Site icon Szallas.hu Blog

Így maxold ki a húsvéti szabadságot – ezzel a trükkel megduplázható a szabadnapok száma


Nem lehet okunk panaszra idén sem, már ami a hosszú hétvégék számát illeti, mégis sokan kényszerülnek sakkozni a szabadnapokkal, hogy a lehető több idő jusson a családra. Míg a gyerekeknek több napos tavaszi szünet jár, addig a felnőttek összesen 2 munkaszüneti napot élvezhetnek áprilisban. Hogyan lehet ebből a 2 napból hosszabb húsvéti szabadságot varázsolni úgy, hogy csak néhány fizetett szabadnapot kelljen kivenni? Eláruljuk a titkot!

A 4 napos húsvét mellé csak 2 fizetett szabadnapot kell a munkaadótól igényelni, és a hétvégékkel kiegészülve összesen 6 napunk lesz áprilisban arra, hogy utazzunk. Íme a trükk:

Húsvét

2020. április 9. nagypéntek – munkaszüneti nap, illetve április 12-13. vasárnap, hétfő (összesen 4 szabadnap)

Fizetett szabadnapok

Szabadnapként vedd ki az április 8-at és az április 14-t (2 munkanap)

Összesen tehát 2 fizetett szabadnapot kell kivenned ahhoz, hogy áprilisban 6 napot egyhuzamban pihenéssel, utazással vagy kirándulással tölts el. Jól hangzik, ugye?

Van néhány ötletünk, mivel töltsd a a húsvéti szabadságot: wellness-szel!

Velence Resort & Spa ****

Húsvét és tavaszi szünet a Velence Resortban! Töltsetek el minimum három éjszakát a Velencei-tó partján található szállodában és élvezzétek a színes húsvéti programokat! Naponta 9-12 óráig és 15-18 óráig gyermekfelügyelet és kreatív játszóház vehető igénybe, emellett háromszintes Dzsungel-játszóház, kis gyermekjátszó rész pelenkázóval áll a családok rendelkezésére. És aki szerencsés, még Ele-Fülöppel és Ele-Fannival is találkozhat teljes életnagyságban.

Megnézem a húsvéti csomagajánlatot >>

Laroba Wellness Hotel Alsóörs****

Kívül-belül megújult és új köntösben vár mindenkit 2020. február 1-től az alsóörsi Laroba Hotel, ahol a wellness élményekhez családias hangulat társul. Próbáltál már sópezsgőfürdőt? Vagy finn szaunát csillagfénnyel? A Laroba Hotelben ilyen különleges wellness-szolgáltatásokkal is megismerkedhetsz. A Balaton egy karnyújtásnyira van, ahogy a kirándulási lehetőségek is. Kell ennél több egy tavaszi feltöltődéshez?

Tovább a hotel oldalára >>

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Egy kastélyban megszállni önmagában is felejthetetlen élmény, főleg ha remek húsvéti programok társulnak hozzá. 2020. április 10. és 13. között bárki részt vehet az időutazáson, hiszen a Húsvét a kastélyban elnevezésű csomagban gyertyafényes vacsorával, ingyenes wellnessrészleg-használattal és korhű bútorokkal berendezett szobákkal várják a vendégeket.

Húsvéti programok:

Megnézem a húsvéti csomagokat >>

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****+superior

Hajdúszoboszló minden évszakban remek ötlet! Tavasszal és húsvét idején különösen az, hiszen a Hotel Atlantis négycsillagos szállodában izgalmas programokkal várják a vendégeket. Lesz My Hsin-Ni arcmaszk-festés, szórakoztató programok gyerekeknek és felnőtteknek, és az atlantisi wellness és fürdőrészleget is korlátlanul lehet használni. Mindez az Aqua Palace épület közvetlen szomszédságában.

Megnézem a szabad szobákat >>

Imola Hotel Platán Eger ****+superior

Bár a húsvét elsősorban a gyerekeknek nagy élmény, ez nem jelenti azt, hogy a felnőtteknek ki kell kimaradni a jóból. Az egri Imola Platán Hotel kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad, így biztosítva a nyugodt környezetet a párok vagy nyugdíjas vendégek részére. A húsvéti csomagban bőséges büféasztalos reggeli, 3 fogásos, menüválasztásos vacsora, üdvözlőital, ünnepi szobabekészítés és esténként élőzene teszi teljessé a pihenést.

Tovább a szálloda oldalára >>

Ne maradj otthon áprilisban sem, használd ki a húsvéti szabadságot! Még több wellnesshotelt és különleges szálláshelyet a szallas.hu oldalán találsz! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version