Site icon Szallas.hu Blog

Gyerekbarát horvátországi szállások, ahol 3 év alatt ingyenes a foglalás


Tengerparti nyaralást terveztek és csak olyan apartman jöhet szóba, ahol a kisgyerekek ingyen szállhatnak meg? Nem kell, hogy ez elérhetetlen álom legyen! Tudjuk, hogy a legtöbb családban a pihenésre szánt keret nem végtelen, ezért minden lehetőséget érdemes kihasználni, amellyel pénzt lehet spórolni. Az alábbiakban olyan család- és gyerekbarát horvátországi szálláshelyeket találtok, ahol 3 éves kor alatt nem számolnak fel díjat a kicsik után, így lényegesen több marad a családi kasszában.

Család- és gyerekbarát horvátországi apartmanok

Villa Roza Trogir

Festői panoráma és igényes szálláshely Trogir városában. Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról:

„Korrekt tulajdonos. Nyáron hűvös szobák, jól felszertelt konyha. A történelmi belváros 10 perc laza séta aszfaltos úton… A megközelíthetőség kicsit nehézkes a szűk utcák miatt, bár ez egész Trogirra jellemző. A szállás a hegytetőre van építve, a legfelső utca, normál fizikumú ember simán leküzdi.

Minden apartmanhoz egy gyönyörű tengerre néző terasz tartozott. Nekünk még nagy napernyő is volt, kényelmes kinti bútorokkal. A konyha felszerelt, a mosógép új. A szállás összességében tiszta és igényes.” 

Még több fotó a különleges szálláshelyről >>

Apartmani Baraban Dugi Rat

Ha szívesen ébredsz reggelente a tenger festői látványára, ezt a szálláshelyet neked találták ki! Öt kényelmes és jól felszerelt apartman, 18 férőhely, gyerekbarát környezet, valamint homokos és Kék Zászlós strand a közelben.

Ezt kínálja az Apartmani Baraban Dugi Rat, ahol 15 év alatt ingyenes a szállás! A fürdőzést érdemes kiegészíteni kirándulásokkal is, a szomszédos Omisból szuper hajóutak indulnak.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Apartman Profaca Rab

100 méterre a sziklás parttól és 200 méterre a homokos strandtól található az Apartman Profaca Rab, amely legfeljebb 8 fő számára biztosít ideális pihenést (2 apartmanban). A szállás légkondicionált és ingyenes parkolóhely tartozik hozzá. Gyerekbarát szálláshely, családok számára tökéletes választás! Kattins a további részletekért >>

Apartmani Vodnica Dubrovnik

Alig 100 méterre a strandtól található a dubrovniki Vodnica Apartman, amelynek teraszáról csodálatos panoráma nyílik a környéke. A 3 apartman összesen 10 férőhelyes, 6 éven aluli gyerekek részére ingyenes a szállás.

Még több részlet és információ a szálláshelyről >>

Villa Whitehouse Omiš

„Álmaink nyaralását töltöttük Omisban, és ehhez a szállás is hozzájárult. Közel van a sétálóhoz, de az utca zaja még sem zavaró. Kellemes, klimatizált lakosztályok. Csak ajánlani tudom…persze csak úgy, hogy nekünk is maradjon hely jövőre…” (Vendégértékelés a szallas.hu oldalról)

Még több információ és szállásfoglalás >>

A fenti lista természetesen nem teljes, a szallas.hu oldalán további gyerek- és bababarát horvátországi szállások érhetők el. Érdemes körülnézni és mihamarabb foglalni! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Horvátországi utazási tippek, INGYENES szállásfoglalási trükkök utazási szakértőktől. Csatlakozz a Facebook eseményhez! >>>


Exit mobile version