Site icon Szallas.hu Blog

Horgászhétvége élményparkkal? Vár a Nőtincsi-tó vadregényes vidéke!


Kikapcsolódást tervezel a Dunakanyarban, de elkerülnéd a legnépszerűbb látványosságokat? Valami újdonságra vágysz? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Nőtincsi-tó és környéke nem csak remek horgásztanya, de a gyerekek is nagyszerűen érzik majd magukat a közeli élményparkban? 

Itt a friss levegő és a csend alapfelszereltség, és bár a tóban hivatalosan nem lehet fürdeni, a parton főzőcskézni, és a környéken kirándulni olyan élmény, amit muszáj átélned!

Foglalj szállást Nőtincs környékén!>>

Horgássz kongatásig – Pecázz a Nőtincsi-tó partján! 

A 40 hektáros Nőtincsi-tó népszerű horgászhely, és garantáltan te is kedvelni fogod, ha szereted a friss levegőt, a csendet és a (pocakodban) ficánkoló halakat. A tónál díj megfizetése ellenében főzőhelyet is lehet bérelni. 

A horgászat végét kongatás jelzi, de előre meghirdetett napokon éjszakai horgászatra is van lehetőség. Ha megtapasztaltad már, milyen élmény a sötétben ülni a vízparton, és elmélyülni a gondolataidban (na és persze a világító kapásjelző figyelésében), akkor feltétlenül élj a lehetőséggel! 

Ne feledd! A horgászat feltétele az érvényes állami horgászigazolvány és az éves állami horgászjegy megléte! Részletek ITT.

A parkolás díjmentes a gátőrház előtti parkolóban és a tározóhoz vezető aszfalt úton a padkára lehúzódva, de a horgásztó szántóföld felüli partján lévő híd előtti területen is lehet parkolni.

Szálláshely TIPP: Tóparti Vendégház, Nőtincs. A vendégház közvetlenül a nőtincsi Szent István tó partján fekszik, festői környezetben, csodás panorámával. Kiváló helyszín csendes pihenésre, kikapcsolódásra, de akár nagyobb családok, baráti társaságok részére is tökéletes választás.

Seholsziget Élménypark – Fergeteges élmények minden korosztálynak

A Seholsziget Élménypark erdei környezetben, hangulatos programokkal várja azokat a családokat, akik a Nőtincsi-tó közelében keresnek kalandokat. Megmutatnád a gyerekeknek, mekkora élmény a lovaglás, a lovaskocsikázás, és az íjászat? Örömmel felkeresnétek közösen a mini állatparkot, a kis vonatot, és a Pán Péter Játszószigetet? Nem csodáljuk!

Ezeket a programokat semmiképpen ne hagyjátok ki!

Kirándulnál a Nőtincsi-tó környékén? Ezeket a látnivalókat írd fel a listádra! 

Nőtincs környékén számos kirándulóhely vár, a Börzsöny közelsége remek túracélpontokat ígér, emellett családbarát programok, és fesztiválok tarkítják a kínálatot. 

Tóparti vendégházak saját stéggel -Közel a vízhez, távol a tömegtől>>

Ha kedvet kaptál a nőtincsi kiruccanáshoz, foglalj szállást a szállás.hu kínálatából a Nőtincsi-tó közelében, és éld át a horgászás és a pihenés élményét! 


Exit mobile version