Site icon Szallas.hu Blog

Hotel Eger & Park – Családbarát hotel Eger szívében, ahol élmény a pihenés!


Elárulunk egy egri kulisszatitkot! Ne a wellness részleg, a bababarát szolgáltatások, a családbarát programok, és a fenséges ételek miatt válaszd a Hotel Eger & Park szobáit a pihenéshez. Neked valójában azok az élmények és az a hangulat nyújt majd igazi feltöltődést, amellyel a szálloda vár. Ezt nevezzük mi igazi vendégszeretetnek! 

Hotel Eger & Park, wellness

Hotel Eger & Park – Egy wellness hotel, ahova garantáltan máskor is visszatérsz

Ezek pedig nem csak üres szavak, ugyanis a szálloda nem csak a kulináris fogások, a wellness részleg és a hangulatos szobák miatt népszerű, de remek helyen is fekszik. A belváros mindössze 5 perces sétára található, így alkalmad nyílik úgy megismerni Eger városát, mintha helyi lakos lennél. 

Barangold be a kis utcákat, fedezd fel a legjobb cukrászdákat, boltokat, na és persze évszaktól függetlenül az egri borvidék boraival is megismerkedhetsz. Legyen szó akár egy kellemesen fűszeres forralt borról, akár egy hűs fehérborról.  

Eger, belváros

Most, hogy ráéreztél a szálloda környezetének mesés hangulatára, ismerkedj meg kicsit az épületével is. A hotel két épületszárnyból áll:

Ha gyerekekkel utaznál, tudnod kell, hogy a hotelben bababarát (0-24 hónapos korig), és gyermekbarát felszereltség (2 éves kortól) vár, így nem szükséges a fél otthonodat belepréselni a csomagtartóba. 

Hotel Eger & Park, szoba

A hotel kétségkívül az Egerbe látogató kirándulók egyik kedvence. A szállás.hu oldalon több mint 2000 vendégértékelés (10/9.3) alapján elmondható, hogy a szálloda barátságos, kellemes környezete ideális választás, ha kényelmes, nyugodt helyen pihennél, közel a belvároshoz. 

Sőt! Az egyik kedves vendég ajánlása alapján itt „épp olyan jól érezheti magát egy kisgyermekes család, mint két idős barátnő!”. Jól hangzik, nem igaz? Menjünk is tovább, nézz be velünk a wellness szolgáltatások kulisszái mögé.

Hotel Eger & Park, szoba

Ezekről a wellness szolgáltatásokról nem akarsz lemondani! 

Ugye szereted az élménymedencéket, a szaunákat, a masszázsokat és a különféle testkezeléseket? Jól sejtettük. 

A Hotel Eger & Park megújult wellness részlege úszómedencével, élménymedencével, gyermekmedencével, és új pezsgőfürdővel vár. A megújult szaunavilágban kipróbálhatod a finn szaunát, bioszaunát, gőzkabint, aromakabint, oxigénnel dúsított sószobát, jégkutat, és természetesen a kombiszaunát is. 

A wellness részleg különlegessége, hogy a családbarát hotel gyermek és élmény medencéit egy elhúzható üvegtető fedi, így jó időben, ezekben a medencékben is élvezheted a napfürdőzést, nem csak a napozóteraszon. 

A teraszon egyébként kültéri fitneszgépek is segítenek abban, hogy fitten tartsd magad, ha nem csak a fitnesztermet, a teniszt vagy a squasht próbálnád ki. 

Érdekesség! A masszázsokat és testkezeléseket is érdemes kipróbálnod, ilyen pl. az elektroterápia, a fizikoterápia, a tangentor, és a parafangó. 

Fergeteges ízélmények, kulináris kalandok

Most, hogy megismerted a Hotel Eger & Park szobáit és pihentető szolgáltatásait, biztosan kíváncsi vagy arra is, hogy milyen gasztronómiai különlegességekkel vár a szálloda. A hotel barokk stílusú étterme öt különböző helyiségből áll, ez a sárga, a fehér és a zöld terem, a Téli kert és a Gesztenyés terasz. 

Kiváló fogásokat kóstolhatsz friss alapanyagokból, ha a nemzetközi konyha, vagy a magyar konyha ízeit részesíted előnyben, ráadásul a finom ételek mellett az egri borvidék boraival is közeli barátságot köthetsz az étteremben.

Fontos! Ha speciális étrendet követsz, bátran jelezheted a szálláshelyen, mert igyekeznek minden felmerülő igényre reagálni. 

Ha pedig alkalmanként örömmel hódolsz a szivarozás élményének, keresd fel a hotel szivarszalonját, ahol kedvedre pöfékelhetsz egy pohár jó bor társaságában.

10 látnivaló, amit nem hagyhatsz ki, ha Egerben jársz

A Hotel Eger & Park a város egyik legszebb látnivalója, az Érsekkert szomszédságában fekszik, itt található az Érsekkerti szökőkút és dísztó is. Az Érsekkert mellett azonban még számos bakancslistás látnivaló van Egerben, amit kár lenne kihagyni egy egri kikapcsolódás során:

Mit lehet csinálni Egerben gyerekkel? >>

Látnivalók Egerben, Egri Vár

Hogyan közelítsd meg a hotelt? 

A hotel autóval és tömegközlekedési eszközökkel is megközelíthető, méghozzá könnyedén. Mutatjuk az utat.

Hotel Eger & Park

Kiknek ajánljuk a Hotel Eger & Park-ot?

Akár egy wellness hétvégét, akár egy egész hetes pihenést tervezel, a Hotel Eger & Park remek választás. Foglalj szállást, nevezz be az élményre! 


Exit mobile version