Site icon Szallas.hu Blog

Családbarát szállások a Dunántúlon (térképpel)


Kültéri és beltéri programkínálat, tágas, jól felszerelt szobák vagy egész napos wellness élmények. Mindegyik szempont lehet egy családi nyaralás során. Mutatunk három szálláshelyet, melyekben biztosan nem fognak csalódni a szülők és a gyerekek sem: családbarát szállások a Dunántúlon!

Családbarát szállások a Dunántúlon

Zalakaros: Hotel Karos Spa **** +superior

A szálloda tavaly családbarát szálláshely kategóriában szerzett bronz fokozatú elismerést, így biztosan nem fogtok mellé, ha a Hotel Karos Spa****+superiort választjátok. Az épület kevesebb, mint fél kilométerre található a központtól szőlőhegyekkel, dombokkal és erdőkkel szegélyezett, varázslatos környezetben. A nemrég felújított családi szobák tágasak, kényelmesek és még erkély is tartozik hozzájuk. A gazdag wellness részleg közel 1000 négyzetméternyi élményt kínál – 5 beltéri és 2 szezonálisan üzemelő medencéjével pedig minden generációnak kikapcsolódást biztosít.

A felnőtteknek jó szívvel ajánljuk a sokszínű szaunavilág felderítését is, mely profi szaunát, gőzkamrát és jégbarlangot is tartalmaz. Ha most azon aggódnál, hogy ki vigyáz addig a gyerkőcökre, akkor van egy jó hírünk: a szálloda szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes gyermekfelügyelet, melyet szakképzett óvónőkkel látnak el. A legkisebbek meghódíthatják a Leveli Béla játszótéren található kalandtornyot vagy a sok izgalmat rejtő drótkötélpályát, de kipróbálhatják a játszószobában található almafacsúszdát is. Kamaszoknak egy kiadós ping-pongozást, csocsózást vagy x-box kinect élményt javasolunk. A Hotel Karos Spa****+superior manóbüféjében a gyerekek kedvenc ételeiket is kérhetik, így az étlapon tejbegríz és bundáskenyér is szerepel. Ráadásul érdemes figyelni a szálloda honlapját is, mert gyakran szerveznek családi programokat – például bábszínházi előadásokat is.

A szállás linkjét itt találod >>

Játszószoba

Bükfürdő: Danubius Hotel Bük****

Családosoknak ideális választás a Danubius Hotel Bük****, mely számtalan élménnyel készült annak érdekében, hogy a kicsik és a nagyok is jól érezzék magukat a nyaralás alatt. Az all inclusive szállodában a családi wellness oázis élmény -és gyermekmedencével, jakuzzival, gőzfürdővel és izgalmas szaunakínálattal gondoskodik róla, hogy minden korosztály megtalálja a szórakozást – mindezt 1200 négyzetméteren. A felnőttek gondtalan lazítását a szálláshely animátorai garantálják, akik izgalmas programokkal várják a gyerekeket, míg a szülők kikapcsolódnak.

A szállodában ráadásul térítésmentesen igénybe vehető – többek között – a minigolf és az asztalitenisz is. A fizetős szolgáltatások közül pedig a bowling, a kerékpárkölcsönzés és a fűtött teniszpálya is a rendelkezésetekre áll. Az első szinten a beltéri játékokat a lustább kamaszok is élvezni fogják, akik kipróbálhatják a csocsót, a billiárdot, a dartsot és xboxozhatnak is. Kisebb gyerekeknek a bébi játszószobát és a kerti játszóteret ajánljuk. A Danubius Hotel Bük**** bababarát szálláshelyként ráadásul 6 éves korig ingyen fogadja a gyerkőcöket. 

A szállás linkjét itt találod >>

Sárvár: Harmónia Termál Hotel*** +superior

A Vas megyében található Sárvár igazi üdülőparadicsomnak számít a Dunántúlon. Amennyiben ide tervezitek a nyaralást, jó szívvel ajánljuk a Harmónia Termál Hotel***+superiort, mely alig 50 méterre található a  Sárvári Gyógy-és Wellness fürdőtől. Az ízléses, tágas szobák a családok számára is ideálisak és igény szerint gyerekágyneműt, kiságyat, asztali etetőszéket, fürdetőkádat és bébiétel melegítési lehetőséget is kérhettek.

Az apróságoknak a játszóház nyújt felejthetetlen kikapcsolódást, ahol kipróbálhatják a csúszdás labirintust vagy jó idő esetén a kerti játszóteret. Természetesen a Harmónia Termál Hotel***+superiorban a nagyobb gyerekekre is gondoltak: nekik mini golffal, léghokival, csocsóval és xbox élményekkel készülnek. Bababarát szálláshelyként pedig 3 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért.

A szállás linkjét itt találod >>

Fedezd fel a többi belföldi szálláshelyet is a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version