Site icon Szallas.hu Blog

Hol van Laskapuszta? Hát, ahol a programok mellett a szállás is fontos!


Történt már veled olyan, hogy az utazáskor tervezett program befuccsolt, aztán mégis jó vége lett az útnak? Hetekig, hónapokig vadásztad a legjobb programokat, mindent elterveztél, megvoltak a legjobb látnivalók, kirándulástippek, de utána mégiscsak közbejött valami…. Elromlott az idő ⛈ , elszabadult egy vadállat🐅 , netán kitört egy vulkán 🌋 vagy csak apa rosszul tervezett🧔? De a jó szállás és az ottani programok megmentették a kiruccanást! És hogy jön ehhez Laskapuszta? Mindjárt kiderül!

Jó, jó, de hol van Laskapuszta?

Ha nem rémlik a földrajzórákról és Magyarország térképéről sem, ne ess kétségbe! Laskapuszta a Szallas.hu 2022-es nyári reklámfilmjének kitalált helyszíne. Ha létezne, valahogy így találnád meg az atlaszokban: Laskapuszta az Őrség szomszédságában, Zala megye szegletében, a Göcseji-dombság idilli lankái közt rejtőző, Pusztaapátitól épp egy kőhajításnyira fekvő erdeti tisztás. Álmainkban Laskapuszta egy mesés erdei oázis, messze a mindennapok gondjaitól, távol a tömegtől és a covidtól. Közel viszont a természethez és a vadregényes fenyveserdőhöz, ahol rengeteg laskagomba nő. És mint alábbi videóból kiderül, néhány veszély is akad.

A programért megyünk viszont a szállás is fontos

Tervezd meg az éved és legyen fix a jó szállás nyárra! – Foglalj kedvezményesen a nyárra február 13-ig

A Szallas.hu legújabb kampányának főszereplői, a Csiperke család is hónapok óta tervezte már a várva várt vakációját. Elképzelték, ahogy egy mesés erdei környezetben, a legjobb gomba lelőhelyek közelében vethetik bele magukat a kalapos kalandokba! Laskapuszta festői lankáin bukkantak rá a tökéletes helyszínre, ahol megannyi csodás és ami még fontosabb, ehető gombafaj nő az erdő mélyén. Legalábbis apa ezt gondolta. Éppen akadt is egy családi szoba a laskapusztai Gombász Hotelben, így hát nem volt kérdés, hogyan tovább. Irány Laskapuszta és gombászásra fel! Azonban hiába a gombaszedő szezon kezdete és a csodás környezet, apa mégsem számolt mindennel… Nézd csak!

A természet a várakozásokat is felülmúlta, gombák is voltak szép számmal, de ehetőből egy sem akadt! Azonban aggodalomra semmi ok, a Gombász Hotel kínálatában a legjobb gombás fogások sorakoztak!

Laskapuszta, Gombász Hotel **** Csekkold ezt a gombasztikus szálláshelyet »

A Csiperke családnak Laskapuszta és a rántott gomba, de Neked mi a fontos?

Hamarosan újra nyaralhatunk! Ismerjük mi is a helyzetet, amikor a programért megyünk, de az mégsem a terv szerint alakul. Akkor derül ki, hogy a szállás mennyire fontos! A Szallas.hu-nál tudjuk, hogy a rugalmas tervezés és a kedvező árak a legfontosabb tényezők a nyaralás lefoglalásakor. De Neked mi fontos még? 

Legyen fix a jó szállás!

Használd a Szallas.hu szűrőit, hogy megtaláld a Neked megfelelő legjobb ajánlatot. Rád szabható, rugalmas feltételeinkkel könnyen válogathatsz az igényeidhez passzoló szolgáltatások és fizetési módok közül:

A promócióban résztvevő, jelvénnyel ellátott szálláshelyek kedvezményes ajánlatai jún.1. – aug 31. közötti utazásra foglalhatóak 2022. 02. 13-ig. Foglald le most a nyaralásod!

Tervezd rugalmasan a nyaralásod! 

Minden jó, ha a vége jó! Rugalmas fizetési lehetőségek, változatos szolgáltatások és akár extra kedvezmények is várnak Rád idén nyáron. A Csiperke család már megtalálta a tökéletes szállását Laskapuszta lankáin, találd meg Te is!

(Képek: szallas.hu)


Exit mobile version