Site icon Szallas.hu Blog

Bohém kis kuckók Nagybörzsöny szívében: Édes Otthon Vendégház


Kedvelitek a nem mindennapi szálláshelyeket és vonzanak az egyedi, kreatív megoldások? Akkor itt a helyetek Nagybörzsönyben, ahol csodás természeti környezetben, tárt kapukkal fogad benneteket az Édes Otthon Vendégház! Illatos rönkház, tradicionális jurta és bájos házikók várnak rátok, ahol magatok mögött hagyhatjátok a világot. Bizonyosodjatok meg róla, személyesen!

Édes Otthon Vendégház

Varázslatos, természetközeli helyszín

A fővárostól elérhető közelségben, Pest megyében rejtőzik Nagybörzsöny, mely a csodaszép Duna–Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozik. Ezen a vidéken lapul az Édes Otthon Vendégház, ahol a megérkezésetekkor kedves, barátságos vendéglátók fogadnak majd benneteket, akik minden kívánságotokat igyekeznek teljesíteni. A hely különleges atmoszférája pedig rátok is hamar átragad majd. Az autók elhelyezésével sem lesz probléma, ugyanis szükség szerint 5 db fedett parkolóhellyel is tudnak nektek szolgálni.

Édes Otthon Vendégház – Kreatív és egyedi

Itt biztosan mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szálláshelyet, ugyanis cuki vendégház, hagyományőrző jurta és romantikus rönkház közül is választhattok magatoknak – nem lesz könnyű! Minden lakrésznél a bohémság, az egyediség dominált, így nincs két egyforma kuckó – vagyis, akik kedvelik a kreatív megoldásokat, azok hamar beleszeretnek majd ebbe a miliőbe.  Mindegyik helyiséghez saját, zuhanyzóval ellátott fürdőszoba is tartozik, a hálóterek pedig komfortos pihenést biztosítanak. 

Ki sem kell mozdulni

A hatalmas kert többféle kikapcsolódási lehetőséget kínál nektek. Szép időben a szabad ég alatt grillezhettek, süthettek szalonnát vagy készíthettek mennyei bográcsos ételeket. Nyáron a napozóteraszon töltődhettek fel D-vitaminnal, miközben gyönyörködtök a hangulatos kerti tóban. Ha pedig helyben szeretnétek alternatívákat a szórakozásra, akkor a biliárd- és asztalitenisz segítségével bármikor összemérhetitek egymással az ügyességeteket az év bármely időszakában. Ez azonban még nem minden, ugyanis sóbarlang is helyet kapott a szálláshelyen, ami igazi terápiát jelent a légutak számára. Próbáljátok ki!

Biliárdasztal

Házias, finom ízek, melyeket vétek kihagyni

Az ár ráadásul bőséges és nagyon finom reggelit is tartalmaz, felvágottakkal, sajtokkal megrakva, melyekre nem lesz majd panasz. Ha pedig szeretnétek megkóstolni a helyi, kézműves ízeket, akkor vásárolni is tudtok elvitelre a mennyei lekvárokból, szörpökből, teákból, vagy mártogatós krémekből. Azoknak sem kell elkeseredni, akik diétáznak, mert cukor- és tartósítószermentes finomságok is sorakoznak a polcokon. Teszteljétek le őket bátran!

Ismerjétek meg a környéket!

Nagybörzsönyi Kisvasút

Van egy remek ötletünk, hogy merre vegyétek az utat, ha úgy döntötök, hogy felfedeznétek a környék szépségeit. A Nagybörzsönyi Kisvasút ideális választás, ugyanis igazi kuriózumnak számít: csúcsfordítós vasútvonalból ugyanis hazánkban ezt az egyet találjátok, mely egészen Nagyirtásig vezet 8 km hosszan. Akik szeretik a vonatozást, azoknak kihagyhatatlan élmény!

Nagybörzsönyi Kisvasút

Szent István-templom

A román kor ihlette Szent István-templom tekintélyt parancsoló épületének alapjait a 13. században tették le. Barnásvörös falait pedig a 17. században kőfallal vették körül. Ideális egy kiránduláshoz és szuper fotótéma is azoknak, akik szeretik megörökíteni a kirándulásaikat. Fedezzétek fel!

Szent István-templom

Ne habozzatok tehát, mert a Nagybörzsöny szívében számos remek kaland vár rátok. Most pedig már azt is tudjátok, hogy hová célszerű szállást foglalni – titeket is vár az Édes otthon vendégház!

Tovább a szálláshely oldalára >>

(fotók: szallas.hu)




Exit mobile version