Site icon Szallas.hu Blog

Hogyan utazzunk olcsón? Megfizethető utak bárhova a 2019-es Super Day-en a Szallasguru.hu ajánlataival!


Autóval vagy repülővel, belföldre vagy külföldre, hotelben vagy apartmanban megszállva… Megnéztük, a magyar utazók hogyan és hova utaznának. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segít abban, hogyan utazzunk olcsón 2019-ben is.  

Hová utazzunk olcsón?

Az év elején készült, GKI Digital felmérése szerint a magyarok többsége 2019-ben belföldi utazást választ és hotelben szeretne megszállni. Ugyanakkor a válaszokból az is kiderült, hogy a wellness, városlátogatás vagy vízparti nyaralás a legnépszerűbb a magyarok körében.

Komfortzónán túl

A megkérdezettek 66 %-a olyan helyre akar menni, ahol még nem járt, de régóta a listáján van a hely, a 18-29 éves fiatalok pedig inkább új helyre látogatnának (76 %).  (forrás: MTI)

Szallasguru.hu tipp:

Mielőtt lefoglalnád a szállást az áhított úti célra, mindig csekkold a kuponos oldalak ajánlatait is, hiszen itt csomagban sokszor olcsóbban juthatsz hozzá a kiszemelt utazásokhoz. Március 6-án a Szallasguru.hu első idei szállásakciójával, a Super Day-jel csomó helyre eljuthatsz a bakancslistádról szuper áron, akár -30-50% kedvezménnyel.

A Super Day segít megtalálni, hogyan utazzunk olcsón!
Iratkozz fel a hírlevélre, és értesülj a többiek előtt a március 6-i gigantikus akciókról! >>


Megfontolt utazók

A többiek olyan helyre utaznának, ahol már jártak, de visszavágynak, legtöbben a  30-39 évesek mennének oda, ahol már jártak korábban (62%). (forrás: MTI)

Szallasguru.hu tipp:

Március 6-án több, mint ötven akciós szállásajánlattal vár a Super Day. A belföldi akciós szállások közt a legnépszerűbb wellnesshoteleket és városokat, mint Hajdúszoboszló, Gyula és Zalakaros garantáltan megtalálod.  

Belföldre vagy külföldre utaznál olcsóbban?

A kutatásából az is kiderült, hogy a tervek szerint a válaszadók 81 %-a belföldön fog pihenni 2019-ben, de ezzel párhuzamosan 58 % európai országba is tervez utazást. A felmérés kitért arra is, hogy a legtöbben (73 %) autóval terveznek utazni, míg repülős útra kevesebben, csak 64 % vállalkozna. (forrás: MTI)

Szallasguru.hu tipp:

A Super Day-en akár all inclusive tengerparti nyaralást és európai városlátogatást is foglalhatsz repjeggyel. Romantikus nászút hotelekben, vagy családi üdülés apartmanokban – csak március 6-án lesz elérhető leértékelve, szuper áron.

SUPER DAY: Wellness pihenés – szuper áron!

Ha szeretnél idén minél többször belföldön pihenni vagy wellness hétvégén relaxálni, esetleg született travelhacker hírében állsz, aki tudja hogyan utazzon olcsóbban, válassz akciós szállásokat a Szallasguru.hu oldaláról! 2019. március 6-án gigantikus szállás akció, Super Day kezdődik a Szallasgurun, ahol hazai hotelek kínálatai, wellness hétvégék és egyéb utazási ajánlatok között válogathatunk – hihetetlenül alacsony árakon!


2019. március 6. Szállásguru Super Day! Ne maradj le róla!

3 tipp, így utazz olcsóbban 2019-ben:

  1. Ne maradj le a SZUPER akciókról, iratkozz fel a Super Day hírlevélre, hogy elsőként  értesülj a legnagyobb kedvezményekről! >>www.szallasguru.hu/superday

  2. Március 6-án kövesd figyelemmel a hírlevélben és a Super Day oldalán közzétett olcsó wellness kuponokat. Figyelem, limitált számú kuponokra csak a leggyorsabbak tudnak szert tenni, hiszen az utazási akciók csak csak 24 órán keresztül elérhetők.
  3. Az előszezonban olcsóbb az utazás. Váltsd be a Super Day-en vásárolt kuponjaidat még a főszezon előtt, hiszen ilyenkor spórolhatsz a strand- és fürdőbelépők árán is!

Neked milyen utazós tippjeid vannak? Oszd meg velünk kommentben!


Exit mobile version