Site icon Szallas.hu Blog

Félpénzes nyaralás – Kedvezményes wellness pihenés hét közben


A hétköznapok során gyakran használjuk azt a kifejezést, hogy „wellness hétvége”, ám még ennél is izgalmasabbak azok a kedvezményes wellness csomagok, amelyekkel akár a hét közepén is pihenhetünk. Következzenek a legjobb tippek félpénzes nyaralásra, amikor a medencék, a masszázsszolgáltatások és kulináris különlegességek még a szürke hétköznapokon is hihetetlen élményeket ígérnek! Kedvezményes wellness pihenés hét közben!

Remek kedvezmények wellness pihenés hét közben

A kedvezményes csomagok legnagyobb előnye, hogy ha hétköznapokra foglalunk szállást, ugyanabban az élményben lehet részünk a wellness hotelekben, mint bármikor máskor, csak így olcsóbban. A kedvezmények mértéke olykor annyira zavarba ejtő, hogy alig hisszük el, hogy ezért az összegért szaunázni, fürdeni, és masszíroztatni is tudunk. Sőt! Számos helyen sókabin, kozmetikai kezelések, és gyógykezelések teszik még különlegesebbé a vendégek pihenését.

Akciós hétköznapok wellness szállásajánlatok >> 

Egyes hotelekben az akciós csomagajánlatok igénybevételéhez megadják a minimálisan foglalandó éjszakák számát, ami általában 2,3 vagy 4 éjszakát jelent. Keresgélés közben érdemes alaposan átböngészni a kedvezményes szállások listáját, ugyanis most végre több lehetőségre is lecsaphatunk, ami régóta rajta van a bakancslistánkon!

Gaszrotipp Hajdúszoboszlón!

A svéd masszázs, és az aromaterápiás kezelések között a gasztronómia szerelemesei tradicionális ételeket, gourmet finomságokat, és vegetáriánus fogásokat kóstolhatnak a Kemencés csárdában és a Szilfa étteremben. A Lorena étterem pedig az 5 leghíresebb magyar borvidék legjobb boraival várja a vendégeit!

Pihenés? Hét közben? De még mennyire!

Sokakban merül fel a kérdés a hihetetlen kedvezmények láttán:

A válasz pedig nagyon egyszerű, a wellness hotelekben számtalan előnye van ilyenkor a szállásfoglalásnak. Máris mutatunk 10 kiváló érvet, ami garantáltan meggyőz bárkit erről!

A félpénzes nyaralás előnyei

Akciós csomagajánlatok a szállás.hu kínálatában

Programtipp Velencén!

Egy velencei pihenést megkoronázhat egy látogatás a Bence-hegyi kilátónál, ahonnan bámulatos kilátás nyílik a Velencei-tóra, és a környező hegyvonulatokra. A kilátó tetejére 196 lépcső vezet, de a fáradalmakért cserébe valóban mesés élményben lehet részünk a 20 méter magas kilátó tetején. Ráadásul mindössze 5 km-re Velencétől!

A félpénzes nyaralás az ország bármely pontján igénybe vehető, az akciós csomagajánlatoknak köszönhetően Egerben, Zalakaroson, Visegrádon, Hévízen, és akár Harkányban is pihenhetünk.

Tipp! Ha a lakóhelyünkhöz közel fekvő szálláshelyre esik a választásunk, akkor nem kell órákat utaznunk az úti célhoz, helyette kiélvezhetjük az élménymedencék és a szaunavilág minden előnyét!

Válogassatok kedvetekre a szállás.hu legizgalmasabb kedvezményes csomagajánlatai között, és kapcsolódjatok ki a hétköznapokon is!

Hétközi akciós szállásajánlatok >>

 (fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version