhatatlan látnivalók Esztergom városában >>

10. SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok****+superior

Bombasztikus wellness karnevállal hívogat február 24-26-ára a siófoki SunGarden Hotel is, miért épp te maradnál ki belőle? A programot wellness zenés party színes koktél-kavalkáddal és koktélakciókkal, álarcosbál pörgős zenével, télbúcsúztató szaunashow-k és Farsangi Alkotóház színesíti, a büféasztalról pedig isteni farsangi édességek, fánkok mosolyognak rád. A nívós családbarát siófoki szálloda tökéletes választás, ha a Balatontól pár lépésnyire, csendes környezetben pihennél. 

11. Thermal Hotel Balance Lenti****

Akár saját jacuzzid is lehet, ha a Thermal Hotel Balance-ban lakosztályt foglalsz. A családbarát wellness hotel játszótérrel, X-Box szobával, ingyenes sporteszközökkel és programok sorával vár az év minden napján.

Ha farsangolni érkeznél hozzájuk, válaszd a február 24-26-i hétvégét! Február 25-én, szombaton élő zenés est, családi- és gyermekprogramok, jelmezverseny, valamint termelői és kézműves vásár is része lesz a hotel farsangi programjának.

12. Hunguest Hotel Palota Lillafüred****

A Hámori-tó partján álló, mesebeli szépségű kastélyszálló mindenki számára jól ismert, hiszen a Bükk egyik leghíresebb látványossága. Ha épp tervezed, hogy eltöltesz pár napot ebben a pompás hotelben, érkezz a február 24 – 26-i hétvégén.

Így biztosan nem maradsz le a szálló farsangi programjairól, melyek között álarckészítés lesz kicsiknek és nagyoknak, télűzés farsangi népi játékokkal, kézműves vásár helybeli termelőkkel, sőt, akár jelmezes, élő zenés középkori vacsoraesten is részt vehetsz.  

13. Caramell Premium Resort Bükfürdő****

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, amelyet a feng shui elvei alapján terveztek. Nemcsak meditációs japánkert, de szépségápolási, wellness-, és gyógykezelések is várják a feltöltődni vágyókat. Február 17-19. között ráadásul remek farsangi programokkal készülnek.

A gyerekek részt vehetnek bögrefestésen, játékos vízi vetélkedőn, farsangi álarc – készítésen, a felnőtteket pedig különleges szaunafelöntések, szépségmegőrzési programok és fitness órák várják. A szombat este óriási zenés bulival zárul, melynek sztárvendége Rakonczai Imre lesz.

14. Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Ha nem érsz rá februárban elbúcsúztatni a telet, ne csüggedj, hiszen a herceghalmi Abacus Hotel március 4-én tartja nagyszabású farsangi bálját. A mulatságon kötelező jelmezbe öltözni, és igencsak érdemes üres gyomorral érkezni, hogy végigkóstolhass minden finomságot.

Az ünnepi ételsorban hideg előételek, meleg főfogások, desszertek és éjféli menü is szerepel, így a bulizásra elhasznált energiát pótolhatod is. A Budapesthez közeli bababarát wellness szállóba még négylábú családtagot is magatokkal vihettek. 

Az idei telet búcsúztasd hangosan, bulizz egy jót a családdal vagy a barátaiddal! Válogass farsangi programokat kínáló hoteleink között, foglalj szobát néhány kattintással! >>

Balatoni farsangi forgatag – fesztiválok és téltemető programok >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version