Site icon Szallas.hu Blog

Fedezd fel Észak-Magyarország legszebb szálláshelyeit!


Bár az Északi-középhegység minden évszakban tartogat meglepetéseket, azért valljuk be, hogy télen, amikor fehér hótakaró fedi az erdőket, hegyeket, még látványosabb és meghittebb ez a vidék. Észak-magyarország hegységei, a Bükk, Mátra, Visegrádi-hegység, Cserhát vagy a Zempléni-hegység egytől-egyig szuper kirándulóhelyeket rejt, és ha szeretnétek kellemes környezeteben pihenni és töltődni, az alábbi szállások között garantáltan találtok megfelelő helyet.

Négycsillagos wellnesshotelek, hangulatos vendégházak várják a vendégeket Magyarország északi részén és aki 2019. február 24-ig foglalja le szállását, annak előfoglalási kedvezmény is jár!

Részletek a kedvezményről és a 100 % garanciáról itt olvashatók >>

Észak-Magyarország különleges szálláshelyei

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról:
„Minden ott töltött nap felejthetetlen! Mindenki nagyon kedves és munkáját tökéletesen elvégezve csak dicséretet és köszönetet érdemel!!! Az ételek finomak és bőségesek voltak. A szobák tiszták és illatosak. Innen csak pozitív tapasztalattal lehet el jönni és várni a következő utazást vissza. Naponta végig jártuk a kastélyt kívül-belül, egyszerűen minden csodaszép! Az esti harangjátékot sem szabad kihagyni! Másodszor voltunk és még biztosan vissza megyünk!”

Tovább a kastélyszálló oldalára >>

Angyal Borház Rátka

Angyal Borház Rátka

Tokaj-Hegyalja híres bortermelő vidékének szívében, Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Az épület 12 darab kétágyas szobával rendelkezik, az ablakokból csodálatos kilátás nyílik Tokaj-Hegyalja változatos hegyvonulataira és nagy múltú községeire.

Még több fotó a borházról és környékéről >>

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

Saliris Resort Spa & Conference Hotel **** SUPERIOR

Vendégeink értékelése: Egerszalókra már régóta szerettünk volna elmenni. A születésnapom alkalmából decemberben a Párom vitt el. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! A hotelszoba kényelmes, az ételek nagyon finomak voltak. A Gyógy- és Wellness Fürdő pedig egyszerűen szuper volt, főleg hogy téli estén a meleg vízből a megvilágított sódomb látványában gyönyörködhettünk. Szaunaszeánszon is voltunk, ami szintén nagyon jó volt. Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók tökéletes választás kikapcsolódáshoz, romantikus pihenéshez.” 

Kattints a további részletekért >>

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

A gyönyörű, erdei és hegyi környezetben fekvő hotel 710 méteres magasságban, Mátraházán található. A szálloda a 4 évszak szállodája, hiszen egész évben szezonoktól függetlenül kínál számtalan pihenési, rekreációs és wellness lehetőséget. A szobák egyedi belsőépítészete is ezt üzeni, hiszen azok színvilágát a tavasz, nyár, ősz, tél és a föld színei ihlették. A kikapcsolódni vágyókat a 1200 m 2-es, kétszintes AMETHYST SPA várja: két beltéri élménymedence, egy kültéri medence, melynek üzemelése szezonális (tavasztól őszig), szauna világ, élményzuhanyok és gőzkamra, natúr wellness külön pihenővel a tradicionális, meztelen szaunázás híveinek.

Foglalj le most egy mátraházi wellness hétvégét! >>

Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda Eger ****

Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda Eger ****

„Patinás épület, a Dobó térhez nagyon közel, pici kaptatóval a dombolda elején. Az elhelyezkedését Eger városában visszafogott romantikusnak mondanám. Nagyon barátságos, energikus , fiatal alkalmazottak, nagyon aranyos pincetúrát vezető „öreg Úr” – ral fűszerezve. Meglepően jól felszerelt wellnes részleg, a szálloda méretéhez képest” 

Még több részletre vagy kíváncsi? >>

Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjén

Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjén

Az Egri Korona Borház és Borfalu az egri borvidéken, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton Kerecsend és Demjén falvak között található. A háromszintes épület legfelső emeletén egy 80 fős konferenciaterem, és egy 200 fő befogadására alkalmas étterem helyezkedik el. A Borház melletti mesés környezetben egy 16 szobás wellness hotel és 12 házból álló bor élmény üdülőfalu várja a vendégeket.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Négy Évszak Vendégház Demjén

Négy Évszak Vendégház Demjén

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról: „Barátságosan berendezett, jól felszerelt, tágas apartman. Csendes környezetben, de mégis nagyon közel minden főbb látnivalóhoz.Segítőkész, rugalmas házigazda. Nagyon kellemesen éreztük magunkat, szeretnénk később is visszatérni.”

Még több fotó és információ a szállásról >>

A fentieken kívül további szálláshelyek vállalnak 100 % garanciát a szolgáltatásaikért. Válaszd ki a számodra legjobb helyet és foglald le wellness pihenésed február 24-ig előfoglalási kedvezménnyel! Az akcióban szereplő további hotelek listája >>


Exit mobile version