Site icon Szallas.hu Blog

Csillagjegyek és szállások – A horoszkópod megsúgja, hová indulj pihenni!


Nehéz megtervezni az utazást, mert úgy érzed, hogy nincs olyan úti cél, amely igazán passzolna hozzád? Akkor segítünk friss listánkkal, melybe olyan szállásajánlókat gyűjtöttünk csokorba, amik a csillagjegyek kiemelkedő tulajdonságaihoz igazodnak. Olvasd el a horoszkópok alapján született írásunkat – benne a legjobb szálláshelyekkel!

Csillagjegyek és szállások – A horoszkópod megsúgja, hová indulj pihenni!

Kos (március 21. – április 19.)

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

Az energiával teli, bátor kosok mindig nyitottak az új kalandokra, amire ideális választás a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****, ahol különböző stílusú szálláshelyekkel, fantasztikus középkori várossal és négy varázslatos wellness-részleggel készülnek az idelátogatóknak. Nem érdemes kihagyni a mennyei középkori lakomát sem!

Bika (április 20. – május 20.)

Hilltop Hideout Szentendre

A remek ízléssel, kifinomultsággal megáldott bikák örömmel vonulnak el egy kis szusszanásra a stresszes hétköznapok elől, de ilyenkor is odafigyelnek a minőségre, ezért a tökéletes szálláshelyet keresik. Mi is lehetne jobb választás ehhez, mint a Hilltop Hideout Szentendre? A lélegzetelállító panoráma, a hangulatos kandalló és a földöntúli kényelem egyesül ebben a Dunakanyarban fekvő ékszerdobozban.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Caramell Premium Resort Bükfürdő****

Az ikrek igazi örökmozgók, akik nem viselik jól, ha unatkozniuk kell, ezért olyan helyre vágynak, ahol számos lehetőség közül válogathatnak. A Caramell Premium Resort Bükfürdő**** pont ilyen! A 2000 négyzetméteres wellnessben többféle medence, szauna és élményelem kényezteti majd őket. A Kristály Torony kalandparkban pedig levezethetik a felesleges energiákat, míg a Zen Spa részlegben kedvük szerint ejtőzhetnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Az érzelmes és romantikus tulajdonságokkal megáldott rákok gondoskodó természete mindig a család boldogságát tartja szem előtt, ezért olyan helyet választ, ahol mindenki jól érzi magát – persze ő is! Az egyik legjobb családbarát szállás, a Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****, ahol a gyerekek elmerülhetnek Bobóország játékbirodalmában, vagy a számukra kialakított medencékben. A felnőtteket pedig a fitnesszterem vagy a csendes wellness várja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Az oroszlánok nem vetik meg a luxust és az élet élvezeteit, melyhez a Mátra csodás vidékén rejtőző Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár remek választás. Itt ugyanis izzasztó szaunák, kényeztető pezsgőfürdő és kellemes hőmérsékletű medencék találhatók. A csodás parkban teniszezni, valamint röplabdázni is lehet, a környéken pedig horgászni, vadászni és lovagolni is tudnak az ide látogatók.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Hotel Neptun Badacsony

A gyors észjárással megáldott, álhatatos, szorgalmas szüzek sokszor annyira beletemetkeznek a munkába, hogy elfelejtik: nekik is jár a lazítás. A Hotel Neptun Badacsony-ban viszont végre felhőtlenül átélhetik a nyugalom perceit a tágas, jól felszerelt és fejedelmi szobáknak köszönhetően, miközben finom ételeket kóstolhatnak és zavartalanul hódolhatnak a wellness kalandoknak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Imola Udvarház Dessert Hotel

A mérleg jegyűek a harmóniára törekednek és az élet naposabbik oldalát keresik, melyet megtalálhatnak Egerben, az Imola Udvarház Dessert Hotel-ben. A barátságos hangulatú szálláshely mindössze 15 szobát kínál, miközben a legkiválóbb borokkal és ételekkel kápráztatja el a vendégeket – ráadásul mindezt a török- és élményfürdő közvetlen szomszédságában…

Skorpió (október 23. – november 21.)

Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior

A szenvedélyes skorpiók gondolatai folyton mozgásban vannak, ezért nem árt, ha olykor megpihennek valahol – mondjuk a Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior-ban, mely exkluzív, mégis meghitt miliővel rendelkezik. Érzékeiket pedig fejedelmi ételkölteményekkel, forró szaunákkal, hűsítő medencékkel és lehengerlő környezettel kényeztethetik – pár lépésre a Balaton partjától.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Varázslatos Pangea Hotel Nyíregyháza

A kalandok csak úgy vonzzák a nyughatatlan nyilasokat, ezért mi is lehetne tökéletesebb számukra, mint az időutazásra csábító Pangea Hotel Nyíregyháza? Itt aztán garantáltan találnak majd új élményeket, hiszen ki ne akarna dinoszauruszok között lazítani vagy misztikus fák között barangolni?

Bak (december 22. – január 19.)

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

A bak jegyűek a hétköznapokban megfontolt, fegyelmezett életet élnek, de amikor nyaralásra adják a fejüket nem tagadják meg maguktól a jót. Bátran ajánljuk nekik, hogy próbálják ki a Tokaj-Hegyalján fekvő Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****-t, mely rusztikus eleganciájával, álomszép fürdőjével és gasztrokülönlegességeivel a tökéletes vakációval ajándékozza meg őket.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Erdei Kisház Noszvaj

Az egyedi gondolatvilággal megáldott vízöntők valósággal vonzzák maguk köré a társaságot, ezért olyan helyet kínálunk nekik, ahol családjukkal vagy barátaikkal is közösen pihenhetnek. Az Erdei Kisház Noszvajban minden megtalálható, ami kell: tökéletes felszereltség, borpince, dézsafürdő, szauna, nyugágy… na és persze mindez a tóparton!

Halak (február 19. – március 20.)

4 Évszak Hegyihotel Mátraháza ***

A halak ösztönösen rokonszenvet keltenek szinte mindenkiben mély empatikus képességeiknek és érzékenységüknek köszönhetően. Azonban néha nekik is jól esik a testi-lelki feltöltődés, melyet a csodás természeti környezetben magasodó 4 Évszak Hegyihotel Mátraháza ***-ban is átélhetnek, ahol dézsafürdő, szaunák és madárdal várja őket.

És neked mi a horoszkópod? Írd meg kommentben, majd foglald le a csillagjegyedhez leginkább passzoló szálláshelyet! Még több belföldi szállást találsz a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version