Site icon Szallas.hu Blog

Belföldi szálláshelyek 100 % garanciával


Ingyenes WIFI-t ígértünk, de a szállás elfoglalásakor rájöttél, hogy mégsincs internet a szobában?

A szálloda adatlapján feltüntettük, hogy a recepción beszélnek japánul, de érkezéskor kiderül, hogy mégsem?

Mi, a szallas.hu-nál komolyan vesszük az ígéreteket, és visszafizetjük az utazásod árát, ha mégsem lennél mindennel elégedett!

A pénzvisszafizetési garancia lényege:

Foglalsz a Szallas.hu-n egy garanciás szálláshelyre. Elutazol oda és mi a szallas.hu-nál garantáljuk, hogy minden úgy is lesz, ahogy azt ígértük.

Ha mégis találsz olyan dolgot, amivel nem vagy elégedett, akkor jelezheted felénk, hogy nem voltál teljesen megelégedve a szolgáltatásokkal és mi az eset rövid kivizsgálása és jogos panasz esetén, visszafizetjük az utazásod árát.

A 100% garancia további részletei a szallas.hu oldalán olvashatók ⇒

Mely szállások esetében érvényes a pénzvisszafizetési garancia?

Országszerte több hotel és apartman csatlakozott a kezdeményezéshez, most ezek közül mutatunk néhány szuper helyet:

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****+superior

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****+superior

Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája a gyógyfürdő közvetlen közelségében épült. A hotel teraszairól lenyűgöző kilátás nyílik az Aqua Palace épületére, valamint a csónakázó tóra.

Foglalás ⇒

Green Cottage Vendégház Püspökladány

Green Cottage Vendégház Püspökladány

Környezettudatos, felnőttbarát szálláshely karnyújtásnyira a Hortobágyi Nemzeti Parktól! A Green Cottage-ban két 3 ágyas apartman található, így ideális lehet baráti társaságok részére.

Foglalás ⇒

Hotel Divinus Debrecen *****

Hotel Divinus Debrecen *****

A debreceni Nagyerdő kapujában található hotel Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodájaként működik. A Hotel Divinus nagyvárosi környezetben, de a zöldövezetek kényelmével és nyugalmával várja vendégeit.

Foglalás ⇒

Gunaras Deluxe Apartman Dombóvár

Gunaras Deluxe Apartman Dombóvár

A Gunaras Deluxe egy exkluzív kialakítású apartman a termálvizéről ismert Dombóvár-Gunarasfürdő területén, amely kitűnő lehetőséget biztosít akár egy éjszakás, akár hosszabb idejű tartózkodásra, 2 fő részére. Az apartman a gyógy- és strandfürdőtől 2 perc sétára található.

Foglalás ⇒

Hotel Piroska Bükfürdő ****

Hotel Piroska Bükfürdő ****

A családias hangulatú, 92 szobás hotelben saját élményfürdő (beltéri élménymedence, szezonális kültéri medence, gyermekwellness), szaunavilág (finn-, bio-, infraszauna, tepidárium, gőzfürdő), gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat várja a vendégeket.

Foglalás ⇒

Szilvia Vendégház Pellérd

Szilvia Vendégház Pellérd

Pécstől 7 km-re, csendes falusi környezetben várja vendégeit a Szilvia Vendégház, amelyhez 50 m2 lakótér (nappali, hálósarok, konyha, fürdő) + 25 m2 fedett, bútorozott terasz, gyümölcsfákkal beültetett füves udvar tartozik. A vendégház önellátásra van berendezve.

Foglalás ⇒

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

Alig 150 méterre a Balaton-parttól, mégis Siófok központjában fekvő a SunGarden Hotel, amely egy gyönyörű platánfa sétánnyal és csodás parkkal körülölelt környezetben található.

Foglalás ⇒

Toldi Panzió Hévíz

Toldi Panzió Hévíz

A csendes, nyugodt környezetben fekvő, családias hangulatú Toldi Panzió egész évben várja vendégeit! A szálláshelyen egy-, két- és három szobás lakrészek, közös teakonyha, fedett teraszok, wellness részleg, és a parkosított kertben, zöldellő fák árnyékában kerti tó, grillezési-, bográcsozási lehetőség, nyugágyak találhatók.

Foglalás ⇒

Hotel Lövér Sopron*** +superior

Hotel Lövér Sopron*** +superior

Gyönyörű zöld környezetben, a Soproni Természetvédelmi Terület közepén fekszik a Hotel Lövér Sopron, amely speciális szubalpin klímájával tökéletes hely a szabadtéri sportok szerelmeseinek.

Foglalás ⇒

Salvus-Family Pihenő Park Bükkszék

Salvus-Family Pihenő Park Bükkszék

6000 m2 területű pihenőparkban 10 mindennel fel szerelt apartmanház várja vendégeit.
A házak 30 m2-esek, két helyiségből, egy nappali és egy kisebb szoba állnak, bejáratok előtt 2×3 m2-es fedett zárt terasz kerti bútorokkal.

Foglalás ⇒

 

A lista nem teljes és a szálláshelyek száma egyre csak bővül! Még több szállást itt találsz ⇒

 

 


Exit mobile version