Site icon Szallas.hu Blog

Nincs vége a nyárnak! Horvátországi szállások utószezon idején


Horvátországi utószezon? Miért is ne? Ne zavarjon titeket, ha már elkezdődött az ősz, beindult a hajtás! Egyáltalán, minek kell az őszt mindig a hajtással azonosítani? Miért ne férne bele lazításként egy kis horvátországi utószezon a tengerparton? Na?

Pagi nyugalom

Miért jó a horvátországi utószezon idején utazni?

A horvátországi utószezonban azt szeretem, hogy olyankor kiderül, Horvátországban horvátok is laknak. Na jó, lehet, hogy ez túlzásnak tűnik, de mégis egészen más élmény a horvátországi utószezon. Nyugodtabb, valóban láthatóbbá válnak a helyiek, a nyár már nem harsog, a nap nem éget, de a tenger vize még mindig kellemes. Szerencsére a szezon Horvátországban nem ér véget augusztus 31-gyel, utószezonban is találtok remek szálláshelyeket a horvátországi tengerpart teljes hosszában. Ezek közül válaszottunk ki hetet. Íme!

Balaton vagy Horvátország? Kiszámoltuk, mennyibe kerül egy családi nyaralás >>

7 szuper horvátországi szálláshely utószezon idején

Hotel Plaža Pag

Mértéktartó négycsillagos Pag-szigeti hotel a tengerparton. Reggeli közben a kilátás a teraszról nagyon pazar. A kertben helyes kis medence biztosít felfrissülést, de a homokos tengerpart 50 méterre van.

Hotel Marina Selce Crikvenica

Egész évben nyitva találjátok ezt az 50 szobás crikvenicai hotelt. Találtok itt wellness szolgáltatásokat, azonban a mind a sziklás, mind pedig a homokos strand alig száz méterre van. Tengeri kilátás, kitűnő ételek, hangulatos aperitif bár vár.

Hotel Marina Selce Crikvenica

Hotel Epario Lopar

A hangulatos kis lopari hotel a magyarok egyik kedvence. Rab-sziget északi részén, egy öbölhöz közel, sétatávra áll a Hotel Epario. Figyelem: szeptember 30-án zárják a szezont!

Beach Apartment Zadar

Remek horvátországi utószezoni szálláshely a történelmi Zadar belvárosától nem messze és közel a tengerparti strandokhoz. Három igényesen berendezett apartman vár itt titeket.

Beach Apartment Zadar

Pansion Tota Starigrad

Kopár hegyek és kék tenger találkozásánál bújik meg a starigradi panzió. Egy szobája és négy aprtmanja vár titeket a horvátországi utószezonban. Tengerparti fürdés néhány száz méterre a panziótól. Az autót is le tudjátok ingyen parkolni.

Apartman Roko Bibinje

Zadartól alig pár kilométerre, délkeletre talájátok ezt a bibinjei apartmant. Szeptember 30-án ők is zárják a nyarat, de még pont beleférhet egy horvátországi utószezon hétvégéje. A Roko apartman üzemeltetői csendet és nyugalmat ígérnek ebben az üdülőfaluban.

Apartman Roko Bibinje

Villa Max Vir

Szinte a Vir-szigeti híd után egyből megtaláljátok a Villa Maxot egy modern üdülőnegyed egyik utcájában. Egy lakosztály és 13 apartman közül választhattok. Vihettek kutyát, macskát, a strandok szintén a közelben vannak.

Villa Max Vir

Ne bánkódjatok, ha horvátországi pihenés nélkül múlt el a három nyári hónap, hiszen szeptemberben, a horvátországi utószezonban bőven bepótolhatjátok. Biztos, hogy találtok megfelelő szállást is! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Még több írás Horvátországról:


Exit mobile version