Site icon Szallas.hu Blog

Ditlin Boutique Hotel – stílusos szálláshely Pápán


„Megragad és elvarázsol, hogy a nálunk töltött napok felejthetetlenek legyenek.” 2018-ban nyitott meg Pápa egyik legújabb szálláshelye, a Ditlin Boutique Hotel, amelynek különleges designja, egyedi stílusa azonnal elvarázsolja az ide érkező vendégeket. Gyertek, nézzünk körül együtt a hotelben!

Különleges design fogadja a betérő vendégeket

Ditlin Boutique Hotel Pápa

A mini szállodának egy 100 éves nagypolgári villa ad otthont Pápa legpatinásabb utcájában, az Esterházy úton. Közel a vasútállomás, egy sétányi távolságra van az Esterházy-kastély, a Kékfestő Múzeum, de a pápai Várkertfürdő is csak 1.3 km-re fekszik a szállástól. A környéken egyedülálló butikhotelt egy testvérpár, Judit és Katalin álmodta meg néhány évvel ezelőtt. Innen jött a szállás különlegesen csengő elnevezése is: a tulajdonosok neveinek utolsó szótagjaiból született meg a Ditlin.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Évszázados villaépület ad otthont a butikhotelnek

Antik és modern elemek keveredése

A szépen felújított villaépületben keverednek az antik és modern elemek, ami a bútorokban, a színekben és a használati tárgyakban egyaránt tetten érhető. Ezt a hangulatot tükrözi a 8 szoba berendezése is, amelyek mindegyike egyedi tervezésű és külön elnevezéssel bír. Választhatunk többek között „A hölgy hálója”, a „Barokk szoba”, a „Kék ajtós szoba” vagy éppen az „Égi vándor szobája” közül. Valamennyi szoba kétágyas, klimatizált és saját fürdőszobával rendelkezik.

A szállodához tartozik egy tágas étterem, valamint egy belső udvarra néző fedett terasz, mely kisebb rendezvények lebonyolítására alkalmas. Az autóval érkező vendégeket ingyenes parkolóhely várja.

Pároknak és családoknak is ideális

Bababarát szálláshely, a legtöbb szobában a babák részére pótágy is elhelyezhető, térítés nélkül. Emellett fürdetőkád, asztali etetőszék, baba etetőkészlet, bébi étel melegítési lehetőség is a családok rendelkezésére áll.

Programok és látnivalók Pápán

Mit lehet csinálni Pápán? Például várost nézni vagy strandolni! Ha a szallas.hu oldalon foglalsz szállást, ajándékba kapsz néhány személyre szóló kupont. Fedezd fel velünk a környék legszebb látnivalóit!

Az Esterházy-kastély Pápán

És ha Pápán és környékén mindent láttatok, alig egy órányira van Győr belvárosa és a Balaton is. Programban és látnivalóban tehát nincs hiány a Dunántúl ezen részén!

Kinek ajánljuk a Ditlin Boutique Hotelt? Családoknak, pároknak, üzleti útra érkezőknek és mindenkinek, aki szeretné, hogy elvarázsolja az évszázados polgári villa hangulata.

Tovább a szálláshely oldalára >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version