Site icon Szallas.hu Blog

Élménymedencével bővült a füredi Hotel Marina


Balatonfüred gyerekbarát szállodája, a Hotel Marina eddig is rengeteg élményt kínált a családoknak. Idén nyáron pedig tovább nőtt a szabadtéri repertoár, ugyanis hatalmas gyermek élménymedence épült a hotel kertjében.

Vízi attrakciók és élménymedence

Lenyűgöző méretek, izgalmas vízi attrakciók jellemzik a toronyépület és Pálmakert között felépített medencét, amely több korosztály számára nyújt vizes szórakozást. Az óriási szabadtéri élménymedence vízforgató berendezéssel ellátott, sőt kényelmes pihenőágyakkal és árnyékolókkal is felszerelt.

Árnyékolók védik a napsütéstől a gyerekeket

A legkisebbeket 25 cm-es pancsoló és színes, állatfigurás vízköpők, bébi libikókák várják. A 30 cm-es vízből mászókák és furfangos kötelek vezetnek a magasba a zárt és nyitott csúszdákhoz. A 105 cm-es vízben pedig már a felnőttek is jól érzik magukat a rendkívüli ügyességet megkövetelő, vízen lebegő sétaösvényen. Az építmény csúcsán billegő kék óriásvödör óránként többször önti nyakon a vidám fürdőzőket, és gondoskodik arról, hogy a medencében folyamatosan jókedv uralkodjon. Az új élménymedence állandó hőfoka 30 Celsius fok, és egyidejűleg 100 személyt tud befogadni.

A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence, saját balatoni strand és all inclusive szolgáltatás együtt nincs másik balatoni hotel repertoárjában.

Az elmúlt 5 évben az összes szoba megújult a szállodában, a tervek szerint októberben elkezdik a bankett-terem és az étterem renoválását. Ezt követően pedig a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina teljes körű megújításának végére.

Nyári programot keresel az északi part fővárosában? Balatonfüredi programok és szállások 2019 nyarán

A Hotel Marina a füredi Városi Értéktár része

A balatonfüredi Városi Értéktár Bizottság határozata nyomán az 50 éves Marina Hotel is bekerült a város értékei közé turizmus és vendéglátás kategóriában. Az értéktár része többek között a Füredi Anna-bál, a Baricska csárda és a Balatoni Hajózás is. Balatonfüred ikonikus nagyszállodája 1969. július 5-én nyitotta meg kapuit, azóta mintegy 1,5 millió vendégnek nyújtott szállást. Színvonalas szórakoztató programjai, különleges gasztronómiai kínálata, rendezett parkosított környezete mindig értéket képviselt az elmúlt ötven évben.

Bubbles Club élmények a kütyümentes nyaralásért

A szállodában nyaraló gyerekek önfeledt szórakoztatásáról animátorcsapat gondoskodik. Délelőtt kézműves programokkal, délután vidám vetélkedőkkel, meseolvasással és este az elmaradhatatlan Bubbles discoval telnek a füredi vakációs napok. Yoyo, a bájos sárkánylány is gyakran feltűnik a gyerekek között, ám ha valaki szeretné hazavinni a kedves figurát, ezentúl azt is megteheti.

A Bubbles Club kedves kabalafigurái, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo ugyanis pihepuha, gyerekkézbe való plüss kissárkányokká és óriási, embernagyságú nagysárkányokká váltak, akiket ma már rajongók hada követ a szállodákban és a social media csatornákon. Követik léptüket, olvassák történetüket, hallgatják dalaikat, készítik kreatív kézműves ötleteiket.

Hogy otthon is fel lehessen idézni az élményeket, már Bubbles webshopból is meg lehet vásárolni a plüssöket és a Sárkánykalandokat. Be lehet kapcsolni a Bubbles youtube csatornát, ahol a KreaTiko DIY sorozat hétről hétre új kézműves ötleteket ad az otthoni kreatívkodáshoz.

Tudatos felelősségvállalás a digitális korban

Egy évvel ezelőtt a Bubbles Club csatlakozott a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON – példaértékű összefogáshoz, hogy a lelkes közösség tagjaként aktívan tehessen a valós környezetben megélt minőségi élményekért. Dany sárkány #kikapcs jótanácsokat osztogat a Bubbles FB oldalon, a szállodai szobákban wobbler figyelmeztet arra, hogy érdemes a mobilt a szobában hagyni, és kütyümentesen élvezni a vízi élményeket, az önfeledt játékot és a baráti beszélgetéseket. Abban biztosak lehetünk, hogy a Marina új élménymedencéje nagyban hozzájárul majd a minőségi és valódi családi élményekhez.

Hogyan érezték magukat a hotel korábbi vendégei?

Vendégvélemények – avagy a Szallas.hu utazói írták:

Ha kíváncsi vagy, milyen lett az új élménymedence, foglald le mielőbb a családi nyaralást! >>

(fotók: szallas.hu, Hotel Marina)


Exit mobile version