Site icon Szallas.hu Blog

Foglalj szállást 100% garanciával!


Te is foglald le most a szállásod 100% garanciával! 

Mit is jelent a 100% garancia a szallas.hu oldalán? 

Új év, új lehetőségek! Érdemes szétnézni a szállás.hu oldalán, a 100% garancia kampányban résztvevő szálláshelyek között.

100% garancia kampány a Szallas.hu oldalán!

A megjelölt szálláshelyeinknél most előfoglalási kedvezménnyel foglalhatsz és ha bárhol máshol ugyanazon feltételekkel, ugyanaz a szállás jobb áron található, csak szólj és egy kedvezőbb ajánlattal állunk elő.

Értékeléseddel segíted munkánkat, így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy folyamatosan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számodra.

Célunk, hogy az utazás minden szakasza élmény legyen, a foglalástól a szálláshelyen töltött időig. Ami a legjobb: foglalásod mellé ajándék kedvezményes programlehetőségeket biztosítunk, így akár 30% kedvezménnyel fedezheted fel a környéket!

Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található.

100% pénzvisszafizetési garancia! – Castellum Hotel

A kampány 2020. január 8. 00:00 és 2020. február 16. 23:59 közötti időpontig visszaigazolt foglalások esetében érhetők el, így garanciával foglalhatod akár nyári vagy későbbi időszakra szóló utazásodat.

A Kampányban résztvevő Partnereink vállalják, hogy a foglalás során a Weboldalon rögzített szolgáltatásra vonatkozó paraméterek 100%-ban teljesítésre kerülnek, azok bármelyikének hiánya esetén te a fizetett szállásdíj 100%-nak visszatérítésére jogosult vagy.

Amennyiben úgy látod, hogy valamely feltétel nem teljesül és jelzed a helyszínen a szállásadónak, de Ő nem tudja orvosolni a problémát – így érvényesítheted a 100% pénzvisszafizetési garanciát. Ha nem jelezte felé, úgy a Felhasználó visszatérítésre nem jogosult. Amennyiben ilyet tapasztalsz, annyi teendőd van, hogy az utazást követő 8 napon belül jelezd felénk, hogy mi volt a probléma. 

Az alábbi linkre kattintva megnézheted az összes szálláshelyet, aki részt vesz a 100% garancia kampányban és megtalálhatod a számodra tökéletes szállást >>

Ha lemaradtál volna esetleg a reklámunkról, itt megtalálod: 

Nem egyszerű válogatni a Partnereink között? Kiválogattuk neked a TOP 5 garanciával foglalható Partnerünket: 

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Ha ide látogattok, Történelmi Lovasjátékokat és Középkori Lakomákat élvezhettek a családdal vagy kedveseddel. Heti rendszerességgel kerülnek megrendezésre a Lovasjátékok és a Középkori lakoma. Emellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat vár téged is. 

A hotel konyháján hagyományos és kímélő ételek közül is választhatsz, hiszen itt mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt!

A Hotel Kapitány**** családias hangulatban és minőségi szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit az év minden napján!

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

A Saliris egy összetett fantáziaszó, jelentése „sószivárvány”. Utal egyrészt az Egerszalók jelképévé vált sódombra, másrészt arra a sokszínűségre melyet a Resort nyújt. Ha ide el látogatsz biztosan nyugalomra lelsz és kipihenheted magad! A termálforrás a gyógyvizek kategóriájában a legjobb besorolást kapta.

Aki erre jár, mindenképp látogasson el az Egerszalóki Sódombra! A Sódomb szabadon látogatható a Nosztalgia Fürdő parkolójából induló sétaúton. A Sódombhoz egészen közel juthatsz, amely helyi védettség alatt áll. Éjszaka a szivárvány színeiben kivilágítva csodálhatod meg az oszlopfőre emlékeztető formákat.

Egerszalóki Sódomb

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett gyönyörűen felújított szállodai szobákkal, komplex wellness és gyógyászati részleggel vár téged is a Hotel Délibáb****. A Hotel Délibáb**** egyedülálló szolgáltatásaival vár téged. Engedd, hogy magával ragadjon Hajdúszoboszló természeti csodája, a termálvíz gyógyító hatása!

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Mindenképp érdemes kipróbálni a Hungarospa Hajdúszoboszlót, hiszen az óriási komplexum rengeteg lehetőséget rejt magában. Az Aqua Palace Élményfürdő egyedi hangulata, tematikus medencéi és élményelemei télen és nyáron egyaránt garantálják a kikapcsolódást. A kínálatot két csúszda is színesíti és a család legkisebb tagjainak pedig a gyermekvilág biztosítja a szórakozást. A gyógyulni, feltöltődni vágyók a Gyógyfürdőben pihenhetnek. Az Aquapark izgalmas csúszdáival elvarázsolja a vizes kalandok kedvelőit. A parkosított strandon élménymedencék, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermek medencék közül választhatnak a fürdőzők. Igazán különleges élményt nyújt a strand mediterrán tengerpart része pálmafáival és homokos partjával.

Hungarospa Hajdúszoboszló

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior

A Hotel Belépővel és közvetlen átjárással a Zalakarosi Fürdőbe várja vendégeit. A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa a térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, amely a méltán híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szállodából egy fedett folyosón keresztül sétálhatnak át a fürdő épületébe. Az árak minden esetben tartalmazzák a fürdőbelépőt.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza****+superior

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior a Mátra életmód szállodája. A Hotel nevében láthatjuk a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással, a Hotel is ezt vallja.

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza****+superior

A kikapcsolódni vágyókat az 1200 m2-es, kétszintes AMETHYST SPA várja: két beltéri élménymedence, egy kültéri medence (tavasztól őszig), szaunavilág, élményzuhanyok és gőzkamra, natúr wellness külön pihenővel a tradicionális, meztelen szaunázás híveinek.

Látnivalóból itt is lehet bőven válogatni! Az alábbi lehetőségekkel szeretnénk segítségedre lenni a programok megtervezésében >>

Mire vársz még? Foglald le szállásod 2020. február 16-ig és élvezd a 100 % garancia előnyeit! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version