Site icon Szallas.hu Blog

Csabai Kolbászfesztivál 2024 – Légy részese a gasztroélménynek!


Kolbászgyúrás, töltött káposzta, disznóvágás, mezőgazdasági kiállítás, előadások és koncertek várnak Békéscsabán, a Csabai
Kolbászfesztivál 2024-es színes programjai között. Szereted a gasztroeseményeket? Találkozzunk a fesztiválon október 24. és 27. között!

Milyen élményekkel vár a Csabai Kolbászfesztivál 2024?

A Csabai Kolbászfesztivál az egyik legismertebb gasztronómiai fesztivál hazánkban, amely lenyűgöző programkínálatának és egyedi hangulatának köszönheti a népszerűségét. Tudtad? Évente több ezren kíváncsiak a rendezvényre, amelynek célja, hogy bemutassa Békéscsaba hagyományos sertéstenyésztését és a város egyik legértékesebb termékét, a híres Csabai kolbászt. Szereted a rendhagyó ízeket? Kóstold végig a pálinkákat, borokat, réteseket és kolbászkülönlegességeket! Ne feledd az esemény mottóját: „A csabai Csabán az igazi!”

A Csabai Kolbászfesztivál 2024-ben sem csupán az ínycsiklandó kolbászokról szól, hanem arról is, hogy a város közössége és az ide érkező érdeklődők egy nagy családdá válnak. A fesztivál a régi hagyományokat ötvözi a modern gasztronómiai élményekkel, így minden korosztály számára vonzó programokat kínál.

Top látnivalók Békéscsabán >>

Bátran hozd magaddal a családot és a barátokat, hogy együtt vehessetek részt a disznóvágás bemutatókon, a néptánc- és népzenei előadásokon, a mezőgazdasági éskézműves termékek kiállításán, illetve a koncerteken.

10 szállástipp a Csabai Kolbászfesztivál 2024 környékén

Az öt helyszínen zajló rendezvény október 24-i nyitónapja mindenki számára ingyenesen látogatható. Érdemes azonban több napig maradni, ezért összegyűjtöttük azokat a szállásokat, ahol kipihenheted a fesztivál eseményeit, és felkészülhetsz a következő nap színes programjaira.

1. Dr Becsey Luxury Apartman Békéscsaba

A hangulatos apartman kerti grillel, kemencével és wellness szolgáltatásokkal vár Békéscsaba közkedvelt részén, csendes övezetben.

2. Penza Apartman Békéscsaba

Békéscsaba városközpontban, az élővíz csatorna partján fekszik a 6 fős, teljesen felújított vendégház, ahonnan kevesebb mint 1 km-re található a Csabai Kolbászfesztivál helyszíne.

3. Corvin Hotel Gyula

A romantikus hangulatú szálloda finn szaunával és egy kisebb élménymedencével csalogatja vendégeit Gyulára, 20 perces autóútra Békéscsabától.

4. Komló Hotel Gyula

Élvezd a híres gyulai vendégszeretetet az ország egyik legnépszerűbb szállodájában, amely csupán néhány méterre fekszik a főtértől.


5. Barbakán Apartman 1.Gyula

A szálláshely nyugodt, családias környéken helyezkedik el a belváros szívében. A 30 nm-es, egylégterű teraszos apartmanban 4 fő fér el kényelmesen.

6. Toscana Apartman Gyula

A Gyula belvárosában található apartmanház félúton fekszik a sétálóutca és a várfürdő között. A szálláshelyen jakuzzi és infraszauna várja a vendégeket.

7. Central Apartman Gyula

A gyulai szálláshely bababarát kiegészítőkkel, számos programlehetőséggel, ingyenes parkolással és wifivel teszi kényelmesebbé az ittartózkodást.

8. Gyopárosi Vendégház Orosháza

A 3 szobás, 11 férőhelyes vendégház grillezővel, bográcsozóval, dézsafürdővel és pingpongasztallal várja a családokat, baráti társaságokat.


9. Kisvirág Vendégház Mezőberény

A gyerekbarát Vendégház Mezőberény központjától 100 méterre található, a gyerekek számára játszóház, hinta, homokozó, trambulin és különböző járművek teszik izgalmasabbá a kikapcsolódást.

10. Paradise Life Panzió Elek

A vidéki élet békéje és otthonos hangulata még vonzóbbá teszi a szálláshelyet, ahol akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér. A kertben bográcsozni és grillezni is lehet. Legyen ez a pihenésetek helyszíne a Csabai Kolbászfesztivál után.

Még több szálláshely közül böngésznél a Csabai Kolbászfesztivál 2024-es programjaihoz? Nézz szét a Szallas.hu kínálatában >>

Ha ellátogatsz a Csabai Kolbászfesztiválra, ne hagyd ki Gyulát sem!

Exit mobile version