Site icon Szallas.hu Blog

Csepeli Jégfolyosó 2022 – Korcsolyázz idén is a kivilágított téli birodalomban!


A Csepeli Jégpálya az ország első jégfolyosós korcsolyapályája, amely 2019-es nyitása óta hihetetlen népszerűségnek örvend. Alig várod, hogy idén is csúszkálhass a kivilágított fák között? A Csepeli Jégfolyosó 2022-ben is tárt karokkal vár 2022. november 25. és 2023. január 31. között.

November 25-én nyit a Csepeli Jégpark 2022-ben

Remek hírt hoztunk azoknak, akik 2022-ben sem szeretnének lemondani a korcsolyázás örömeiről. A Csepeli Jégpark egy több mint 2000 négyzetméteres pálya, amely egy 800 négyzetméteres, egy 300 négyzetméteres és egy 200 négyzetméteres tanulópályából áll. A pályákat egy 250 méteres jégfolyosó köt össze.

A Jégpark különlegessége, hogy korcsolyázás közben fényfüzérbe öltözött fák között haladhatunk, így a program nem csak családi vagy baráti kikapcsolódáshoz, de romantikus téli randihelyszínnek is tökéletes választás. 

Csepeli jégfolyosó nyitvatartás 2022

A Csepeli Jégfolyosó 2022-ben november 25-től egészen 2023. január 31-ig várja a korcsolyázás szerelmeseit.

Még több program Budapesten >>

Csepeli Jégpark és jégfolyosó megközelítése

A jégfolyosó a XXI. kerületbe hívja azokat, akiket a hideg nem tarthat vissza attól, hogy önfeledten csúszkáljanak Budapest rendhagyó jeges parkjában. A Csepeli Jégfolyosó megközelítése igen egyszerű, a Szent Imre tér ugyanis a HÉV megálló mellett található, így könnyen elérhető a belváros felelől is.

Top szállások Budapesten >>

Csepeli Jégfolyosó – Árak és tudnivalók 

Természetesen idén is lesz lehetőség arra, hogy részt vegyünk korcsolyaoktatáson, így akkor sem kell elkeserednünk, ha nem vagyunk még fürgék a jégen. 

Gyerekeknek kezdő és haladó csoportos órát indítanak, a felnőttek számára is lesz csoportos oktatás, emellett pedig magánórát is vehetünk

Több napot töltesz Budapesten, hogy tesztelhesd a város téli élményeit? Foglalj szállást, és élvezd az önfeledt kikapcsolódást >>

A legjobb gyerekbarát korcsolyapályák Budapesten és vidéken – Vidd jégre a családot! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
Exit mobile version