Site icon Szallas.hu Blog

Éttermek panorámás terasszal – Pompás ízélmények lenyűgöző helyeken


A finom falatok élményszámba mennek, különösen, ha igazán egyedi helyen költhetjük el őket. Most olyan éttermeket mutatunk be, melyek nemcsak konyhaművészetükkel vívtak ki népszerűséget, de panorámás teraszaik is lenyűgözik vendégeiket.

Éttermek panorámás terasszal

1.Taberna Infinito – Kisapáti

A Taberna Infinito egy csipetnyi Spanyolország a Balaton-felvidéken. A Szent György – hegy oldalában álló, Badacsonyra panorámás étterem a klasszikus tapasbárok hangulatát idézi meg, spanyol pörköltet, lecsót, sült kápia paprikát és vörösboros chorizót kínál. 

Taberna Infinito – Kisapáti

Szállásajánlatunk Kisapátiban: Németh Apartman Kisapáti

A Németh Apartman Kisapáti kényelmes, felújított szálláshely családoknak a Balaton-felvidéken, mely kisebb társaságok számára is kiváló. A kertjében található medencének nagyon fogtok örülni egy forró nyári napon. 

Németh Apartman Kisapáti

2. Hold és Csillag Étterem és Kávézó – Balatongyörök

A Hold és Csillag Étterem és Kávézó a híres balatongyöröki Szépkilátónál vár titeket. Halételeik igazi különlegességek, de speciális étrendet tartók is jóllakhatnak itt. Gyerekek számára játszósarok és etetőszék áll rendelkezésre, sőt, még négylábú családtagot is szívesen látnak. 

Hold és Csillag Étterem és Kávézó – Balatongyörök

Szállástipp Balatongyörökön: Ezüsthíd Apartman Balatongyörök

Az Ezüsthíd Apartman csodás balatoni panorámát nyújtó szobákat kínál, melyek kitűnő szálláshelyek családok számára Balatongyörökön. A teraszon felállított jacuzziban pihenve a Balaton kék víztükre tárul szemetek elé.

Ezüsthíd Apartman Balatongyörök

3. Szőlőhegy Bisztró – Badacsonytomaj

Szőlőtőkék serege áll őrt a Szőlőhegy Bisztró lábánál, melynek teraszáról a látogató a legszebb badacsonyi panorámában gyönyörködhet. Legnépszerűbb kompozíciójuk a Szőlőhegy-tál, melyben kistermelőktől származó sonka, kolbász és sajtok találhatóak. A kicsiket gyerekmenü várja.

Szőlőhegy Bisztró – Badacsonytomaj

Itt foglalj szállást Badacsonyban: Badacsony Kincse Vendégház Badacsonytomaj

A Badacsony Kincse Vendégház egy kényelmes, önálló kiadó nyaraló családoknak a Balaton északi partján. A stílusos kiegészítőkkel díszített szálláshely a vízparttól mindössze 10 percnyire fekszik. 

Badacsony Kincse Vendégház Badacsonytomaj

4. Port Étterem – Balatonmáriafürdő

A Port Étterem egyedülálló helyen, közvetlenül a vízparton helyezkedik el, teraszáról remek a kilátás Balatonmáriafürdő hajókikötőjére. Fogyassz el egy ízletes kávékülönlegességet reggelire, kóstold meg az ebédmenüt vagy a kövön sütött pizzákat vacsorára. 

Port Étterem – Balatonmáriafürdő

Modern szálláshely a Balaton déli partján: Garden Club Panzió*** Balatonmáriafürdő

A Garden Club Panzió Balatonmáriafürdő sétálóutcáján, a strandtól alig néhány percnyi sétára található. Az új építésű balatoni panzióban családok és párok egyaránt megtalálják a legjobb szobákat. Vendégeik még a szálláshely saját teniszpályáját is ingyenesen használhatják.

Garden Club Panzió*** Balatonmáriafürdő

5. Vitorlás Bisztró – Keszthely

Koronázd meg a legszuperebb strandolós napot egy isteni ebéddel vagy vacsorával a Vitorlás Bisztró Keszthelynél. A Városi Strandon található panorámás étteremben ismerősként üdvözölheted a balatoni klasszikusokat, mint például a hekket paprikás lisztben sütve.

Vitorlás Bisztró – Keszthely

Wellness szálloda Keszthelyen: Wellness Hotel Kakadu Keszthely***

A Wellness Hotel Kakaduban kicsik és nagyok egyaránt találnak kikapcsolódási lehetőséget. A felnőttek a sokféle masszázs és szauna közt válogathatnak, a gyerekeket pedig játszótér várja. 

Wellness Hotel Kakadu Keszthely***

6. Echo Restaurant & Café – Tihany

A Tihanyi Apátság közelében, fantasztikus balatoni panorámát nyújtó helyen vár az Echo Restaurant & Café. A panorámás tihanyi étteremben csak szezonális alapanyagokból készítik a sok finomságot. Bármelyik napszakban érdemes betérned, de ha este érkezel, a képeslapokra kívánkozó balatoni naplementét is megcsodálhatod. 

Echo Restaurant & Café – Tihany

Szállás nagyobb társaságoknak Tihanyban: Klára Apartmanház Tihany

A Klára Apartmanházban sokféle szobatípus közül választhatnak családok, párok egyaránt, de akár 19 utazót is vendégül tudnak látni egyidejűleg. A tihanyi szálláshelyen még sószoba és infraszauna is található.    

Klára Apartmanház Tihany

7. Károlyi-Kastély Restaurant – Fehérvárcsurgó

Igazi nagyúri pompa fogad a Károlyi-Kastély Restaurant Fehérvárcsurgó termeiben. Panorámás teraszán ülve a díszudvarban található szökőkút csodás látványában gyönyörködhetsz. Az étterem kínálatában a magyaros és francia ízvilágot is megtalálod.

Károlyi-Kastély Restaurant – Fehérvárcsurgó

A Vértes lábánál itt szállj meg: Hegyalja Vendégház Csókakő

A Hegyalja Vendégház Csókakó önálló kiadó szálláshely családoknak, kis társaságoknak a vár közelében. A barátságos hangulatú vendégházat gyönyörű zöld környezetben találod.

8. Katedrális Étterem és Kávézó – Szeged

A Katedrális Étterem és Kávézó lenyűgöző helyszínen, a Szegedi Dóm lépcsősora alatt kapott helyet. A Dömötör – torony árnyékában található panorámás teraszukat felkeresve kreatív ételkompozíciókat kóstolhatsz, de napi menüvel és gyermekétlappal is készülnek. 

Katedrális Étterem és Kávézó – Szeged

Szállásajánlatunk Szegeden: Dóm Hotel Szeged****

Négycsillagos kényelem vár a Dóm Hotel Szeged falai között. A bababarát, családias szálloda remek helyen, Szeged belvárosában található, így kitűnő választás, ha kellemes séták keretében szeretnétek felfedezni a nevezetességeket.

Dóm Hotel Szeged****

9. Tókert Étterem – Lillafüred

A Tókert Étterem a híres Lillafüredi Palotaszálló mellett várja vendégeit, mesés panorámát kínálva a Hámori-tóra. Teraszán vadat, halat s mi jó falat, egyaránt kóstolhatsz, miközben a Bükk fenséges erdeiben gyönyörködhetsz. 

Tókert Étterem – Lillafüred

Szállás Lillafüreden családoknak: Csigaház Apartman Miskolc – Lillafüred

A Csigaház Apartman barátságos szálláshely Lillafüreden, az erdő szélén, mely ideális választás családoknak. Ha a tökéletes bázist keresed a táj felfedezéséhez, ne is kutass tovább. 

Csigaház Apartman Miskolc – Lillafüred

10. Terazza Bistro Bar – Sümeg

Kívánni sem lehetne szebb látványt, mint ami szemünk elé tárul a Terazza Bistro Bar teraszáról. A finom fogások mellett az élményre a Sümegi vár fenséges látványa teszi fel a koronát. Gourmet és bisztró étlapról szezonális finomságok közül válogathatsz, melyeket saját fűszerkertjük ajándékaival ízesítenek.

Terazza Bistro Bar – Sümeg

Sümegen ezt a szállodát ajánljuk: Hotel Kapitány Sümeg****+superior

A 2015-ben Év Szállása – díjat nyert Hotel Kapitány Sümeg hosszú ideje hatalmas kedvenc a családok, párok körében egyedi hangulatával és élményeivel. Idén tavasszal szenzációs újdonsággal jelentkeztek: wellness részlegük medencéit mostantól termálvíz tölti fel, melynek metakovasav tartalma számos kedvező élettani hatással bír.

Hotel Kapitány Sümeg****+superior

Foglalj mielőbb, hogy azon a szálláson pihenhesd ki magad, amelyik leginkább megdobogtatta a szívedet. A legjobb szálláshelyeket megtalálod a szallas.hu oldalán és applikációjában >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version