Site icon Szallas.hu Blog

Édes élet wellness kényeztetéssel és szuper programokkal: Hotel Európa Fit**** +superior


Aktív vagy passzív pihenésről álmodozol? A Hévíz szívében található Hotel Európa Fit**** +superiorban nem kell választanod! Ez a sok extrával bővült exkluzív szálláshely ugyanis lenyűgöző wellnessbirodalommal, profi gyógyászati részleggel, csúcsgasztronómiával, magas szintű szolgáltatásokkal, 20 év vendéglátásban szerzett tapasztalattal és szenzációs programjaival biztosan lenyűgöz majd! 

„Az élet forrásaként” is szokták emlegetni a páratlan természeti kinccsel megáldott Hévízt, melynek egyedülálló természetes tőzegmedrű melegvizű tava egész évben mágnesként vonzza magához a turistákat. Engedj te is a hívószónak, és koronázd meg egy felejthetetlen nyaralással a gyógytónál tett látogatást a családbarát Hotel Európa Fit**** +superiorban, ahonnan biztosan tökéletesen feltöltődve térsz majd haza ‒ eláruljuk, miért! 

Fészekhinta és sporteszköz az új luxuslakosztályokban

Egy kellemes sétára a Hévízi-tótól magasodik az Év szállása 2020 díjat is elhódító Hotel Európa Fit**** +superior épülete, melynek falai között minden generációnak élmény lesz a nyaralás. A csodaszép, makulátlanul tiszta, légkondicionált, komfortos szobák mindegyikéhez tartozik erkély vagy terasz is, ahol a reggeli italodat élvezettel kortyolgathatod el az előre bekészített teának, illetve kávénak köszönhetően.

Amennyiben gyerkőccel a fedélzeten érkeznél, érdemes a tágas, praktikusan berendezett családi lakóterek közül választani!

Családi szoba, Hotel Európa Fit**** +superior

Viszont, ha valóban exkluzív pihenésről álmodozol, akkor a vadonatúj lakosztályokból azok mellett dönts, amelyeket designos szobakerékpárral vagy lazításra tervezett bőr fészekhintával szereltek fel!

Élményteli fürdőzés a szabad ég alatt is

Szerencsére ki sem kell mozdulni a szállodából, ha szeretnél megmártózni az éltető hévízi gyógyvízben. A Hotel Európa Fit**** +superior ugyanis saját termálkúttal rendelkezik, ami a több mint 1000 négyzetméteren elterülő kül- és beltéri wellnessbirodalom gyógyvizes medencéit táplálja. 


A pezsgőágyakkal, nyak- és vállmasszírozóval ellátott élménymedencén, a mozaikokkal, hangulatfényekkel megspékelt termálmedencén, az átmozgató úszómedencén, valamint a gyermekpancsolón kívül még több vízi örömbe kóstolhatsz bele a szabad ég alatt is, ha ide látogatsz!

Ennek jegyében megújult az Acapulco családi élménymedence környezete, ahol egy mexikói hangulatú grill fogadja a vendégeket. Emellett gyógyvizes, relaxációra alkalmas medencével bővült a wellness & spa részleg kültéri része. 

A vitalitás megőrzésének titka

A teljes ellazulásban a kétszintes szaunavilág lesz a segítségedre, ahol különleges szeánszokon is részt vehetsz, ami után jégkút, élményzuhany, relaxációs tér vagy sókabin is a rendelkezésedre áll. Teszteld le herbáriumot, a gőzkabint és a hatalmas, panorámás finn szaunát is!

A Hotel Európa Fit**** +superior ráadásul számos rekreációs- és egészségmegőrző szolgáltatást is kínál számodra, melyet profi szakemberek biztosítanak. Jó szívvel ajánljuk a japán eredetű Kinesio Tapingot, az ásványi anyagban gazdag iszappakolást, a kiváló masszázsokat vagy az új, panorámás súlyfürdőt is. Utóbbi különösen jótékony hatású lehet, ha porckorong megbetegedéssel vagy csípő-térdízületi kopásossal küzdesz.

Sőt! Érdemes szétnézni a kozmetikai- és kényeztető kezelések között is, ahol a régen vágyott testi-lelki harmóniára is rátalálhatsz.

Fantasztikus programok kicsiknek és nagyoknak

A változatos, ingyenes programkínálatnak hála a szálláshelyen lehetetlen unatkozni, mert sokféle sportos kikapcsolódási lehetőség vár rád egész nap a reggeli tornától, a jógán át a vízi aerobikig. Amennyiben kimozdulnál, akár kerékpárral vagy Nordic-Walking bottal is körbejárhatod a város nevezetességeit.

Eközben a legkisebbeket gyermektornával, rengeteg játékkal, kreatív kézműves foglalkozásokkal és Dzsungel Kuckóval szórakoztatják – többek között. 

Ne hagyd ki a november 12-re tervezett exkluzív gasztroestet se, ahol 5 fogásos ételköltemények és finom borok mellett nyerhetsz betekintést a hotel kitűnő éttermének kínálatába. Közben Nagy Jonathan illuzionista lebilincselő mutatványai bűvölnek el!

Foglalj szállást a továbbra is nyitva tartó Hotel Európa Fit**** +superiorba! Csodálatos környezetben, prémium szolgáltatások mellett élvezheted itt a jól megérdemelt pihenést!

Tündérrózsák földjén – Aktív nyaralás Hévízen és környékén >>

(Képek: Szallas.hu, europafit.hu)


Exit mobile version