Site icon Szallas.hu Blog

Csillagnéző Buborékoktól a panorámás „Lépcső-házakig” – mesés szálláshelyek a noszvaji völgyben


Zárjátok magatokra az erdőt, dobjátok el a kulcsot, lassuljatok le, és éljétek át a tökéletes nyugalmat a noszvaji völgyben, a Nomád Glampingben! Ezen a varázslatos helyen tévé helyett szélesvásznú mozi nyílik az erdőre, amit óriási Buborékokban, „Lépcső-házakban” vagy gyerekbarát Molly faházakban is élvezhettek. Tartsatok velünk és tapasztaljátok meg az utánozhatatlan életérzést, amit a mini wellness, a kültéri medence, a tuktukos bartenderek és a mennyei gasztrofogások tesznek még ellenállhatatlanabbá! 

Az Egri-Bükkalja vadregényes vidékén bújik meg Noszvaj takaros kis faluja, ahonnan hangulatos túraútvonalak futnak a szélrózsa minden irányába. Ezen a patakkal és szelíd dombokkal átszőtt vidéken, egy igazi rejtekhelyre bukkanhattok a természetben. Térjetek be a Nomád Glampingbe, mely ‒ a madárcsicsergés, a tiszta levegő és a tökéletes nyugalom mellett ‒ a prémium hotelekhez fogható szolgáltatásaival azonnal rabul ejti a szíveteket!  

Csendes elvonulás egy mesebeli helyen

Autóval vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a Nomád Glamping területe, ahol egy csapásra érzitek majd: különleges helyen jártok. A 18 vintage szobás hoteltől apró ösvények tartanak a tavon túli hatalmas Buborékokhoz, a „Lépcső-ház” kabinokhoz, illetve az emelkedőn megkapaszkodó faházakhoz. Miközben az exkluzív, designos szálláshelyek felé masíroztok a zegzugos terület úgy tárul fel előttetek, akár egy elvarázsolt kert

Éjszaka a csillagok fényében

A síkfőkúti Alsó-tó fölé emelkedő domboldal tetején lelhettek rá a felnőttbarát buborék sátrakra. Ezek az egyedi szállások eltérő felszereltséggel rendelkeznek, de közös vonásuk, hogy mindegyik komfortos és természetközeli élményt kínál. Sőt! Az egyik luxus sátor még csillagnéző-kádas és zuhanykabinos fürdőszobát is tartogat nektek!

Skandináv stílusú „Lépcső-házak”  

A felnőttek igényeire szabott „Lépcső-házakban” sem fogtok unatkozni. Ezek sajátossága, hogy az ágyból, a nappaliból vagy akár a fürdőszobából is gyönyörködhettek a kabin végéből nyíló káprázatos panorámában. A 60 négyzetméteres lakások egylégterűek és a szinteltolások miatt a ház minden pontjáról egyformán csodás a kilátás. 

Tudtátok? A glamping szálláshelyekhez extra szolgáltatás is tartozik. Ennek jegyében nem érdemes kihagyni az 5 órai knocktail-t! Ekkor a profi bartenderek tuktukra pattannak és meg sem állnak a teraszotokig, hogy elkészítsék nektek a privát koktélotokat a szezonális itallap alapján

Házikók a családoknak és a barátoknak

A bohókás hangulatú Molly bungallók, valamint a letisztult, modern légkört árasztó konténerház a családok és baráti társaságok pihenését szolgálják. A kellemes ellazulásról az 5*-os szállodai matrac és magas minőségű ágynemű gondoskodik. A házikók jól felszereltek, így a bent elkészített teát, illetve kávét a bútorozott teraszon is elkortyolhatjátok. 

Mentális detox a természetben

A hotel mögött a szezonálisan működő medence nyújtózik végig, amelyben a forró nyári napokon bármikor csobbanhattok egyet. Szintén itt kapott helyet a zseniális bár, ahol szuper frissítőket és különleges italokat szolgálnak fel nektek a napozás mellé. (A kínálatban kézműves sörök és helyi borok is találhatók.) Ráadásul a szabad ég alatt a puha pázsiton társasozhattok vagy a hempergőkben is ejtőzhettek. 

Ízbomba a tányéron

A Nomád Glampingben az ízekre sem lesz panasz. A helyi alapanyagokból elkészített reggeli során krémes pástétomok, fűszeres kolbászok, roppanó zöldségek és más egyéb termelői finomságok kerülnek elétek. Meglátjátok: ez sokkal több, mint egy hagyományos reggelizés!

Nomád Glamping Noszvaj

Ez a frissesség köszön vissza az ebéd és a vacsora alkalmával is, amikor a kiváló szakácsok igazán szabadjára engedik a kreativitásukat. A gasztronómiai utazáson megkóstolhatjátok a környék híres szilvás ízeit, melyeket a szakácsok igyekeznek minél több fogásba belecsempészni. 

Nomád Glamping Noszvaj

Május 21-én, vasárnap, 12-18 óra között vár rátok a szálláshelyen a nagysikerű Glamping Piknik rendezvény. A színvonalas kulináris kalandokról kiváló éttermek gondoskodnak, akik nem mellékesen a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) tagjai is.

Hagyjátok, hogy magával ragadjon a Nomád Hotel & Glamping utánozhatatlan életérzése! Egyetek-igyatok jókat, lazítsatok a természetben és rejtőzzetek el a világ elől ezen a pompás szálláson! 

Kihagyhatatlan látnivalók a faluban >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version