Site icon Szallas.hu Blog

Wellness hotelek, ahol 13.000 Ft alatt is foglalhatsz szállást!


Nem kell, hogy a wellness pihenésed több százezer forintba kerüljön! Ha rászánod az időt és kicsit is tudatosan nézelődsz, akár 13.000 Ft alatt is foglalhatsz szállást a szallas.hu oldalán. Ráadásul ha 2020. február 16-ig teszed, nem csak előfoglalási kedvezmény, hanem pénzvisszafizetési garancia is jár a foglaláshoz. Jól hangzik, ugye?

Mit jelent a 100 % garancia?

“Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján megtalálható.”

Részletek >>

Hotelek, ahol 13.000 Ft alatt is találsz szállást!

Hunguest Hotel Helios Hévíz

A hévízi hotel wellnessrészlegén a vendégek élvezhetik az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a finn- és infraszaunát merülőmedencével, a gőzkabint, a Kneipp taposómedencét és a skótzuhanyt. Tavasztól őszig a parkban úszómedence, gyermekmedence, napozóágyak segítik a teljes kikapcsolódást.

Hotel Lövér Sopron

A Soproni Természetvédelmi Terület közepén, festői környezetben található a Hotel Lövér, amely saját étteremmel, pezsgőfürdővel, úszómedencével és szaunákkal várja vendégeit.

Hotel Forrás Zalakaros 

A Zalakarosi gyógyfürdő mellett található Hotel Forrás családias légkörrel bír. Bababarát hely, 4 éves korig ingyenes, emellett szívesen látják a kutyákat, macskákat is.

Hotel Forrás Zalakaros 

Hotel Platán Székesfehérvár 

Székesfehérvár belvárosában, mégis zöldövezetben található a Hotel Platán, amely nemrég teljes körű felújításon esett át.

Hotel Platán Székesfehérvár 

Club Dobogómajor Cserszegtomaj  ***+superior

Keszthely és Hévíz között félúton találjuk a cserszegtomaji Club Dobogómajort, ahol 312 apartman, wellness és családbarát szolgáltatások teszik felejthetetlenné a pihenést.

Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem Szeged ***

A szálloda a Tisza partján, Szeged egy csendes részén, ugyanakkor mindössze 10 perc sétára a belvárostól fekszik. Összesen 12 szobával és 3 apartmannal, valamint szabadtéri medencével várja vendégeit. 

Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem Szeged ***

Danubius Hotel Palatinus Pécs 

Patinás szálloda Pécs belvárosában! A színház és a Széchenyi tér 100 méterre, a dzsámi és a Zsolnay-kút 200 méterre fekszik innen. Tökéletes kiindulópontja lehet a városnézésnek.

Danubius Hotel Rába Győr 

Aki pedig inkább Győrt szeretné felfedezni, foglaljon a Hotel Rábába! A sétálóutca elején található szálláshelyről gyalog is megközelíthető minden fontosabb látnivaló, a hotel aljában pedig Győr egyik legjobb étterme várja a vendégeket.

4 Évszak Hegyihotel Mátraháza 

Hegyi üdülő 715 méter magasan! A 4 Évszak Hotel Mátraházán, egy háromszintes épületben várja a pihenni vágyókat és a téli sportok szerelmeseit.

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

A Hunguest Hotel Panoráma a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) egész évben nyitva tart. Az épület 202 erkélyes, kétágyas szobával (fürdőszoba, WC, telefon, rádió, TV, minibár, WIFI) és 3 apartmannal rendelkezik.

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

Ezek voltak a legolcsóbbak, de további szálláshelyeket is találsz a szallas.hu oldalán >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version