Site icon Szallas.hu Blog

Erdőmélyi romantika Noszvajon – 2 fős álomkuckóval újít az Erdei Kisház


Romantikus keretekbe ágyazott erdei pihenés, ahol madárcsicsergésben és wellness élményekben sincs hiány – valahogy így jellemeznénk Magyarország egyik legkülönlegesebb hangulatú szállását, az Erdei Kisházat.

A dézsákkal felszerelt álomnyaraló idén egy 2 fős apartmannal újított, hogy a családok és baráti társaságok mellett a pároknak is tökéletes kikapcsolódást nyújtson. Nézzük is gyorsan, milyen élmények várnak itt rád!

Csapj le a szabad helyekre!

Így lett az Erdei Kisház Noszvaj legsokoldalúbb szállása

4 év pörgött le azóta, hogy az Erdei Kisház megnyitotta kapuit. Akkor még szenzációnak számított, hogy egy szálláson Netflix és Nespresso gép várja a vendégeket, de persze a siker igazi kulcsa a minőség volt. A természetközeliség. A stílus.

Két külön bejáratú, saját dézsás apartman közül választhatsz

Azóta sok minden változott: a nyaraló több ezer elégedett utazót látott vendégül, kiérdemelte a patyolattiszta minősítést, a Szallas.hu-n foglalók körében pedig brutálisan jó, 9,5-ös értékelésre tett szert.

Túlzás nélkül hívhatjuk Noszvaj legsokoldalúbb szállásának is, hiszen:

Tudtad? Noszvaj Magyarország egyik legtisztább levegőjű települése. Az itt töltött idő felér egy testet és lelket is kényeztető wellness pihenéssel!

A Kisház forTwo panorámás terasza

Foglalj és töltődj fel a Bükk-hegység kapujában >>

Kisház ForTwo: az Erdei Kisház legújabb apartmanja

Egy pillanatra játssz el a gondolattal, hogy egy zöldellő erdőben vagy – madárdaltól zsong a levegő, a lombok között balzsamos szél susog, te pedig egy melegvizes dézsában koccintasz a pároddal. Most talán még álomszerűnek hat ez a jelenet, de ha az Erdei Kisház emeleti apartmanját választod, egy-kettőre valósággá válik.

A Kisház ForTwo olyan, mintha Pinteresten találtál volna egy romantikus kuckót valahol a svéd erdők mélyén – csak ez Magyarországon van. A tetőtér magasan a legizgalmasabb része az élménynek: itt kapott helyet a Netflix-sarok, melyet tetszés szerint akár Playstation szobának is használhatsz.

Érdekel az ajánlat >>

Kutyabarát nyaralás: kedvenced se hagyd otthon!

Az EKH group többi szállásához hasonlóan – Mini Noszvaj, Sárga Rigó, Fekete Rigó – az Erdei Kisház is tárt karokkal várja a kutyusokat.

Hű társad díjmentesen élvezheti az erdei kalandokat

Kisház ForFour: a tökéletes gyerek- és családbarát apartman

Amennyiben gyerkőccel ugrasz neki a noszvaji üdülésnek, válaszd a földszinti, kétszobás apartmant! A Kisház ForFour különlegességét az adja, hogy egy tető alá tudja hozni az otthonosság érzetét, a kifinomult stílust és a családbarát felszereltséget. 

Persze az sem gyenge, hogy egy többszemélyes BBQ, saját szauna, meg egy 6 fős dézsa áll a rendelkezésetekre. Mindez eszméletlen zöld környezetben, ahol minden évszakban lélekringató nyugalom üdvözöl.

Tipp! A fákkal keretezett terasz sütkérezésre, csillaglesre és közös naplementézéshez is telitalálat.

Klímabarát Noszvaj – Úton egy zöldebb jövő felé

Észak-Magyarországon Noszvaj a klímatudatosság egyik zászlóshajója (2021-ben a Heves megyei Klímabarát Díjat is elnyerte). A fenntarthatóság iránti elköteleződés az Erdei Kisházban is hangsúlyos: elektromos autótöltőkkel, energiatakarékos csapokkal, illetve háztartási eszközökkel és teljesen LED-es világítással járul hozzá a zöldebb jövőhöz.

Idilli kikapcsolódás a fenntarthatóság jegyében

Még több képet szeretnék a Kisházról >>

Noszvaj látnivalók: csemegézz ezernyi élmény közül

Noszvaj és Síkfőkút igazi álom úti cél minden természetjáró és gasztromán számára. Rengeteg látnivaló verseng a figyelmedért az egykori barlanglakásoktól kezdve copf stílusban épült De La Motte Kastélyig. Arról nem is beszélve, hogy egymást érik a könnyebb-nehezebb túraútvonalak és Eger is csak egy ugrásra van.

Ha a különleges gasztroélmények gyújtják lángra a lelkesedésed, akkor ne hagyd ki a Nomád Hotel és Glamping éttermében kínált helyi finomságokat vagy Csernus Imre Csendülőjét, ahol a mennyei kávéválaszték mellett már egy szuper étlapról is mazsolázhatsz. 

Ha Noszvaj, akkor Erdei Kisház!

Noszvaj egy igazi slow life oázis, ahol behúzhatod a féket és olyan üdülésben lehet részed, ami később nem csak 1 képkocka lesz az Instagram profilodon, hanem örök élmény. Ehhez kínál tökéletes nyaralóhelyet az Erdei Kisház.

Csekkold a szabad időpontokat és foglalj Magyarország egy legkülönlegesebb szálláshelyén >>

(Fotók: Szallas.hu)


Exit mobile version