Site icon Szallas.hu Blog

Hotel Sörmester Szarvas – szálláshely sörrajongóknak


Ahogy a kézműves sörfőzdék egyre sikkesebbé válnak, úgy nő az igény a sörfőzde közeli szálláshelyek iránt is. Milyen jó is, ha a kettő közvetlen egymás mellett található, mint a szarvasi Hotel Sörmester és a Szarvasi Sörfőzde esetében. Remek helyszín egy sörös hétvégéhez. Íme!

„Ahol a csapból is sör folyik” – ajánlja magát természetesn kis költői túlzással a Hotel Sörmester Szarvas. Kétségkívűl főszerepet játszik az árpafőzet a Sörmesterben, de a szobákban a csapból víz folyik. Ugyanakkor közvetlenül a hotel mellett találjátok a Szarvasi Kézműves Sörözőt. Itt valóban van csap, amiből kizárólag sör folyik; a Szarvasi Sörfőzde frissen csapolt sörei. De nézzük előbb a szállodát, utána koccintunk egyet!

Itt találjátok a Hotel Sörmester Szarvas***-t

A szarvasi Hotel Sörmester a 44-es főút mellett, nagyjából 300 méterre található a Szent Klára Gyógyfürdőtől. Ha kocsival érkeztek, a hotel zárt parkolójában tud a gépjárművetek várakozni. 

Hotel Sörmester Szarvas

Ilyenek a Hotel Sörmester szobái

A szállodának 12 praktikusan berendezett szobája van. Ebből 10 franciaágyas. Egy szobájuk kétágyas, külön ágyakkal, míg egy, amelyikben egy franciaágyat és 1 szimpla ágyat találtok. Ha igénylitek, mindegyik szoba pótágyazható. A wifi ingyenes, a kedélyeket és szobahőmérsékletet légkondival hűthetitek. 

Hotel Sörmester Szarvas

A Hotel Sörmester egyéb szolgáltatásai

Ha esetleg kisebb konferenciát, céges meetinget, esküvőt, ballagást, egyéb rendezvényt terveznétek, a szálloda rendezvénytermében megtehetitek. De szóljatok időben, hogy legyen helyetek!

Hotel Sörmester Szarvas

A szarvasi sörök világa

Akkor most térjünk rá a sörre! Sör is folyik a csapból a hotel mellett közvetlenül található Szarvasi Kézműves Sörözőben, ahol a Szarvasi Sörfőzde sörválasztékát csapolják frissen. A választékot 2010 óta főzik a Szarvasi Sörfőzde üstjeiben. Az eleinte csak csapolt sörből később palackos is lett. Ma 16-féle szarvasi kézműves sörrel ismerkedhettek itt meg.

Ha csak egyszerűen beülnétek poharazgatni, tegyétek. Azonban előzetes egyeztetés után, ha legalább tízen vagytok termékkóstolóval egybekötött sörfőzde-látogatást foglalhattok. 

Szarvasi programok

Egy-egy pohár sör előtt, után vállaljatok be egy-egy szarvasi programot is! Egy jó fürdőzés a Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdő medencéiben? Itt még Szallas.hu-s foglalás esetén 10% kedvezményt is kaptok. Józan ésszel vágjatok bele egy kis szabadulószobázásba az „Idő fogságában” nevet kapó szarvasi szabaduló játékban; 10% kedvezménnyel. Gambrinus után augusztus 31-ig áldozhattok a kultúra oltárán is a Szarvasi Vízi Színház előadásán.

Ne gondoljátok, hogy a sör még ma is kizárólag valami hapsis dolog. A világ változik, merevnek hitt határok mosódnak el és ez így jó. Egy ideje a sör sem egyenlő már valami szobahőmérsékletű sárgás löttyel, amiben palackozás során akár döglött egér lelt hullámsírra. Hajrá csajok, kóstoljatok ti is különleges söröket, ragadjátok akár ti kézen a pasitokat, hogy eltöltsetek egy sörös hétvégét magyarországi sörfőzdékben!

Még több belföldi szálláshelyet itt találtok >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version