Site icon Szallas.hu Blog

Ezek a legjobb szállások a szlovén tengerparton

Boutique Hotel Marita Portoroz


Hogy miért érdemes idén nyáron a szlovén tengerpartra menni, már többször megindokoltuk (pl. 7 ok, amiért érdemes a szlovén tengerpartot választani). Most pedig mutatunk 10 szuper szálláshelyet, amelyek a vendég-visszajelzések alapján a legjobb értékeléseket kapták.

Van közöttük modern és romantikus hangulatú szállás, apartman és három-, négy- illetve ötcsillagos hotel is, így mindenki megtalálja a tetszésének és pénztárcájának megfelelő szálláshelyet.

Tartini Piran ***

Piran szívében, a Tartini téren található hotel a legjobb választás lehet azoknak, akik kedvelik a romantikus belvárosi hangulatot és a tenger közelségét. A szálláshely különlegessége a tetőterasz, ahol -akár reggeli közben- páratlan kilátás nyílik a környékre.

Boutique Hotel Marita Portoroz ****

Luxus megfizethető áron! Ezt kínálja a Boutique Hotel Marita****, amely wellness szolgáltatásokkal, saját éteremmel és 82 szobával várja a vendégeket.

Apartments Vila Piranesi Piran

Szlovénia gyöngyszemének is nevezik Pirant, a festői szépségű kisvárost, amelynek kikötője szomszédságában található Apartments Vila Piranesi Piran 17 apartmannal várja vendégeit.

Forgotten Garden Apartments and Rooms Portoroz

Szlovéniába utaznál és olcsó szállást keresel? Ha igen, mindenképp nézd meg a Forgotten Garden ajánlatait, hiszen 14 modern berendezésű szoba és tengerparti kilátás várja a vendégeket.

Villa Andor Ankaran

A különleges hangulatú villaépületben saját étterem és 14 szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshely reggelivel vagy félpanzióval foglalható.

Vila Barka Portoroz ***

Kényelmes szobákkal, szabadtéri medencékkel és saját tengerparti résszel vár mindenkit a Vila Barka Portoroz városában.

Belvedere Resort Hotels Izola ***

A festői szépségű Izolán kínál 119 szobát párok, baráti társaságok és családok részére. A hotel saját étteremmel rendelkezik.

Remisens Premium Casa Bel Moretto, Annexe Portoroz ****

A szlovén tengerpart legnépszerűbb településén, Portorozban várja vendégeit a Casa Bel Moretto Hotel, amely négycsillagos kényelemmel, wellness szolgáltatásokkal rendelkezik. A szobák egy része, a terasz és egy kültéri medence pazar kilátást nyújt a tengerre.

Hotel Convent Ankaran ****

Egy hangulatos kőépületben, Ankaran népszerű részén található a Hotel Convent, amely elegáns wellness részleggel és festői kilátással a tengerre rendelkezik.

Kempinski Palace Portoroz *****

Elegáns környezet, wellness szolgáltatások és ötcsillagos kényelem vár mindenki a portorozi Kempinski Palace-ban, egy karnyújtásnyira a szlovén tengerparttól.

 


Szlovénia Velencéje, Piran

 

 

7 ok, amiért érdemes a szlovén tengerpartot választani


Exit mobile version