Site icon Szallas.hu Blog

10 elbűvölő szállás az Őrségben – a természet ölelésében


Varázslatos környezet, határtalan nyugalom és mesébe illő szálláshelyek, ahol a vidéki életérzést is megtapasztalhatjátok… hát kell ennél több egy álomnyaraláshoz? Csatlakozzatok hozzánk és járjátok be velünk az Őrség 10 eldugott kincsét, melyek lazításra csábítanak!

1. Tüneményes házikó: Cseri Porta Kisház, Szatta

A csodálatosan felújított, látszógerendákkal és cserépkályhával gazdagított, 5 fős Cseri Porta Kisház könnyen levesz majd titeket a lábatokról. A jól felszerelt konyhában mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet – a bájos teakonyhában pedig még kapszulás kávégép is helyet kapott. 

2. A harmónia útján: Kerca BioFarm, Kercaszomor

Természet közeli lombházak, erdei bungalowk tarkítják a Kerca BioFarm szálláskínálatát, így valóban lehetőségetek lesz különleges helyen tölteni a szabadságotok napjait. A komfortos kis kuckókhoz ráadásul kültéri medence is tartozik, ami nyári melegben valóságos áldás. Ezen kívül a családosoknak számos gyermekbarát szolgáltatással kedveznek, hogy még gondtalanabb legyen a kikapcsolódás.

3. Nyugalom receptre: Csavargó Tanya, Szalafő

Kortyoljátok el a reggeli kávét a Csavargó Tanya hangulatos teraszán, miközben az apróságok birtokba veszik a szuper játszóteret! A praktikus konyhában sütni-főzni is lehet – akárcsak a takaros udvaron, mely már rengeteg grill- és bográcspartynak adott otthont. Az esti altatómuzsikát pedig a helyi tücskök zenekara szolgáltatja.

4. Hibátlan választás: Őrség Cottage Luxury Vendégház, Magyarszombatfa

Akár 4-en is elvonulhattok a világ elől az Őrség Cottage Luxury Vendégházba, mely tökéletes felszereltséggel és egy csipet luxussal is megajándékoz titeket. Itt az igényes berendezésre és a kedves vendéglátókra sem lesz panaszotok, akik borokkal, teákkal és egyéb finomságokkal készülnek az érkezésetekre. Nektek csupán egy dolgotok lesz: lazítani!

5. Festői környezet: Kiskemence Faház, Szatta

Leírhatatlanul szép táj fogja körül a Kiskemence Faházat, ahol szinte megáll az idő. Élvezzétek ki a határtalan békét, ébredjetek madárdalra és arra a fantasztikus, helyi termelői finomságokból összeállított reggelire, amit a házigazdák tesznek elétek! Szép időben az udvar ezer kikapcsolódási lehetőséget ígér nektek, míg a hűvösebb, csapadékosabb napokon társasjátékokkal vagy könyvekkel dobhatjátok fel a napot.

6. Rönkház a javából: Lodge In the Nature, Szalafő

Olyan helyre vágyakoztok, ahol valóban magatok lehettek? Akkor foglaljatok a Lodge In the Nature illatos rönkházába, melyhez saját erdő és rét is tartozik! Tegyetek egy hatalmas sétát a környéken, lessétek meg a vadakat, este pedig teljes kényelemben, tele hassal hajthatjátok álomra a fejeteket egy kiadós grillezés után!

7. Lazítás a patakparton: Hétmérföldes Vendégház, Szaknyér

Nagyobb családdal vagy baráti társasággal is ellátogathattok a patakparti Hétmérföldes Vendégházba, ahol még a kutyusotokat is szívesen látják. Tiszta időben sütögessetek bátran a csillagok alatt vagy ruccanjatok át a karnyújtásnyira fekvő Őrségi Patakparti Alpaka Farmra egy kis kalandért!

8. Csodás kilátások: Apkó Vendégház, Őriszentpéter

Kerti játszótér, óriási udvar, fedett terasz, valamint lenyűgöző, panorámás étkező vár rátok az Apkó Vendégházban… és mi még? Például légkondicionáló, hatalmas konyha, zuhanykabinos és kádas fürdőszoba, illetve kényelmes ágyak. Nézzétek meg közelebbről!

9. Igazi ékszerdoboz(ok): Úri Koma Vendégház, Őriszentpéter

Az Úri Koma Vendégház minden apró szeglete azért van, hogy mosolyt csaljon az arcotokra. A tiszta, rendezett és igényesen kialakított terekben komfort és praktikusság uralkodik, hogy ott tartózkodásotok alatt semmiben ne szenvedjetek hiányt. Amennyiben nagyobb társasággal érkeznétek, mint 4 fő, akkor béreljétek ki pluszban a 6 fős parasztházat is!

10. Vadregényes kikapcsolódás: Gyurka Kisrönkház, Ispánk

Kóstoljatok bele a hegyvidéki életbe a Gyurka Kisrönkházban, ahol barátságos szobákkal, olvasásra csábító kanapékkal és tűzrakásra sarkalló kandallóval teszik még feledhetetlenebbé a nyaralásotokat!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version