Site icon Szallas.hu Blog

Ezt a 6 családi programot ne hagyd ki idén nyáron!


Játszani mindenki szeret, kicsik és nagyok egyaránt. Szerencsére az ország számos pontján látogathatunk el kalandparkokba és élményparkokba. Unod már a strandokat?

Itt az ország 6 legjobb nyári programja, mely garantált szórakozást nyújt az egész családnak!

Balatoni Élménypark

Bár a Balatonról a családi fürdőzések és a lángos jutnak elsőként eszünkbe, mégis van más lehetőség, ha már unjuk a vízibiciklit. Extrém kötélpálya a bátraknak, lövészet, mászófal és slackline biztosít önfeledt szórakozást a merész kis kalandoroknak és szüleiknek Csopakon. Ha pedig már az összes adrenalin dús élményből kivettük a részünket, streetball, strandröplabda és óriássakk mérkőzéseken bizonyíthatjátok rátermettségeteket.

Mosolyokban és kacagásokban nem lesz hiány

További információk a balatoni élményparkról

A kihagyhatatlan balatoni szállásokat ide kattintva találod >>

Tavirózsa Kalandpark

Három nehézségi fokozattal ellátott kalandpálya, csúszópályák természetbarát környezetben – mi más kellhet még a jó szórakozáshoz?  A félúton található kalandpark kihagyhatatlan megálló a keszthelyi városnézés és a hévízi fürdőzés között.

A Tavirózsa Kalandparkban unatkozásnak nincs helye! 😊

További információk a Tavirózsa Kalandparkról

A legjobb hévízi szállásokat ide kattintva találod >>

MiniPolisz interkatív gyerekváros

A fővárosi MiniPoliszban minden kicsi „felnő” néhány órára és az lehet, ami lenni szeretne: bemondó, virágárus, autószerelő vagy akár világsztár. A gyerekek egy nekik kialakított, mini városban játszva tanulják meg a felnőtt élet minden nehézségét, a bevásárlástól kezdve a tankoláson át a posta használatig.

MiniPolisz, ahol a kicsik is nagyok lehetnek

További információk a MiniPolisz interaktív gyermekvárosról

A legjobb árú budapesti szállásokat ide kattintva találod >>

Maya Játszópark

Különleges „Maya stílusú” játszópark várja az izgő-mozgó kicsiket Miskolctapolcán, az Avalon Parkban. Ügyességi, mászó- és ugráló játékok, izgalmas csúszdák biztosítják a felhőtlen szórakozást, 2500 négyzetméteren.

A gyerekek paradicsoma 😊

További információk a Maya Játszóparkról

Teljes kikapcsolódást nyújtó miskolctapolcai szállásokért kattints >>

Lillafüredi Sport és Kalandpark

Lillafüred a gyönyörű környezet mellett változatos programot és sportolási lehetőséget kínál az aktív pihenést kedvelő családoknak. Itt minden gyermek és felnőtt megtalálja a neki megfelelő szórakozást, legyen szó segwayről, lézerharcról, ziplineról, ejtőgépről vagy szabadulószobáról.

Lillafüred páratlan szépsége ad otthont a kalandparknak

További információk a Lillafüredi Sport és Kalandparkról

A páratlan szépségű Lillafüred szállásait ide kattintva találod >>

Kerekerdő Élménypark

Szereted a meséket? Ha a válaszod igen, ott a helyed a debreceni Kerekerdő Élményparkban, ahol igazi egész napos szórakozás vár rád! Flinestones vízibicikli, a nyár slágere, beszélő fa, drótkötélpálya, elvarázsolt vár, 5D mozi, csak hogy néhányat említsünk a számtalan csodálatos program közül. Ha kellően elfáradtatok, Hófehérke, Piroska, Holle anyó, Jancsi és Juliska és a Kisvakond csak rátok vár mesejeleneteikkel.

Minden kisgyermek álma egy ilyen élménypark

További információk a Kerekerdő Élményparkról

Kigyűjtöttük Neked a legjobb debreceni szállásokat >>

 

 


Exit mobile version