Site icon Szallas.hu Blog

Dunakanyar Fesztivál 2022 – Élvezd Nagymaros színes programjait!


Fergeteges koncertekkel, vezetett túrával, közös futással és kincskereséssel vár 2022. július 2-án Nagymaroson a Dunakanyar Fesztivál. A térség rendhagyó, környezetbarát rendezvénye színes programkínálattal és vidám hangulattal teszi különlegesebbé az idei nyarat. 

Milyen élményekkel vár a Dunakanyar Fesztivál 2022-ben

A Dunakanyar Fesztivál a Be Massive Horizon különleges szabadtéri rendezvénye, amely a környező településekkel összefogva hangulatos programokkal készül a helyi lakosok és a térségbe látogató turisták számára.  A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a Dunakanyar szépségeire és a térség által kínált színes programkavalkádra. 

A Horizon helyszíneken minőségi zene és különleges előadások várhatóak, emellett olyan programok is lesznek, amelyek az adott település kultúráját mutatják be.

Foglalj szállást Nagymaroson >>

Július 2-án Nagymaroson meghallgathatod Gryllus Vilmos koncertjét, illetve részt vehetsz a kincskeresésben, a tutajépítésben, a naplementés futáson, és szemezgethetsz a gasztro work shop portékái közül is. 

A környezettudatos rendezvény keretében faültetés és közös szemétszedés is lesz, annak pedig külön örülnek a szervezők, ha kerékpárral érkezel. Ehhez remek útvonalat szolgáltat az EV6-os bicikliút, amely Nagymaroson is áthalad. 

Dunakanyar

Kihagyhatatlan Dunakanyar programok kicsiknek és nagyoknak

Nagymaros és a város környéke számos kirándulóhellyel, látnivalóval, és természetesen mesés panorámával vár. 

A városközpontból 4 km-es túra vezet a Hegyes-tetőre, ahol a Julianus-kilátó büszke tornya a Duna kanyarulata fölé magasodik. Remek kilátás nyílik innen a visegrádi várra, Visegrádra, a környező hegyekre, a Dunára, de még a Naszályra is.

A legjobb szállások a közelben >>

Nagymaroson a helyi termelői piac, a vízparti játszótér, a Kálvária, és a Béla király sétány kihagyhatatlan úti célok. Napsütéses napokon érdemes vízitúrában is gondolkodni, a város vízpartján kajakot és kenut is lehet bérelni

A közelben fekszik a Szent Mihály-hegy, amely a legendás Remete-barlanggal várja a kirándulókat. Nagymarosról és Zebegényből is megközelíthető a kirándulóhely, amely alaposan próbára teszi az állóképességed.

Kismarosról indul a Királyréti Erdei Vasút, a Morgó-patak völgyében haladó kisvasút hangulatos programmal ajándékozza meg az egész családot.

Még több program a környéken >>

Szálláshelyek Nagymaros legszebb részein

Édeske Családi Apartman Nagymaros

A szálláshely egy 1 szobás, 6 férőhelyes apartman Nagymaros központi részén. Ingyenes a parkolás, a wifi és a légkondi, a közelben számos kirándulóhely várja a vendégeket. 

Naspolya Vendégház Nagymaros

A vendégház csendes, barátságos környezetben található az Országos Kék Túra útvonalán, közel Nagymaros központjához. A szálláshely kertjében napozásra és grillezésre is van lehetőség, a gyerekeket pedig homokozó és trambulin várja. 

Dunakanyar Gyöngye Vendégház Nagymaros

A 4 szobás, 8 férőhelyes klimatizált vendégház Nagymaros csendes, üdülőövezeti részén várja vendégeit. A gondtalan pihenésről panorámás terasz és hatalmas kert gondoskodik, utóbbiban akár bográcsozni is lehet. 

Ringat-Lak Vendégház Nagymaros

A 2 férőhelyes panorámás vendégház tökéletes választás azok számára, akik elbújnának a világ elől. A ház mindenkitől távol, a forgalomtól kieső helyen, hegytetőn helyezkedik el, jakuzzis, nyugágyas teraszán garantált az önfeledt kikapcsolódás.

Vadmaros Vendégház Nagymaros

A kutyabarát vendégház Nagymaros egyik legszebb részén található, ideális választás 6 fő számára. A gyerekek részére több mesekönyv, rajzpapír, színes ceruza, mesecsatorna is rendelkezésre áll, a panorámás teraszon pedig grillezni is lehet. 

Magával ragadott Nagymaros hangulata? Foglalj szállást a Dunakanyar Fesztivál közelében, és élvezd a kikapcsolódást! 

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version