Site icon Szallas.hu Blog

Hello Erdőbénye! Romantikus boros piknik a hullócsillagok alatt


Július 24., HellóBénye– Ha az ideális nyári hétvégi programot keresed, mutatunk egy szuper lehetőséget: piknikezz a csillagok alatt egy pohár borral az egyik kézben, miközben a másikat párod kezében pihenteted. A romantikus piknikezést ráadásul a HellóBénye csapata most meg is szervezi nektek. Látogassatok Erdőbényére, ahol gondoskodnak a finom falatokról és a frissítő borokról is!

Erdőbénye, elragadó borfalu a Zemplén szívében 

A Zemplén szívében fekvő Erdőbénye az egyik legeldugottabb borfalu a tokaji borvidéken. “Piciny falucska, háborítatlan természet, barátságos emberek és sok érdekes látnivaló. Erdőbényére csak egy jelzőt ismerünk: szeretnivaló ” – vallják a helyiek. Talán meglepetéssel szolgál, hogy a Béres név, mely a Béres Cseppel vonult be a köztudatba, itt mégis más arcát mutatja meg. Itt alapítottak ugyanis borászatot a család tagjai is. A falut körülölelő szőlő számos remek borászatnak ad otthont.

HellóBénye 2021 – egy hétvége 7 borászat milliónyi csillag alatt

A HellóBénye kezdeményezés azért jött létre, hogy lehetőséget adjon megismerni a festői szépségű és változatos település borászait, dűlőit, nevezetességeit. Nem is kérdés, hogy itt a helyed, mondj te is egy Helló-t Erdőbénye borrajongóinak!

„Tartsatok velünk az Omlás dülőbe július 24-én 18:00 órától egy nagyszerű késődélutáni piknikre. Nézzük meg együtt, hogy megy le a nap a Zemplén mögött, mikozben a borászaink legfinomabb borait kortyolgatjuk. Ha egészen ránksötétedett, és feljönnek a csillagok, meghallgathatjuk Szokoly Gyula asztrofizikust arról, hogy épp mit láthatunk a fejünk felett.”

Időpont: 2021 július 24.

Helyszín: Erdőbénye, Omlás dűlő

Résztvevő borászatok:

A férőhelyek limitált száma miatt a fenti programra regisztráció és előre fizetés szükséges.
Jelentkezési határidő: 2021, julius 22, a info@hellobenye.com email címen. 

A piknik ára: 12.000 Ft/fő mely tartalmaz 10 kóstoló zsetont, 1 borospoharat egy tányér bográcsban készült ételt (húsos vagy vegetáriánus).

Részletes programot és további információt ITT találtok!

Programok Erdőbényén hétvégére

  1. Dűlőtúra Molnár Ádámmal a Bardon borászattól, 1-től 4 résztvevő számára. Időpont foglalás és részletek a +36 20 451 4720 telefonszámon.
  2. Borkóstolás a diófa alatt a Csite Családi Birtokon szombat, július 24-én, 13:00-17:00 óra között, vasárnap, 25-én 10:00-14:00 óra között
  3. Reggeli és aszukóstoló a Vayi borászatnál vasárnap, 25-én 11:00-től. A részvétel regisztrációhoz kötött. Írj a Facebookon a Vayi pincének a további részletekért és regisztrációért.
  4. Bevezetés a hordókészítés rejtelmeibe: Helyi kádárműhely meglátogatása
  5. Kóstolas és nyitott pincé a ProVinum borászatnál, szombat, július 24-én, 13:00-17:00 óra között
  6. Ne maradj éhen nap közben sem! Csipegess helyi ízeket a piknikkosarunkból! Megtöltöttük a környékről származó kézműves finomságokkal:
    • — 1 fonott kosár;
    • Pékáruk a Rátkai sütödéből;
    • 3 sajtkülönlegesség a Mádi Sajt manufaktúrából;
    • Házi lekvárok az Ízes Örömest Lekváriumból;
    • Mangalica finomságok a Bio-Goodstól;
    • Gyümölcsök és magva
    • Evőeszköz a piknikhez

A program ára: 14 000 Forint két főre.
Rendeld meg legkésőbb június 18-ig a HellóBényének írt e-mailben: info@hellobenye.com

Szállások Erdőbénye, az elragadó borfalu közelében

Erdőbényei szállások az imádnivaló borfaluban »

+1 programtipp


Exit mobile version