Site icon Szallas.hu Blog

Arannyá vált ezüst a Balaton partján – Hotel Golden Lake Resort


15 éves jubileuma, valamint teljes arculatváltása után a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort, immár Hotel Golden Lake Resortként várja vendégeit. A tóparti szálloda névváltoztatása hűen tükrözi a minőségi előrelépést mind a szolgáltatások, mind a kiemelkedő színvonal terén.

A családias hangulatú Hotel Golden Lake Resort mostantól, minden egyes pontján megújulva, kívül-belül a Balaton hangulatával várja a Balatonfüredre érkezőket.

Minden évszakban tökéletes választás a Hotel Golden Lake Resort

A téli időszakban érkezőket nemcsak a jégvirágos Balaton fenséges látványa fogadja, de a szálloda szomszédságában a korcsolyázás élményét is átélhetik a vendégek a hűvösebb hónapokban. Sőt, a reformkort idéző Balatonfüred nevezetességeinek megtekintése mellett, adventi vásárok és gasztronómia fesztiválok sora színesíti meg az év minden évszakát a Balaton északi partján.

Megnézem a szabad időpontokat>>

Karnyújtásnyira a legjobb helyektől

A megannyi élményt kínáló Hotel Golden Lake Resort elhelyezkedése is bearanyozza a kikapcsolódást. Balatonfüred legnépszerűbb sétálónegyede, a Zákonyi Sétány üzletekkel, éttermekkel gazdagított mediterrán korzója mentén, a Balaton part ölelésében rejlik a hotel. Egyszerre ötvözi a klasszikus értékeket a modern színekkel anyagokkal és formákkal, ezzel teremtve barátságos, mégis trendi hangulatot a belső térben.

Egyedi, modern megoldások

A szálloda előterében megismert stílusjegyek köszönnek vissza a reggelinek és a büfévacsorának helyet adó, bisztro jellegű Portunus étteremben is. Faláról a nádas képe elevenedik meg a Balaton mentén, egy Angliában készült stílusteremtő, fekete-fehér lenyomat formájában.

A Hotel Golden Lake Resort társalgó tereiben is úgy érezhetjük, mintha egy valósághű rézkarcról nézne le ránk a tihanyi templom. Az elegánsan berendezett szobák falainak lenyomatairól is a balatoni vízpart látványa köszön vissza. 

Káprázatos wellness a Balaton partján

A Hotel Golden Lake Resort földszintjén, a wellness részleg ígér teljes felfrissülést a feltöltődni vágyóknak. Úszásra is alkalmas nagy medencével, masszázsmedencével, Kneipp medencével, illetve masszázscentrumi kezelések sorával gondoskodik a hotel a testi regenerációról. A mesés balatoni környezet pedig tökéletes felüdülést kínál a léleknek is. Télen a vízparton már nemcsak a finn szauna várja a felfrissülni vágyókat, hanem az a Swim Spa is, amelynek meleg vizében még a fagyos időszakban is öröm megmártózni.

A tökéletes pihenéshez természetesen a gasztronómiai háttér is adott. Az ínycsiklandó falatokról a megjelenésében és kínálatában is megújult Portunus étterem mellett az új életre kelt, a téli időszakban az alpesi hütték meleg hangulatát idéző kávézó, a Captain’s Bar is gondoskodik. A síszafarikat idéző szőrmékkel lefedett, kényelmes fotelekben elhelyezkedve, az infralámpák és a hősugárzó tornyok melegében igazán jólesik egy Apátsági sütemény különlegesség. De a Hotel Golden Lake Resort telitalálatnak bizonyult, rumban érlelt, libamájas croissant-jában sem fog csalódni senki. Zárásként pedig tökéletes választás a tél slágere a Hot Aperol, vagy a prosecco alapú habzó gyönyör, a Spritzcassis.

Az ünnepi fényben úszó szálloda hangulatos teraszán ülve pedig jóleső érzéssel figyelhetjük azt is, amint a Zákonyi sétány túloldalán télire felépített nagyméretű korcsolya pályáján a gyerekek is szívből élvezik a balatonfüredi téli örömöket. Már vár az álompihenésed >>

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version