Site icon Szallas.hu Blog

Fergeteges relax ajándéktippek nőknek – Utazás, wellness, élmények!


Milyen ajándékról álmodik egy nő? Az élménymedencék, szaunák, masszázsok, testkezelések mellett a városnézés, a kirándulás, a fotózás és a borélmények egyaránt tökéletes ajándéknak bizonyulhatnak. Lássuk, mi lapuljon a csomagban, ha személyre szóló örök élményt szeretnénk adni szeretteinknek. Ezek lesznek idén a legjobb nőknek szóló ajándéktippek – női családtagoknak, barátnőknek!

Fergeteges relax ajándéktippek nőknek

Szauna, masszázs és stresszoldó kezelések Visegrádon

A stresszes hétköznapok után jóleső érzés egy kicsit megpihenni, ha pedig ezt a pihenést különféle kezelések és wellness szolgáltatások színesítik, akkor biztos, hogy csodás élményben lesz részünk. A Thermal Hotel Visegrád nem okoz majd csalódást!

A Spa részen részt vehetünk különféle méregtelenítő, stresszoldó, bőrfeszesítő masszázsokon, Holt-tengeri lebegésen és relaxációs kezeléseken, de a szaunákat és a gőzkabinokat is érdemes lesz felkeresni. A hotel 3.000m2 alapterületű fürdőközpontja emellett 7 medencével várja a vendégeket. Aki teljes körű megújulásra vágyik, annak jó hír lesz, hogy kozmetika, manikűr, pedikűr, fodrászat, szolárium, és flabelos színesíti a szolgáltatásokat.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Top 10 programtipp Visegrádon

Visegrád a Dunakanyar gyöngyszeme, amely bámulatos természeti és történelmi értékekkel várja a látogatókat. A Királyi Palota, a Fellegvár és a Salamon-torony bakancslistás látnivalók, de emellett számos más úti cél vár bennünket. A sportosabbak a bobpályát, a kalandparkot és a Nagyvillám Sípályát biztosan felkeresik, akik pedig szívesen kirándulnak, azoknak az Apátkúti-völgy, a Mogyoró-hegy, a Kaán-forrás, és a Zsitvay-kilátó tartogat szépséges panorámát.

Fellegvár

A termálvíz gyógyító hatása – Kikapcsolódás Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói termálvíz messze földön híres gyógyító hatásáról, amelyet a Hotel Délibáb vendégei is élvezhetnek. A hotel gyógyászati részlegén terápiás és prevenciós kezelések várják a vendégeket, akik számára a medencében a 1100 m mélyről feltörő, 75 °C-os, egyedülálló összetételű hajdúszoboszlói gyógyvíz is megmutatja jótékony hatását.

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló

A felújított, art deco stílusú szobák és a szálloda saját cukrászatában készült sütemények remekül kiegészítik a sodrófolyosós, wellness élményeket. Természetesen azok sem csalódnak majd az itt töltött napokban, akik a kulináris különlegességek miatt akár az ország másik végére is elutaznának.

Megnézem a szabad szobákat >>

Wellness és pihenés Herceghalom szívében

Az Abacus Business és Wellness Hotel kutyabarát szálláshely, ezért azoknak is ideális ajándék, akik nem szeretnék magukra hagyni házi kedvenceiket a kikapcsolódás idejére. A hotelszobák kényelmesek és tágasak, innen lifttel mehetünk le az 1600 négyzetméteren elterülő vízi és szauna világba, ahol fitness terem, relaxáló és szépítő kezelések teljes skáláját is igénybe lehet venni.

Abacus Business és Wellness Hotel

A hotel éttermében széles választék várja a vendégeket, a bárban pedig színes koktélokat kóstolhatunk, akár egy hosszabb úszás után is. A mélyhidratáló, és bőröregedésgátló arckezelések mellett arc-, nyak-, dekoltázs masszázst, illetve lime C-vitaminos kezelést is igénybe vehetünk. Remek ajándéktipp nőknek, akár minden évben!

Tovább a hotel oldalára >>

Programtipp: Etyeki borvidék

Egy többnapos pihenés Herceghalmon elképzelhetetlen anélkül, hogy a borturizmus egy kicsit az életünk részévé ne váljon. A környéken az Etyeki chardonnay, az Etyeki muskotály és az Etyeki rajnai rizling sokat mesél majd nekünk a helyi szőlőbirtokokról és a borkészítésről.

Pihentető gyógyvíz a test egészségéért

Az Ensana Thermal Aqua Hévíz hotelben gyógy- és wellness szolgáltatások várják a pihenni vágyó vendégeket. A relax programok mindenkit feltöltenek egy kis energiával, de érdemes kihasználni a szálloda saját forrásból érkező, ásványi anyagokban gazdag gyógyvízét is, majd ellátogatni a gyógyászati részlegbe.

Ensana Thermal Aqua Hévíz

A szaunavilágban finn szauna, infraszauna, bioszauna, gőzfürdő és merülő medence is található, akik pedig szívesen sportolnának egy kicsit, azok számára az aqua-fitness, és a streetball pálya is kellemes élmény lesz. A gyermekbarát és állatbarát szálláshely ideális választás akkor is, ha a családdal közösen utaznánk Hévízre kikapcsolódni.

Tudtad?!

Hévíz a Hévízi-tónak köszönhetően a második legnépszerűbb település Magyarországon (Budapest után), évente több százezer turista látogat el ide. A 4,4 hektáros tó vize 72 órán belül teljesen kicserélődik a bőséges vízhozamnak köszönhetően, gyógyhatása miatt sokan évente többször is visszatérnek ide. A településen áthalad az Országos Kéktúra útvonala, ezért ha kirándulni szeretnénk a környéken, arra is nyílik lehetőség.

Bámulatos medencebirodalom Sárvár ölelésében

Sárvár hihetetlenül népszerű célpont azok számára, akik élvezik a termálvíz gyógyító hatását, a Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár pedig a több mint 10.000 m2 területen elhelyezkedő, luxus kialakítású fürdőrészleggel minden felmerülő igényt kielégít. A 22 medence, és a szauna világ pedig olyan elképesztő élményt nyújt, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia egyszer!

Olyannak keresünk ajándékot, aki szívesen sportolna a kikapcsolódás közben? Itt ez nem lehet gond, hiszen bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát találunk a hotel területén, a környéken pedig lehetőség van kerékpározásra és lovaglásra is.

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

Ha Sárváron pihenünk, a sok úszás és wellness mellett érdemes egy kis kirándulást és városnézést is beiktatni a programba. A Nádasdy vár, a Sárvári Arborétum, és a Csónakázó-tó kötelező látnivaló, a Tinódi Étteremben pedig fergeteges gasztroélményekhez juthatunk!

Megnézem a Spirit Hotelt >> 

Ezek voltak a legjobb ajándéktippek nőknek, amelyekkel a tarsolyunkban már nincs más hátra, mint kigondolni, kit milyen ajándékkal lephetünk meg. Néhány nap wellness, egy kis kirándulás, masszázs, és relaxáció szinte kicseréli azt, aki olyan szerencsés, hogy élményt és utazást kap ajándékba.

A szallas.hu kínálatában biztosan rátaláltok majd a kedvenc szállásokra, már csak le kell csapnotok a legjobb lehetőségekre!

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version