Site icon Szallas.hu Blog

Hotel Silverine Lake Resort ****+superior – Evezz az élmények hullámain!


Bőröndöket előkészíteni, mert olyan szuper szálláshelyet mutatunk a Balaton északi partjának fővárosában, melyet kár lenne kihagyni! Utazzatok velünk oda, ahol a minőség és a luxus kéz a kézben jár – fedezzétek fel a gazdag wellness részleget, a fejedelmi ételkülönlegességeket és még oly sok más élményt a Hotel Silverine Lake Resort ****+superior-ban!

Hotel Silverine Lake Resort****+superior

Életérzés a balatoni riviérán – Silverine Lake Resort****+superior

A nyüzsgő Balatonfüred szívében, a Zákonyi Ferenc sétányos fekszik a Hotel Silverine Lake Resort****+superior, mely modern, sikkes megjelenésével és könnyű megközelíthetőségével már azelőtt levesz majd a lábadról, hogy a küszöböt átlépnéd.

Hotel Silverine Lake Resort ****+superior

Itt biztosan még a legválogatósabb vendégek sem fognak csalódni – a hatféle szobakínálatból ugyanis mindenki az igényeire és a pénztárcájára szabhatja a nyaralást -, rossz választás pedig nincs, mert a közelmúltban felújított hálóhelyiségek mindegyike magas színvonalat képvisel és az otthonos kényelmet ötvözi a kifinomultsággal.

Hotel Silverine Lake Resort ****+superior

A hotel elhelyezkedésének köszönhetően a panorámás szobák erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a magyar tengerre, így a balkonról szemlélheted a gyönyörű látképet (a Tihanyi-félszigetet) és hallgathatod a tajtékos hullámok morajlását. 

Ellenállhatatlan wellness – mindenkinek, mindenkor

A szálloda védjegyének számít a kibővített wellness-részleg, ahol minden korosztály, minden évszakban megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási formát.

A hangulatos, beltéri wellness oázis kellemes hőmérsékletű medencéiben átadhatod magad a testi-lelki felfrissülésnek. Használd a masszírozó nyakzuhanyt, pihentesd megfáradt izmaidat a szauna-szeánszokon és ne hagyd ki a tó partján épült hőfürdőzést sem a panorámás finn szaunában! A fedett wellness világban található gyermekpancsolót pedig még a babák is élvezni fogják.

Hotel Silverine Lake Resort ****+superior


A szezonálisan működő kültéri, élményelemekkel gazdagított medencéből úszás közben is élvezheted a Balatonon lustán úszó vitorlások látványát, a napfényfürdő szerelmesei pedig a napozóteraszon ejtőzhetnek. Amíg a felnőttek lazítanak, addig a gyerkőcöknek sem kell unatkozni, mert a szabad ég alatt csúszdázhatnak és élvezhetik a játszótér nyújtotta kalandokat.

Hotel Silverine Lake Resort ****+superior


Azok számára, akik szeretnék gyermekzsivaj mentesen tölteni a vakációt, jó hír, hogy a szálláshelyen egy nap kétszer is van lehetőség a „csendes wellnesst” választani és természetesen a kitűnő szakemberek által biztosított masszázsokat is érdemes letesztelni!

Kalandozások az ízek világában

A Hotel Silverine Lake Resort****+superior egyedi éttermében, a Portunusban nem csupán fantasztikus ízek fognak hamar elvarázsolni, hanem az a csodálatos környezet is, mely az Instagramra kínálkozik! Az elhelyezkedés és a hatalmas üvegablakok miatt fél lábbal a Balatonban érezheted magad, miközben fenséges fogásokat kóstolhatsz a hazai és a nemzetközi konyha kínálatából. 

Szerencsére a mennyei ételek mellett remek italokat is fogyaszthatsz a szálláshelyen. Próbáld ki az exkluzív Cafe Amaryllis kávézót, mely nappal elegáns presszóként, este pedig koktélbárként működik! Nyári időszakban pedig a Beach bárt ajánljuk, így a medence partján is élvezheted a frissítőket!

Figyelmes vendégszeretet – az egészség jegyében


A hotel nagy erőssége, hogy szó szerint mindenkire gondol. Az aprólékos figyelmességek közé tartozik, hogy az étteremben a speciális vagy diétás étrendet követők igényeit is figyelembe veszik, így laktóz-, gluténmentes, valamint reform és vegetáriánus fogásokat is választhatnak a vendégek.

Hotel Silverine Lake Resort ****+superior


Az egészségmegőrzés jegyében a mozgás szerelmeseit pedig egy modern és jól felszerelt konditeremmel várják.

TOP 10 vidéki wellness hotel Magyarországon – Friss lista!

A szállás linkjét itt találod: Hotel Silverine Lake Resort ****+superior


Exit mobile version