Site icon Szallas.hu Blog

Vendégházak és apartmanok Magyarország kedvenc fürdővárosában, Hajdúszoboszlón


Szálloda, vendégház vagy apartman? Megoszlanak a vélemények, de örök vita marad, ki miért választ szálláshelytípust. Nem tisztünk ebben igazságot tenni, annál inkább kiszolgáni mindegyik igényt az ország egészén, így Hajdúszoboszló városában is, ahol ezúttal a szallas.hu oldalán foglalható vendégházak és apartmanok legjavából mazsolázunk.

A vendégházak és apartmanok többsége egy fürdővárosban sem feltétlen wellnessrészlegével, annál inkább családias, otthonos környezetével igyekszik meghódítani a szívünket. De szerencsére Hajdúszoboszlón a fürdő sosincs túl messze a szálláshelyektől. A magát Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként aposztrofáló Hungarospa gyógyfürdőt, aquaparkot és mediterrán „tengerpartot” egyaránt kínál. A fürdő szabadtéri részei április végétől szeptember végéig tartanak nyitva, míg a gyógyfürdő egész évben várja vendégeit.

Apartmanok és vendégházak Hajdúszoboszlón

Holiday Apartman Hajdúszoboszló

Holiday Apartman hajdúszoboszló

A Holiday Apartman Hajdúszoboszló három épületében 36 vendég érezheti magát remekül. A szálláshely rendelkezik wellness részleggel, de szintén közel találhatók a Hungarospa létesítményei. Szintén igénybe vehetők a kerékpárok, hogy nyeregben ülve fedezzük fel a környéket.

Média Apartman Hajdúszoboszló

Kisebb, de hasonlóképpen népszerű a 25 férőhelyes, kertvárosi társasház benyomását keltő Média Apartman Hajdúszoboszló. Családi apartman és egyszerűbb igényeket kielégítő szállás egyaránt foglalható. A hajdúszoboszlói fürdő szintén elérhető közelségben található.

Keresztmama Háza

Keresztmama háza Hajdúszoboszló

Keresztmama segíthet, ha igazán szűk körben töltené szoboszlói napjait. Keresztmama Háza ugyanis mindössze 1 db négyfős apartmant kínál a város szinte közepén, mégis családias hangulattal. A fürdő bejárata innen szinte karnyújtásnyira van.

Judit Apartmanház

A Judit Apartmanház 3 apartmanjában elszállásolható 10 fő hasonlóképpen családias környezetben töltheti el hajdúszoboszlói napjait. A 2 éves korig ingyenes szállást kínálnak. A szálláshelyen van grill, kert és ingyenes wifi is rendelkezésre áll. A fürdő csupán 10 perc séta.

Spirit Apartman

Spirit Apartman Hajdúszoboszló

A kertvárosból a belvárosba visz minket vissza a Spirit Apartman Hajdúszoboszló. Szinte közvetlen a fürdő szomszédságában áll a 7 apartmanjában 15 főt elszállásolni képes sarokház. Légkondiconált, van wifi, piciknek 3 éves korig ingyenes a szállás.

József-Lak Apartman

József-Lak Apartman Hajdúszoboszló

Fiatalos, négyfős apartmant kínál a szintén a belvárosban lévő József-Lak Apartman. Innen sétatávra találhatók a belváros éttermei, szórakozóhelyei és természetesen a fürdő is.

A fenti apartmanok és vendégházak persze csak a jéghegy csúcsát jelentik. Bővebb kínálatért látogass el a Szallas.hu oldalára! >>


Exit mobile version