Site icon Szallas.hu Blog

Hangulatos vidéki házikók, ahol mesebeli környezetben bújhatsz el a világ elől


A mögöttünk álló stresszes hónapok után egyre jobban vágyunk az igazi nyugalomra, tökéletes pihenésre, melyet biztosan megtalálunk egy hangulatos vidéki vendégházban. Legyen az akár egy erdő közepén vagy az Alföld sík vidékén, mindenütt a természet békéje és mesés környezet vár. Most a legszebb vidéki vendégházakból hoztunk nektek egy színes csokrot.

Hangulatos vidéki házikók, ahol elbújhatsz a világ elől

1. Rönkfa Lak Szilvásvárad

Hívogató, nagyon barátságos hangulatot áraszt a Rönkfa Vendégház Szilvásvárad, mely egy dombtetőn áll, mesés panorámát kínálva a hozzá érkezőknek.  Az önálló kiadó erdei vendégház családok, kisebb társaságok számára tökéletes szálláshely. 

Szilvásvárad és környéke látnivalóit itt találod >>

Rönkfa Lak Szilvásvárad

2. Garábi Udvarház Garáb

A Garábi Udvarházhoz érkezve a magyar népmesék vándorának érezheted magad, aki bolyongása után egy házikóra bukkan az erdő mélyén. A stílusos vidéki szálláshely valóban a Cserhát erdeiben áll, és akár nagy társaság is kibérelheti. 

Garábon és környékén ezeket a programokat ajánljuk >>

Garábi Udvarház Garáb

3. Kerekerdő Varázs Vendégház Parád

A Kerekerdő Varázs Vendégház Parád tökéletes erdei szállás 4 tagú családnak, akik a Mátrában szeretnének üdülni önálló kiadó szálláshelyen. Remek bázis, ha felfedeznétek a táj kulturális és természeti értékeit.

Parád és környéke látnivalóit itt találod >>

Kerekerdő Varázs Vendégház Parád

4. Zöld Kabin Faház Kismaros

Ha páros pihenéshez keresel romantikus és különleges erdei szálláshelyet, a Zöld Kabin Faház Kismaros lesz a legjobb választás. Teraszán kis üvegház található, ahol kényelmesen pihenhettek, miközben gyönyörködtök az erdő szépségében. 

Kismaros és környéke rengeteg érdekes programmal vár >>

Zöld Kabin Faház Kismaros

5. Új Kemencés Vendégház Császártöltés

A borkultúráért rajongó utazók számára kiváló szálláshely az Új Kemencés Vendégház Császártöltés, mely a Kiskunsági Borvidéken található. A pincefalu 8 fős üdülőházában a vendéglátók saját borait is megkóstolhatják az ide látogatók.

Császártöltés és a környék programjait itt tudod megnézni >>

Új Kemencés Vendégház Császártöltés

6. Szellőrózsa Vendégház Ágasegyháza

Vintage stílusú hangulatos önálló szálláshely vidéken a Szellőrózsa Vendégház Ágasegyháza. A bababarát felszereltségű alföldi vendégház lakói a természet és az állatok közelségében élvezhetik a nyugalmat.

Ágasegyháza és környéke ezeket a programokat kínálja >>

Szellőrózsa Vendégház Ágasegyháza

7. Boróka-Villa Velem

Nagyszerű elegye a modern és a régimódi hangulatnak a Boróka-Villa Velem, mely egy négy, különálló apartmanból álló szálláshelyet jelöl. A Kőszeghez közeli hangulatos vidéki szálláshelyen párok és családok egyaránt kényelmes fekhelyet és pihentető környezetet találnak.

Velem és környéke híres és kevésbé ismert látnivalóit itt találod >>

Boróka-Villa Velem

8. Akácvirág Peace & Sun Szarvasgede

Egy szépen felújított parasztházban kapott helyet a meghitt Akácvirág Peace & Sun Szarvasgede szálláshely. A 4 fős családokat váró vendégház óriási kertjében gyerekek és felnőttek is találnak kikapcsolódási lehetőséget.

Szarvasgede környékén ezeket a helyeket érdemes felkeresni >>

Akácvirág Peace & Sun Szarvasgede

Bárhová is indulnál az országban, biztosan találsz egy mesebeli hangulatú vidéki vendégházat, mely szinte hívogat. Válaszd ki a legvonzóbbat a szállás.hu óriási kínálatából weboldalunkon vagy applikációnkon keresztül >>

(fotók: szallas.hu)


Olvass tovább: Erdei házikók a romantikus pihenéshez >>


Exit mobile version