Site icon Szallas.hu Blog

Fényűző horvátországi villák hűs vizű szabadtéri medencékkel


Jó érzés a tengerparton süttetni a hasunkat, de néha szívesebben vonulna el az ember, hogy tömegmentesen is élvezhesse egy kicsit a hűsítő vizet. Ilyenkor hatalmas előny, ha a választott szállás medencével is rendelkezik, az pedig csak a hab a tortán, ha mindezt olyan fényűző környezetben élhetjük át, amit egy gyönyörű villa tud nyújtani. Horvátország medencés villák sokaságával várja a nyaralókat, melyek közül a legjobbakat most meg is mutatjuk nektek.

Fényűző horvátországi villák lenyűgöző szabadtéri medencékkel

Nagyobb baráti társaságoknak ajánljuk

Luxusvilla A Tenger Mellett Medencével Zatoglav, Rogoznica – 11685 Zatoglav

A lélegzetelállító, 4 hálóteres apartman 10 fő részére biztosít kényelmes szállást. A luxusvilla szobái makulátlanok, a teraszról nyíló kilátás pedig pazar. Természetesen tartozik hozzá saját medence is, ahol nem kell megküzdeni a napozóágyakért.

Luxusvilla A Tenger Mellett Medencével Bobovisca Na Moru, Brac – 14405 Bobovišća Na Moru

A csodálatos Brac-szigeten lévő fényűző villa hamisítatlan mediterrán hangulattal várja a nagyobb társaságokat. Tengerre néző légkondicionált 8 fős apartmanjuk összesen 5 hálótérrel rendelkezik, így mindenki számára biztosított a privát szféra, közösségi tereiben és a medencénél pedig együtt pihenhet a társaság.

Luxusvilla A Tenger Mellett Medencével Puntinak, Brac – 2964 Puntinak

Ha fényűző horvátországi szállást kerestek, ebbe a helybe biztosan bele fogtok szeretni! A Brac-szigeten lévő csúcskategóriás luxusvilla 14 fős apartmanjában 6 hálótér található és egy meseszép kültéri medence, ami garancia a feledhetetlen vakációra.

Luxusvilla A Tenger Mellett Medencével Orebic, Peljesac – 4520 Orebić

A Pelješac-félszigeten fekvő Orebić álomszép villájában akár 12 fő is kényelmesen elfér, mert összesen 8 hálótérrel rendelkezik, melyek legtöbbjéhez terasz is tartozik. Itt valóban luxus körülmények között élvezhetjük a nyaralást, amihez a lenyűgöző szabadtéri medence is nagyban hozzájárul.

Luxusvilla Medencével Garica, Krk – 17469 Garica

Az állatbarát horvátországi villa 4 hálóteres apartmanjában 10 fő pihenhet luxus körülmények között. A társaság kedvence lesz a hangulatos kert, ahol grillezési lehetőség is van.

Családoknak ajánljuk

Luxusvilla Medencével Vrh, Krk – 17443 Vrh

A meseszép Krk-sziget a családok egyik kedvelt desztinációja Horvátországban. A Vrh falucskában található fényűző kis villát azoknak a családoknak ajánljuk, akiknek nem probléma, hogy a tenger kicsit távolabb van, és ezért autóba kell ülni. Csobbanni viszont bármikor lehet egyet a szálláshoz tartozó medence hűs vizében is.

A luxusvilla 3 hálóterében 8 főnek biztosítanak szállást, így akár a nagyszülők is a családdal tarthatnak.

Luxusvilla Medencével Plano, Trogir – 18490 Plano

Trogir szintén kedvelt a kisgyerekes családok körében, amit főleg gyerekbarát strandjainak köszönhet, melyek közül az egyik legnépszerűbb a Pantana. A közeli Plano település pedig egy olyan fényűző szállást kínál, ami az egész család számára emlékezetessé fogja tenni a horvátországi vakációt. A medencés villa 4 hálóteres apartmanjában akár egy 8 fős család is üdülhet, ráadásul a házi kedvencünket sem kell otthon hagyni, mert a szálláshely állatbarát.

Luxusvilla Medencével Trget, Rasa – 7247 Trget

A kívül-belül rusztikus, ám teljesen modern felszereltségű horvátországi villa hangulata egészen magával ragadó. Bár a tengertől kicsit távolabb fekszik, de a szabadtéri medencéje kárpótol ezért, hiszen itt bármikor csobbanhat egyet a család. A szállásadók felár ellenében szívesen látják a házi kedvenceinket is, így tényleg az egész család önfeledten élvezheti a vakációt.

Villa Vjeka Sumartin

A Villa Vjeka Sumartin tengerre néző Family 8 fős villája tökéletes szálláshely olyan családoknak, akik szeretnék a lehető legnagyobb kényelemben tölteni a nyaralást. A villa mindennel fel van szerelve, ami egy családbarát apartmanban szükséges, az udvaron pedig egy gyönyörű medence is várja a vendégeket. Állatbarát szálláshely, ahová kutya, macska ingyen bevihető.

Pároknak ajánljuk

Luxusvilla Medencével Risika, Krk – 17394 Risika

Bár a medencés villában 6 főnek is van elég hely, a 2 hálószobás luxusapartman olyan pároknak is ideális, akik nem csupán egy kényelmes ágyra vágynak, hanem kicsit otthonosabban szeretnék tölteni a horvátországi nyaralást, és szívesen csobbannának kettesben egy kristálytiszta vizű medencében.

Villa Mirta Kanfanar

A panorámás villa távolabb helyezkedik el a tengertől, de bátran ajánljuk olyan pároknak, akik szeretnék kicsit nyugalmasabb helyen élvezni a nyaralást. A stílusosan berendezett apartmanhoz természetesen medence is tartozik, így minden adott a teljes kikapcsolódáshoz.

Villa Orange With Heated Pool Zadar

Zadar nem véletlenül felkapott üdülőhely, hiszen rengeteg látnivalóval és szuper strandokkal várja a pihenni vágyókat. Ha mindezek mellé egy szuper medencés szálláshelyet is kifogunk, akkor garantáltan emlékezetes vakáció elé nézünk. Ilyen hely a Villa Orange 4 fős villája is, ami pároknak is tökéletes szálláshely.

Hasznos tudnivaló: több helyen a medence felár ellenében használható, ezért foglalás előtt mindenképpen nézzétek meg az adott szállás adatlapját, hogy ne érjen váratlanul!

Készen álltok a csobbanásra? Válogassatok kedvetekre a jobbnál jobb horvátországi medencés villákból! Még több horvátországi szálláshelyet itt találtok >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version