Site icon Szallas.hu Blog

Horvátország az új Ibiza – 3 horvát party város, ha bulizni szeretnél


A téli hidegben már a nyaralásról és egy jó buliról álmodozol? El tudsz képzelni jobbat attól, hogy koktélozol, táncolsz és mindezt a tengerparton teszed? Összegyűjtöttünk 3 horvát party város szuper strandját, ami garantáltan elkápráztat, ha szórakozni vágysz.

Bulira fel!

Horvátország igen népszerű úti cél, főként a magyarok számára, mivel nem kell sokat utaznunk ahhoz, hogy a tengerparton pihenhessünk. Ilyenkor általában napozunk, fürdünk, tengeri herkentyűket eszünk és esetleg este iszogatunk még egy kicsit a szállásunkon. Azonban kevesen tudják, hogy vannak olyan horvát települések, ahol fergeteges bulikon vehetünk részt. Ezeken a helyeken rengeteg bár, tánc, zene, hab partik, közismert és helyi DJ-k teszik felejthetetlenné az éjszakai életet.

Ha egy kis pörgésre vágysz, számos hely közül választhatsz: vannak koktél bárok, diszkók, rave-ek, ír kocsmák, rock klubok és zenei fesztiválok is! Mindenki megtalálja a saját stílusához illő szórakozást. Ja, és a sör is olcsó!

3 horvát party város, ha bulizni szeretnél

Novalja, Horvátország Ibizája

Pag szigetet, azon belül is elsősorban Novalját Horvátország Ibizájának is nevezik. A bulik ugyanolyan jók, viszont az árak sokkal alacsonyabbak itt! A Zrce strandon egymást érik a szórakozóhelyek, bárok, ahol nem csak éjszaka, hanem napközben is lazulhatunk. A legnépszerűbb helyei az Aquarius, a Papaya, Kalypso, Euphoria, Cocomo és a Noa Club. Persze nem lenne igazi buli sziget rock és elektronikus fesztiválok nélkül. Ezek közül minden nyáron kedvünkre válogathatunk. Olyan DJ-k zenéjére bulizhatunk, mint például a Chemical Brothers, Paul Van Dyk vagy Tiesto.

Novalja

A klubokba általában ingyenes a belépés, fizetni csak akkor kell, ha valamilyen különleges fellépőjük van. Az egyik legnagyobb élmény az úgy nevezett Spring Break nyitó party június elején, amire különböző típusú jegyeket biztosítanak. Van olyan, ami csak a bulikra szól, viszont vannak olyanok is, amikben már a szállás is benne van. Ezek mellett választható VIP jegy, diák jegy, sőt a hölgyeknek is külön belépőjük van. A tengerparton szintén nagy a választék az aktív kikapcsolódásra. A bungee jumping, jet-ski, röplabda mellett akár egy party hajón is felpöröghet az ember, arról nem is beszélve, hogy mindezt gyönyörű környezetben teheti!

Tehát mindent összevetve, aki csendre vágyik, ne ide jöjjön, aki viszont kapható a bulira – akár a nap 24 órájában-, az semmiféleképpen ne hagyja ki a sziget nyújtotta lehetőségeket!

Ide kattintva máris lefoglalhatod szállásod a horvát Ibizára >>

Hvar, a sztárok kedvence

Az Adria legpezsgőbb éjszakai élettel rendelkező szigete Hvar, ezen belül is az azonos nevű főváros a legkiemelkedőbb bulizás szempontjából. Népszerűségét igazolja az is, hogy több sztár is megfordult már itt, mint például a Hilton nővérek vagy Goeorge Clooney. A legnépszerűbb helyek a Carpe Diem, a Kiva Bar és a Veneranda.

Lenyűgöző kilátás Hvar városára

A klubokon, diszkókon kívül a legnagyobb buli a sétálóutcán szokott lenni, ami a fiatalok körében annyira felkapott, hogy sokan szinte csak azért utaznak idáig, hogy ott partizhassanak. Természetesen azért nem mindenhol kötelező a pörgés. Azok is találnak kedvükre való helyeket, akik kerülnék a nagy tömeget és inkább az egyszerűbb, hangulatos bárokat kedvelik.

Az utóbbi évek során Hvar Horvátország egyik legfelkapottabb nyaralóhelye lett és a főszezonban már szinte lehetetlen itt szállást találni.

Ha nem szeretnél szállás nélkül maradni, ne várd ki a nyarat! Foglalj még most! >>

Porec, a romantikus bulihely

A harmadik kitűnő éjszakai élettel rendelkező város Porec. Fontos azonban, hogy itt már nem minden csak a buliról szól, hanem minden korosztályt különböző programokkal várnak. Látnivalói miatt kulturális élménnyel is szolgál, aquaparkjáért rajonganak a gyerekek, illetve romantikus hangulatú óvárosa a szerelmesek kedvencei közé tartozik.

Ezek Isztria legszebb tengerpartjai és szálláshelyei >>

Porec óvárosa

A Városi strandfürdő szintén rengeteg lehetőséget kínál, mint például a vizisí, vitorlázás vagy a jet-ski. Természetesen éjszakánként itt is megvan a lehetőségünk egy fergeteges partira. A tömeg összetétele nagyon vegyes, mivel a horvátokon kívül számos országból érkező fiatal is hajnalig bulizik.
A legnépszerűbb helyek a Club International, Plava, Mansion Club, Margarita és a Club Colonia.

Ha szeretnél részt venni egy felejthetetlen bulin, de azért pihennél is, akkor kattints ide és válogass a Poreci szállások közül! >>


Még több horvát városban buliznál? A szallas.hu oldalán találsz szuper szállásokat! >>

(fotók: shutterstock)


Exit mobile version