Site icon Szallas.hu Blog

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros – kötetlen pihenés családias környezetben


Hagysz elég időt magadnak a testi-lelki felfrissülésre? Nem amolyan kapkodós-rohangálós nyaralásra gondolunk, hanem az igazi feltöltődésre: telefon kikapcsolva, ébresztőóra sincs a közelben, reggeli az ágyban, nyújtózás a szaunában, a munkában megfáradt izmok újjáélednek egy csodás masszázs vagy pezsgőfürdő alatt. Ugye milyen jól hangzik? Elképzelted már magad, amint az őszi napsütésben ejtőzöl a medenceparton? Nos, akkor megadjuk hozzá a tökéletes úti célt, ami nem más, mint Zalakaros és a Boni Hotel!

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros

Boni Családi Wellness Hotel, Zalakaros

Ez a pici, 19 szobás hotel igazi ékszerdoboz Zalakaros szívében: mintha csak otthon lennél vendég. Családias hangulat, semmi feszélyezettség, csak 100% pihenés és Te! Nincs tömeg az étteremben vagy a wellnessben, saját konyhája igazi zalaias háztáji ízeket idéz, mintha a nagyi főzne vasárnap.

A teraszos szobák a kültéri medencére, zöldövezetre néznek, mégis csupán 2-3 perces séta a városi élmény- és gyógyfürdő, melynek gyermekvilága a családosoknak, törökfürdője a gyógyulásra vágyóknak, termálja a wellness szerelmeseknek kötelező.

A hotel szomszédságában terül el a csodálatos zalakarosi ökotó és termálpart tanösvénnyel, sétaútvonalakkal, játszótérrel, de nincsenek messze a kávézók, éttermek, a borházakkal teli főtér sem. Az egész szálloda vendégszeretetet áraszt, sőt az itt dolgozók azt is vallják, nekik ez a fő erősségük – hogy családtagként fogadják a vendégeiket. Örömmel segítenek eligazodni a környék számtalan programlehetősége között, de a hotelen belül sem kell unatkozni: a wellnessen túl kosárlabda pálya, biliárd, ping-pong asztal, játszószoba, grill és napozóterasz is található itt. Minden adott egy családi vagy baráti pihenéshez.

Látnivalók a közelben

Na, de ha ősz és Zalakaros, akkor bizony az aktív pihenés kötelező! Itt Zalában, a Kis-Balaton tőszomszédságában, ahol harapni lehet a levegőt, vétek nem belevetni magunkat a természet szépségeibe. A megújult zalakarosi kilátóhoz vezető erdei ösvényt már csak a kemencés ételeket kínáló kilátó étterem miatt is érdemes megmászni. Borutak szelik át a dombvidéket, az újbor kóstolása, vagy egy szüreti fesztivál pedig szintén kihagyhatatlan.

Bármerre nézünk, ritka csodák tárulnak elénk: a Bivalyrezervátumban, a Kányavári szigeten, a Kis-Balaton bemutatóházban és környékén, vagy éppen a nagykanizsai Csónakázó tavon is páratlan túrákat tehetünk kerékpárral, autóval, lóháton, segway-jel, dottóval vagy gyalogosan. Az érintetlen természetbe nyerhetünk egy kis bepillantást mindenütt, de nincs messze innen a kaszópusztai vadrezervátum sem, vagy a kicsik és nagyok által közkedvelt Zobori Kalandozoo.

Kányavári sziget

Ne hagyd ki Te sem, akár pároddal vágysz egy romantikus pihenésre, akár családoddal néhány meghitt napra, nem fogsz csalódni – legyen szó páros sétarepülésről vagy egy piknikről a fák tövében, ebben a hotelben alkalmazkodnak az igényeidhez.

Zalakaroson pedig olyan programok várják az ide látogatókat, mint forralt borkóstolás, koncertek, kézművesházak, borházak, gyermek programok, tökfaragás kicsinek és nagyoknak, fürdőparty a városi élményfürdőben és még sok minden más.

Használd ki a wellness legszebb időszakát, az ezerszínű természettel gyönyörködtető őszt, a Boni Hotel az őszi szünetben és az október 23-i hétvégén is akciós ajánlatokkal vár, már 8990, -Ft/fő/  éj-től.

Őszi szünet Zalakaroson – részletek >>

 


Exit mobile version