Site icon Szallas.hu Blog

Évindító szállás akciók – Kedvezményes szállásajánlatok teljes ellátással tökéletes pihenésedért


Gondoltál már arra, hogy az új évet egy kellemes üdüléssel indítsd, amikor kipihenheted az év végi hajrát? Ha még nem utaztál januárban, szívesen ajánljuk figyelmedbe évindító szállás akcióinkat, melyek között talán egyik kedvenc úti célod is szerepel. 

1. Globall Hotel Telki****

Négycsillagos wellness szállót keresel közel Budapesthez? A Globall Hotel Telki remek választás lesz, akár kettesben, akár családdal utaznál, hisz többféle szobatípusból választhatsz. Gyerekeknek ráadásul 6 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás. 

Globall Hotel Telki****

Programok Telkiben és környékén >>

2. Wellness Hotel Gyula****+superior

Különösen családok számára kínál tökéletes üdülési lehetőséget a Wellness Hotel Gyula, hisz a szálló gyerekbarát szolgáltatásait a szülők ötletei alapján alakították ki, így a kikapcsolódás garantált. Az Év Szállása 2018 – Minőségi Díj I. helyezésével büszkélkedő hotelben természetesen párok is kellemes napokat tölthetnek.

Wellness Hotel Gyula****+superior

Gyulai látnivalók >>

3. Hotel Piroska Bükfürdő****

A gyógyvizéről híres Bükfürdőn vár párokat, családokat, egyéni utazókat a Hotel Piroska. A szálló saját élményfürdővel és gyógyászati részleggel rendelkezik, a gyerekek külön wellness részleget, játszószobát kaptak. A családbarát bükfürdői hotel is remek szállás akciót kínál.

Hotel Piroska Bükfürdő****

Bükfürdői programok >>

4. Benczúr Hotel Budapest***

A főváros diplomatanegyedében áll a Hotel Benczúr, mely kényelmes szobái, otthonos hangulata révén remek akciós szállás budapesti pihenéshez. Innen gyalogosan is elérhető a Városliget vagy az Andrássy út.

Benczúr Hotel Budapest***

Budapest programkínálata >>

5. Palatinus Grand Hotel Pécs***

Pécs felfedezéséhez kiváló kiindulópont a város szívében álló Palatinus Grand Hotel, melynek gyönyörű szecessziós épülete önmagában is látványosság. Használd ki a hotel nyújtotta évindító szállás akciót, kezdd az új évet Pécsett!

Palatinus Grand Hotel Pécs***

Pécsi látnivalók >>

6. Hotel Írisz Nyíregyháza***

Ha rajongsz az élményfürdőkért, és már rég kinézted Nyíregyházát úti célnak, most érdemes összekötnöd ezt a kettőt. Az akciós szállást kínáló, bababarát Hotel Írisz foglalásod mellé ajándék belépőt biztosít az Aquarius Élmény- és Parkfürdőbe, mely ráadásul szomszédos a szállodával.

Hotel Írisz Nyíregyháza***

Programtippek Nyíregyházán >>

7. Forum Hotel Szombathely***+superior

A Forum Hotel Szombathely szívében áll, szolgáltatásai révén kitűnő választást jelent pároknak és családoknak egyaránt. Elegáns, ízléses szobák és római kori stílusban kialakított étterem kínál kellemes kikapcsolódást mindenkinek.

Forum Hotel Szombathely***+superior

Szombathelyi látnivalók >>

8. El Bronco Ranch Izsák

Az El Broncho Ranch nem csak egy kényelmes wellness szálláshely, hanem igazi kuriózum. Az elmúlt évtizedek során a hazai westernlovaglás Mekkájává vált, saját tenyészetükben amerikai fajtákat tartanak. Vendégeik természetesen megismerkedhetnek az itt élő lovakkal, de számos izgalmas programon is részt vehetnek.

El Bronco Ranch Izsák

Izsák környékének további látnivalói >>

9. Akadémia Hotel Balatonfüred****

A legigényesebb vendég sem találhat kivetnivalót a balatonfüredi Akadémia Hotelben, melynek tetőteraszáról pompás panoráma nyílik Tihanyra és a Balatonra. A hotelben üdülők ráadásul ingyenesen vehetik igénybe a Balatonfüredi Városi Uszoda wellness szolgáltatásait is.

Akadémia Hotel Balatonfüred****

Balatonfüredi látnivalók >>

10. Tündérkert Panzió Őrség Viszák

Dió, Körte, Alma – így hívják a viszáki Tündérkert Panzió házacskáit, ahol feledhetetlen napokat tölthet minden látogató. Bájos, hangulatos szálláshely az Őrségben mindenkinek, aki szeretné maga mögött hagyni a nagyvárosok zaját.

Tündérkert Panzió Őrség Viszák

Viszák környékének látnivalói >>

11. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Ha a Dunakanyarban keresel nívós wellness szállodát évindító pihenéshez, a Silvanus Hotelben foglalj szobát, hisz itt még kandallós lakrészt is kérhetsz. A koronát a szálloda által kínált élményekre a Dunakanyarra és a visegrádi Várra néző páratlan panoráma teszi fel.

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Visegrádi programok >>

12. Hotel Járja Hajdúszoboszló***

Fürdőhelyei miatt utaznál Hajdúszoboszlóra? Akkor a Hotel Járja lesz számodra a tökéletes választás, mivel a szálloda közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua Palace élményfürdő mellett áll. Ha szívesen töltenéd a felüdülés perceit a szállóban, wellness részlegükben ezt megteheted.

Hotel Járja Hajdúszoboszló***

Látnivalók Hajdúszoboszlón >>

Bízunk benne, hogy összeállításunkkal sikerült meghoznunk a kedved egy jóleső pihenéshez az új évben! Ha már el is nyerte a tetszésed valamelyik szálláshely, ne habozz, foglald is le, csak néhány kattintás az egész!

(Képek: szallas.hu)


Exit mobile version