Site icon Szallas.hu Blog

Focis szállások, stadiontúra, bejárási lehetőségek – 3+1 élmény a magyar foci kedvelőinek


A kedvenc sportod a foci, és szívesen bejutnál a kedvenc stadionjaid szurkolók elől elzárt területeire? Érdekelnek a régi értékes emlékek és focis relikviák? A következő három stadiontúra és focis szállás garantáltan közelebb hoz a kedvenc csapatodhoz! 

Groupama Aréna – Téged is hívogat a híres zöld pálya?

Megismernéd a Groupama Aréna eddig nem látott részeit? Vegyél részt egy igazi stadiontúrán, lépj be a szentélybe, ismerd meg az öltözőket, az exkluzív páholyokat, nézd meg Albert Flórián aranylabdáját, vagy ülj le Lovrencsics Gergő és Sigér Dávid helyére. A korszerű megoldásokkal gondozott, zöld pálya biztosan hívogat, ha szereted a Ferencváros csapatát. 

Legjobb programok Budapesten >>

Érdekesség, hogy a kombinált stadiontúra részeként megismerheted a Fradi Múzeumban a Ferencvárosi Torna Club híres történetét.

Groupama Aréna

Szállástipp! 

Olyan szálláshelyet keresel, aminek valódi lelke van? A The Three Corners Lifestyle Hotel egy csendes és nyugodt környezetben fekszik a 9. kerületben. A szobák egyediek és világosak, a wifi és a légkondi ingyenes, ráadásul a szálláshoz metrómegálló és villamosmegálló is közel található. 

DVTK stadion – Stadiontúra a Diósgyőr csapatának otthonában

Szívesen bejárnád a DVTK Stadion nézők elől elzárt részeit? Nézz be a kulisszák mögé, és tudj meg többet a Diósgyőri VTK kulisszatitkairól. Ha kedveled a miskolci csapatot, és örömmel részt vennél egy 45 perces stadiontúrán, ne hagyd ki a lehetőséget. 

Legjobb programok Miskolcon >>

Vedd át a belépőjegyedet a DVTK Shopban, és indulhat is a túra a Stadion észak-nyugati sarkánál található 1-es kaputól. 

Szállástipp! 

A 12 szobás, 35 férőhelyes Várkert Panzió Miskolc ingyenes légkondival, wifivel és parkolóval várja azokat, akik Miskolcon szeretnének pihenni, a vár és a stadion közelében. Ha itt szállsz meg, a főépület földszintjén található szaunát is használhatod, a szálláshely tökéletes választás családi pihenéshez, és baráti kiruccanáshoz. 

Pancho Aréna – Nézd meg, milyen élményeket tartogat a Puskás Akadémia Körút!

Kíváncsi vagy, milyenek a Pancho Aréna exkluzív helyiségei? A Puskás Akadémia Körút során bejárhatod azokat a helyeket, ahova szurkolóként a mérkőzéseken nem juthatsz be. Ilyen a díszpáholy, az öltöző, a sajtótájékoztató-terem és az elnökségi tárgyaló. Ennél is több élményre vágysz? 

Legjobb programok Felcsút környékén >>

Nézd meg Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK-trófeáit, és a Real Madridban viselt mezét, ülj le a pálya melletti kispadra, és készíts fotót magadról a Puskás-szobornál. A 90 perces stadiontúra során azt is megtudhatod, hol laknak a Puskás akadémisták, és betekinthetsz a futballközpont kétszáz éves kápolnájába is. 

Az időpontok a Vál-Völgyi kisvasút menetrendjéhez igazodnak.

Pancho Aréna

+1 Közelebb kerülnél a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjához?

 A telki edzőközpontot 2009-ben avatták fel, a megnyitóünnepségen Joseph Blatter, a nemzetközi (FIFA), Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) első embere is jelen volt.

Programok Telki környékén >>

Szállástipp!

A Globall Hotel Telki Magyarországon és Európában is egyedülálló szálláshely, amely a magyar válogatottak edzőközpontjaként funkcionál. A szálloda az aktív kikapcsolódás szerelmesei számára ideális választás. 

A Wellness, Spa és Rehabilitációs Központ beltéri uszodával, Float Spa lebegőkabinnal, Sensolite fényággyal, masszázskezelésekkel, élményzuhanyokkal és medencével, jakuzzival, szaunavilággal, sókamrával, gőzkabinnal vár. Az étlapon a magyaros ízek mellett nemzetközi különlegességekkel is találkozhatsz. 

Neked ajánljuk a focis kikapcsolódást, ha…

Foglalj szállást a szállás.hu kínálatából, és járd be a kedvenc stadionjaidat a szurkolótársakkal Budapesten, Felcsúton, vagy akár Diósgyőrben!  >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version