Site icon Szallas.hu Blog

A legszebb szálláshelyek belföldi nászútra a romantika jegyében


Életünk egyik legnagyszerűbb eseménye a házasságkötés, melyet megkoronáz egy csodaszép nászút. Nem szükséges távoli országokba utaznunk, ha egyedülálló élményekre vágyunk, Magyarországon is számtalan különleges, nívós és romantikus helyen várják az újdonsült házasokat. Most ezek közül mutatunk be néhány szálláshelyet, s reméljük, sikerül ötleteket adnunk, hová is menjetek belföldi nászútra. És persze sok boldogságot kívánunk! 

A legszebb szálláshelyek belföldi nászútra a romantika jegyében

1. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

A Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád egyik legfantasztikusabb szálláshelye. A szobákból és az étterem teraszáról lélegzetelállító panoráma nyílik a Dunakanyarra, az erdőkre vagy a Fellegvárra. Ha szeretitek a wellness élményeket, a szálloda uszodájában és wellness centrumában feltöltődhettek. Válasszátok a Dunára néző Deluxe 2 fős lakosztályt és még saját kandallótok is lesz, ami igazán meghitt hangulatot teremt. 

Ha a Silvanus Hotelben töltitek a nászutat, fedezzétek fel Visegrádot és környékét >>

2. Donautica Étterem és Hotel Fadd-Dombori****

Ha szeretnétek kicsit elbújni a világ elől és csak egymásra figyelni, a Donautica Étterem és Hotelben fantasztikusan érzitek majd magatokat. A szálló Fadd-Domboriban, közvetlenül a gyönyörű faddi Duna-holtág partján áll. A nyugalom szigete ez, ahol modern és dizájnos környezetben tölthetitek az időt. A wellness élmények között még egy egész évben működő, kültéri jacuzzi is vár benneteket.

Fadd és a környező szekszárdi borvidék különleges „boros” programokat is kínál >>

3. Mesés Shiraz Hotel Egerszalók**** +superior

A Mesés Shiraz Hotel az Ezeregyéjszaka mesebirodalmába repít el titeket, hisz orientális és mediterrán stílusjegyei a Közel-Kelet és Észak-Afrika hangulatát idézik. Ha belföldi nászutatokat szívesen töltenétek a mesés Kelet bűvkörében, a 400m2-es fürdővarázs, a több mint 1200 m2-es wellness világ, a hammam, a mindent belengő finom illat, a menta tea és a marokkói ételek mind tökéletessé teszik közös életetek első napjait.

Egerszalók és környékének legszebb látnivalói közül itt válogathatsz >>

4. Borostyán Med-Hotel Debrecen – Nyíradony****

Főúri kastélyok pompájával vetekszik a Borostyán Med-Hotel Debrecen-Nyíradony stílusa, berendezése. Itt igazán hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat a belföldi nászúton. A szálló parkjában álló kis szigeten akár az esküvői szertartást is megtarthatjátok, az elegáns étterem pedig varázslatos helyszíne lehet a díszvacsorának. A hatalmas wellness részleg lehetőséget ad arra, hogy az esküvői izgalmakat teljesen kipihenhessétek. 

Ha kellően feltöltődtetek, fedezzétek fel Debrecent és környékét is >>

5. Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj****

Különleges nászutas lakosztály is vár benneteket a Hotel Bonvino Badacsony szállodában, mely a Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén, a badacsonyi borvidék szívében található. Az ország első aktív- és borszállodája tökéletes helyszín egy belföldi nászútra a Balaton északi partján, ahol borvacsorákon és pincelátogatásokon is részt vehettek. 

Belföldi nászútra ezeket a programokat ajánljuk Badacsonyban és környékén >>

6. Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola***

A zalai dombok között, sűrű erdők által körülvéve áll a Gosztola Gyöngye Spa – és Élményhotel Gosztola. A családias hangulatú eldugott szállodában alkalmatok nyílik, hogy pihentető, szép környezetben töltődhessetek fel. Érdemes bebarangolni a hotel szűkebb és tágabb környezetét, hisz innen az Őrségbe és Ausztriába is átrándulhattok.

Gosztola és környéke legszebb látnivalóit itt találod >>

Ha belföldi nászútra keresed a tökéletes szálláshelyet, amely egyszerre romantikus és különleges, a szallas.hu óriási kínálatában biztosan megtalálod. Böngészd végig szállásajánlatainkat, s ha választottál, néhány kattintással le is foglalhatod. Ha így teszel, megajándékozunk számos kedvezménykuponnal is, hogy a belföldi nászút még több élményt adjon. 

Belföldi szállodáinkat itt találod >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)

Olvass tovább:


Exit mobile version