Site icon Szallas.hu Blog

Hévíz bekerült Európa 20 legjobb úti célja közé


11. éve rendezik meg a European Best Destination közönségszavazást, amelyben a kontinens legjobb úti céljai versenyeznek egymással. A 2019-es magyar győzelem után (utoljára Budapest nyerte el a kitüntető címet) ismét magyar sikernek örülhetünk: Hévíz is bekerült Európa 20 legjobb úti célja közé!

Európa legjobb desztinációi között Hévíz

A TOP 20 úti cél meglehetősen illusztris társaság, hiszen olyan városok között fog eldőlni a cím sorsa, mint Róma, Amszterdam, Colmar, Milánó, Bécs, Kotor, Lugano vagy Krakkó.

A European Best Destination díjat azért alapították, hogy népszerűsítsék az európai turizmust és a kultúrát, több mint 300 turisztikai partnerrel, illetve az Európai Bizottság által alapított EDEN hálózattal együttműködve.

Maximilien Lejeune, a díj kreatív igazgatója így beszélt Hévíz jelöléséről:

Nagyon megtisztelő, hogy Hévíz városa is részt vesz versenyünkön, amely immár 11 éve olyan rangos városok népszerűsítésében vesz részt, mint Milánó, Lisszabon, Koppenhága, Budapest, London, Párizs, vagy Bécs. Amit Hévíz kínál, az nem hasonlítható össze más városok repertoárjával. Ezek az élmények pont azok, amiket a legtöbb vendég keres: autentikus élmények, valós tapasztalatok gyönyörű környezetben.

Hévíz egyik legnagyobb különlegessége a méltán híres Hévízi-tó, mely a legnagyobb biológiailag aktív termálvizes tó a világon. Hévíz életre szóló élményekkel gazdagít minden ide látogató vendéget. A legjobb minőségű hoteleket, éttermeket, kávézókat megfizethető áron tudják itt igénybe venni a látogatók.

Ezennel szeretnénk mindenkit felkérni, aki ismeri és szereti Hévíz városát arra, hogy 2020. január 15. és 2020. február 5. között szavazzanak Hévízre, hogy elnyerhesse az Európa legjobb úti célja címet!”

Szavazni még nem lehet, de Hévíz angol nyelvű bemutatkozó anyaga már megtekinthető a www.europeanbestdestinations.com oldalon. A szavazás 2020. január 15-én kezdődik.

Szállást keresel Hévízen? A legjobb helyen jársz!

Válogatás a szallas.hu kínálatából:

4 csillagos wellnesshotelek:

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz ****

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz ****

Danubius Health Spa Resort Hévíz ****+superior

Danubius Health Spa Resort Hévíz ****+superior

2-3 csillagos hotelek:

Hotel Sante Hévíz***

Hotel Sante Hévíz***

Hotel Napsugár Hévíz  ***

Hotel Napsugár Hévíz***

Ágnes Hotel Hévíz***

Ágnes Hotel Hévíz***

Apartmanok, panziók

Tópark Panzió Hévíz

Tópark Panzió Hévíz

 Auróra Vendégház Hévíz

Auróra Vendégház Hévíz

Takács Apartmanház Hévíz

Takács Apartmanház Hévíz

Fortuna 7 Apartments Hévíz

Fortuna 7 Apartments Hévíz

További szálláshelyek a szallas.hu oldalán >>

(forrás: heviz.hu, fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version