Site icon Szallas.hu Blog

Újra Glamping Piknik Noszvajon! – Fűben üldögélős piknik, kulináris kalandokkal


Örömfőzéssel, fenséges ízekkel, remek borokkal és pezsgő hangulattal vár 2022. május 22-én a Glamping Piknik Noszvajon. Hozd el a családot és a barátokat, itt más dolgotok nem lesz, csak érezzétek jól magatokat! 

Milyen élményeket tartogat a 2022-es Glamping Piknik Noszvajon

A Glamping Piknik két év kihagyás után újra megrendezésre kerül a Nomad Hotel & Glamping területén. A SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) tagjai minőségi ételekkel és italokkal látják vendégül a kikapcsolódni vágyókat Noszvajon. 

Glamping Piknik

A családias hangulatú rendezvény az idei évben hippi tematikával várja vendégeit, az élet ünneplésére invitálnak a szervezők, Woodstock után szabadon. A fűben üldögélős piknik ingyenesen látogatható, a részvételhez a hotel weboldalán kell regisztrálni. A program 12 órakor kezdődik, és este 6 óráig tart.

Foglalj szállást Noszvajon >>

A helyszín különlegessége, hogy Magyarországon először ide építettek glamping szállásokat, melyekhez idén adják át a három organikusan a domboldalba illeszkedő „Lépcső-házat”. Az új házakat a Glamping Pikniken vezetett túrák során meg lehet tekinteni.

A Glamping Piknik ízei – Résztvevő SVÉT éttermek és helyi borászatok 

A Glamping Piknik különleges ízeiről idén a Rosinante Fogadó (Szigetmonostor), Szabi a Pék (Szentendre), a PalKonyha (Palkonya), a Macok Bisztró (Eger), az Apátsági Viator.

Étterem és Borbár (Pannonhalma), az Anyukám mondta (Encs), az IKON Restaurant (Debrecen), a Nomad Hotel & Glamping (Noszvaj), és a A Séf és a Kertész (Pócsmegyer) gondoskodik. 

A finom borokat a Kovács Nimród Borászatnak, a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtoknak, és a St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészetnek köszönhetjük, míg a sörök világába a Zip’s Brewhouse kalauzol el. 

A legjobb szállások Noszvajon >>

A Harrer Csokoládéműhely különleges csokoládékkal, míg a One Eleven, és a Miko Coffee Hungary kávéval vár. 

Glamping Piknik

Látnivalók és programok Noszvaj környékén

Egy kirándulás Noszvaj környékén számos élménnyel és érdekességgel ajándékoz meg. A híres noszvaji barlanglakások megtekintése mindenképpen kerüljön fel a listádra, ezekben a puha kőzetbe vájt otthonokban éltek a 19. században a falu szolgálatában dolgozó napszámosok. 

A kőbe vésett emlékek értékes kulturális emlékek, amelyek évente több ezer látogatót vonzanak. 

Még több látnivaló a környéken >>

A barlanglakások mellett érdemes felkeresni a De La Motte Kastélyt, amely kiállításokkal és angolkerttel várja a látogatókat, míg a helytörténeti kiállításnak a Gazdaház ad otthont. 

Vízparti élményekre vágysz Noszvajon? Irány Síkfőkút! A festői szépségű tóban csónakázni és vízibiciklizni is lehet, de ha csak napoznál, vagy piknikeznél a parton, arra is van lehetőség. 

Ha kirándulás is szerepel a terveid között, vedd célba Síkfőkútról a Kövesd-kilátót, ahonnan mesés panoráma tárul a szemed elé. 

Szállás Noszvaj legszebb részein

Panoráma Hotel Noszvaj – A 45 szobás, állatbarát hotel otthonos szobákkal, barátságos hangulattal és wellness élményekkel várja vendégeit csendes környezetben, Noszvajon. A szálláshely ideális választás azoknak, akik a kirándulós élményeket örömmel összekötnék a passzív kikapcsolódással. 

Mini Noszvaj – A Mini Noszvaj egy egészen kicsi, stílusos faházikó az erdő szélén, amely 2 fő számára biztosít kényelmes pihenést. A szálláshely állatbarát, a nagy teraszon függőágy, fűtött fadézsa és a BBQ grill vár. Az apró kabin tökéletes választás romantikus hétvégéhez. 

Emese Vendégház Noszvaj – A vendégház meleg családias környezettel és frissen felújított szobákkal várja azokat, akik Noszvaj egyik legszebb részén szeretnének pihenni. A házban 7 apartman található, melyek ideális választásnak bizonyulnak családi, vagy baráti kikapcsolódáshoz, illetve egy kettesben eltöltött kiruccanáshoz is.

Chillout Afrika Vendégház Noszvaj – A 2 szobás, 4 férőhelyes új építésű, modern ház Afrika hangulatát idézi, tökéletes választás azok számára, akik szívesen borozgatnának a vendégház teraszán esténként a fűthető dézsafürdőben. A szálláshely állatbarát, a kertben pedig grillezésre is van lehetőség.  

Fekete Rigó Noszvaj – Az 1 szobás ház különlegessége, hogy az egyik oldala egy óriási üvegfal, mely csodálatos panorámával ajándékoz meg. A tágas finn szauna, valamint a teraszon található, télen-nyáron kellemesen meleg vizű kőriskád gondoskodik arról, hogy igazán emlékezetes legyen a Fekete Rigóban töltött pihenés. 

Kedvet kaptál a noszvaji piknikhez? Foglalj szállást a Glamping Piknik közelében, és ugorj fejest a kulináris kalandokba! 

(Képek: Szallas.hu, Glamping Piknik)


Exit mobile version