Site icon Szallas.hu Blog

Elképesztő szállások, amelyeket 2020-ban ki kell próbálnod!


Elképesztő panoráma, kényeztető wellness szolgáltatások, különleges szállások és utazás a borok világában. 2020-ban is rengeteg élmény vár azokra, akik szívesen felfedeznék Magyarország legizgalmasabb szálláshelyeit, ahol az aktív kikapcsolódás, a pihenés, és a fergeteges kulináris kalandozások garantáltan elkényeztetik a vendégeket. A következő öt szálláshely pedig egyértelműen fel kell, hogy kerüljön a 2020-as bakancslistákra, hiszen minden évszakban, minden korosztály számára toplistás helyek! 

Elképesztő szállások, amelyeket 2020-ban ki kell próbálnod!

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

A visegrádi hotel csodás erdei környezetben várja azokat, akik 2020-ban a panorámára, a friss levegőre, és a csendes, pihentető élményekre teszik le a voksukat. A szálloda szobái az erdőre, a Dunakanyarra és a Fellegvárra néznek, maga a Fellegvár is sétatávolságra található a szálláshelytől. A wellness centrum, a szépségszalon és a fitneszterem mellett már csak a dunai panorámával kecsegtető étterem teheti még különlegesebbé a Silvanus Hotelben eltöltött napokat. 

Akik Visegrádon és a szálloda környékén is szívesen körülnéznének, azoknak feltétlenül fel kell keresniük a vár mellett a visegrádi bobpályát, a gokart pályát, és a canopy pályát. A városnézés során pedig a Királyi Palota, és a Salamon-torony kihagyhatatlan úti cél! 

Tipp! Gyerekekkel a Mátyás Király Történelmi Játszópark, az Apátkúti-völgy és a Mogyoróhegy környéke jó választás, de a Duna-parton is érdemes tenni egy sétát!

Visegrádi Fellegvár

Hunguest Hotel Palota Lillafüred****

Ezer és egy érvünk van Lillafüred mellett, hiszen a miskolci városrész számtalan látnivalót tartogat még azok számára is, akik már több alkalommal jártak itt. A Hunguest Hotel Palota, amelyet Palotaszállóként emlegetnek, a gyönyörű Hámori-tó mellett fekszik, és a családi pihenések mellett romantikus kikapcsolódások kedvelt helyszíne is. 

Aki 2020-ban szállást foglal a szállodában, azt fergeteges hazai és nemzetközi fogások, illetve wellness élmények ejtik majd rabul. A wellness részlegen egy 10 méteres feszített víztükrű medence, egy élménymedence, illetve szauna, szabadtéri és beltéri merülőmedence, gőzfürdő, és sókamra várja a vendégeket. 

Programtipp! A lillafüredi Palotaszállónál szinte kötelező jobban megismerni a Lillafüredi vízesés, a Hámori-tó, a Függőkert, az Anna-barlang, az erdei kisvonat, az őskohó, és a Lillafüredi Libegő szépségeit, akár gyerekekkel is. Többnapos pihenés során a diósgyőri vár is bakancslistás látnivaló!

Diósgyőri vár

Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula

Csak annak nem érdemes Gyulára ellátogatnia, aki nem szeretné teljes kényelemben élvezni a hangulatos, alföldi történelmi fürdőváros vendégszeretetét. A 4 csillagos Dürer szárny kényelmes, légkondicionált szobákkal, wifivel, és pihentető élményekkel várja a vendégeket, az erkélyes szobák egy részéből pedig a Várkertre és a csónakázótóra nyílik kilátás. 

Programtippek Gyulán >>

A gasztroélmények kedvelői hazai és nemzetközi ízeket is kóstolhatnak a szállodában, ahol természetesen a magyar borvidékek boraival is szorosabb barátságot lehet kialakítani. A szálloda Harmónia Wellness Központjában a wellness és fitnesz szolgáltatások között finn és infraszaunák, szolárium, élményzuhany, élmény- és merülő medence várja a vendégeket. 

Tipp! A hotelből közvetlen átjárással lehet eljutni a Gyulai Várfürdőbe, de a Gyulai Vár is csupán 100 méter távolságra található. Kihagyhatatlan célpont 2020-ban!

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza

Mátraháza a nagy túrázások szerelmeseinek egyik legnépszerűbb célpontja, hiszen a környék télen-nyáron elképesztően szép természeti értékekkel várja a látogatókat. A wellness hotel egy ősfás szabadidőpark területén helyezkedik el, megjelenése pedig már önmagában is egyedülálló. 

Az exkluzív, panorámás terasszal körülvett étteremben igazi gasztronómiai különlegességek és kiváló borok teszik teljessé a kényeztető pihenést. Ehhez természetesen a wellness részleg is hozzájárul. Itt sodró folyosó, gejzírek, légágyak, nyakzuhany, buzgárok, szaunák és kozmetikai kezelések várják a vendégeket. 

Tipp! A szálloda a gyermekek számára is főnyeremény, hiszen játszótér, erdei tornapálya, szánkópálya, petanque pálya, és időszakos gyermek animáció szórakoztatja őket. 

Imola Hotel Platán Eger

Aki már régóta szemez a felnőttbarát szállodákkal, azok figyelmébe ajánljuk az egri Imola Hotel Platánt, amely kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad. A szálloda modern berendezéssel, letisztult formákkal és páratlan gyógyászati, beauty és wellness szolgáltatásokkal segíti a kikapcsolódást. Emellett a hagyományokon alapuló, megújuló magyar konyha és természetesen a legjobb egri borok is hozzájárulnak az Imola Hotel Platán népszerűségéhez. 

Az Eger szívében található szállodából érdemes bejárni a város főbb látványosságait. A Dobó tér, Eger vára, és a Minaret mellett Szépasszonyvölgyet is érdemes felfedezni, mert az egri borvidék nagy vendégszeretetről tesz tanúságot. 

Kiknek ajánljuk ezeket a 2020-as szálláshelyeket?

Érdemes nézelődni a szallas.hu elképesztő szállások kínálatában, mert a 2020-as év elsöprő élményeket tartogat! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version