Site icon Szallas.hu Blog

Hétvégi kalandok a természetben


Szerencsére az időjárás még kedvez a szabadtéri programoknak, kirándulásoknak. Az ország több pontján élvezhetitek a természet adta szépségeket, arborétumokban, tájparkokban. Ha a hétvégén kimozdulnátok kicsit családdal vagy kettesben, tekintsétek át programajánlónkat, melyből kiderül, hová érdemes ellátogatni.

Folly Arborétum és Borászat – Badacsonytomaj

A Balaton környéke bármelyik évszakban tud programot kínálni. A Folly Arborétumban különleges ciprusokban és cédrusokban gyönyörködhettek. Érdemes ellátogatni a különleges, fenyőtobozt jelképező kilátóba is, ahonnan lélegzetelállító a hegyekre néző panoráma. Kirándulás végén pedig érdemes egy pohár bor társaságában lazítani.

A legjobb szálláshelyek a Folly Arborétum és Borászat környékén ide kattintva>>

A Folly Arborétum és Borászat kedvezménye ide kattintva

Csodaszarvas Tájpark – Rábahidvég

A Csodaszarvas Tájpark különlegessége, hogy saját kikötője van, hiszen a Rába partján terül el. A horgásztavon csónakázhattok, felfedezhetitek a folyóparti sétányt, a tanösvényt, és ha az idő engedi még használhatjátok az erdei vagy vízi drótkötélpályát is.

A legjobb szálláshelyek a Csodaszarvas Tájpark környékén ide kattintva>>

A Csodaszarvas Tájpark kedvezménye ide kattintva

Élménybirtok – Bikal

A Bikali Élménybirtokon úgy érzitek majd, mintha középkori forgatagba csöppentetek volna a mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok jóvoltából. A középkori falu gyermekprogramokkal és érdekes előadásokkal várja a látogatókat. Sétáljatok a kanyargós Óvárosban és próbáljátok ki magatokat a korabeli mesterségek egyikében, garantáltan jól szórakoztok majd.

A legjobb szálláshelyek az Élménybirtok környékén ide kattintva>>

Az Élménybirtok kedvezménye ide kattintva

Ős-Dráva Látogatóközpont – Szaporca

Az Ős-Dráva Látogatóközpontban az Ormánság természeti kincseivel ismerkedhettek, interaktív kiállítás keretén belül, de bebarangolhatjátok a tanösvényeket is. Részt vehettek madármegfigyelésen, madárgyűrűzési bemutatón, a Hagyományos gazdálkodás tanösvény végén, a majorban őseink háziállatait láthatjátok.

A legjobb szálláshelyek az Ős-Dráva Látogatóközpont környékén ide kattintva>>

Az Ős-Dráva Látogatóközpont kedvezménye ide kattintva

Budakeszi Arborétum – Budakeszi

Ha zöld környezetben relaxálnátok egy fárasztó hét után, a Budakeszi Arborétumban megtehetitek. Az örökzöldek társasága titeket is feltölt majd és a kis dísztó ideális helyszín, hogy megfigyeljétek a halakat. Látogassátok meg az erdei környezetben kialakított pihenőhelyet is.

A legjobb szálláshelyek a Budakeszi Arborétum környékén ide kattintva>>

A Budakeszi Arborétum kedvezménye ide kattintva


Exit mobile version