Site icon Szallas.hu Blog

Borangolj az Avason


A nyár közeledtével egyre inkább előtérbe kerülnek a szabadtéri programok, fesztiválok és koncertek. Május 17 és 19 között Miskolcra érdemes ellátogatni, hiszen hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Avasi Borangolás.

A gasztronómiai élmények kedvelőinek kötelező a részvétel, hiszen az Avas hegyoldal és Magyarország borászatainak finomabbnál finomabb borai mellett különböző éttermek, illetve Food Truck Show várja a Miskolcon vendégeskedőket.

Természetesen a változatos programok is elengedhetetlen részei a rendezvénynek. Utcazenészek és különböző stílusokat képviselő zenekarok szórakoztatják a közönséget – legyen szó jazzről, népzenéről, vagy világzenéről.

A belváros közelében található avasi pincesor forgatagában élvezet „borangolni”. Ha szeretnétek megtapasztalni a miskolci pincekultúra újraéledését nincs más dolgotok, mint megvásárolni a fesztiválpoharat és a belépőjegyeteket a közkedvelt hazai előadók koncertjeire. Többek között Janicsák Veca, a Ham Ko Ham, a Margaret Island, a Compact Disco és a Quimby zenéjére bulizhattok.

Ha ti is szeretnétek borangolni, ide kattintva megtaláljátok a környék legjobb szálláshelyeit>>


Exit mobile version